Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

Ne radi ni Stock ni GCam.

Probao sam svašta i neće, nema šanse...

Koji ste kernel ubacili? Možda je do toga...

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Bez kernela samo poslednji miui 11 9.9.26 ver 2.
Za gcam ti treba magic modul pixel 3-gcam.

Послато са MI 6X помоћу Тапатока

Čekaću stable. Flešnuo sam Havoc da probam. Ne mogu više, dosta za par sledećih dana. :)

Ma ja sa Havoca ne mrdam mjesecima. Valjda ce ubrzo nova verzija sa Android Q...

Jel vam na Havocu radi update, samo onako iz OS-a, ko za stock ili mora uvek flesh?

Ok tnx.
Samo jos jedno pitanje, ako odradim full backup iz TWRP-a, a na Pixel Experience sam, i onda recimo stavim Havoc i ocu da ucitam taj backup, sta se desava, dal to onda moze da radi i dal ce mi vratiti sve fajlove i podesavanja ili samo selektivno neke?

Ja sam to probao u vise navrata sa razlicitim romovima i nisam uspeo.

Ok, tnx, posto kad predjem sa PE na Havoc, svakako cu morati da odradim wipe data, pa flesh.
Meni je uspelo da sacuva backup koji sam napravio iz stock OS-a, na PE u odredjenoj meri, nije sve proslo, ali jeste vecina, probacu svakako oba backup-a i iz OS-a i iz TWRP-a, pa cu videti, ali to sam cisto pitao da znam za ubuduce, planiram bar jos pola godine da ostanem na PE, a mob sigurno necu menjati u naredne dve godine, a onda bi mi dobro lego neki Pixel 3a.

Pre par dana uzeh A2, telefon radi fluidno, sve super, ali... ima bagova. Prvo nisam zadovoljan zadnjom kamerom, nekako je mutnjikava, nije oštra, ali vidi se potencijal, samo nešto nije kako treba i slike ne ispadaju kako sam očekivao. Drugo, otisak prsta krene da zeza posle dan - dva i izbacuje kako je prljav a uopšte nije. Treće mogu jedino da kažem kako je baterija "tu i tamo", ali to je normalno za njega, rekao bih. Telefon je polovan i ima dosta sitnih - jasno vidljivih ogrebotina, tako da ne znam koliko je isto kvalitetno ali ok.

Je l' neko ima preporuku šta mogu da uradim kako bih "sredio" kameru, neki rom, Havoc, Pixel?

počni od čistog prepisa sistema,možeš i sa xiaomitoolv2.uradi bekap upali da ti bekapuje i aplikacije,trebalo bi posle sve sam da svuče a imaćeš svež sistem.

Sa otiskom prsta nemam problema,takodje slike nisu mutne,ako hoces bas najbolje konvertuj ga u MI 6x i onda moja preporuka ti je havok ili eventualno Miui 11,takodje mozes onda i gcam da instaliras.

Orchard, ne znam šta bih trebao da radim preko tog programa, ali sad ću da pogledam šta nudi.

Vaske75, sviđa mi se miui, ali ne znam kako se ponaša baterija i kako da odradim sve to, samo se nadam da mogu da sredim kameru.

Imas upustvo na pocetku od mr.nice.ba,baterija na miui je ubedljivo najbolja od svih romova.Za google kameru imas modul koji ubacujes preko magica,tako da sve radi.

Aha, mislim da bih se snašao, ali ne rade svi linkovi koliko sam probao. Imam problem već u startu, neće da se zakači preko usb-a, komp ga ne prepoznaje (uključen usb debugging).

Kako probas da ga vezes sa racunarom,preko fastboot ili...

Ја сам презадовољан телефоном, али на моју велику жалост морам да га продам [emoji3525]

salacue;
Uzima se nesto bolje?

Normalno ga kačim, nije fb, ne mogu da pristupim memoriji jer ga Win 10 ne prepoznaje..

salacue;
Uzima se nesto bolje?

На жалост, тренутно ништа боље, али Боже здравља, на пролеће биће.

Jel mu izaberes prenos podataka?Ako izaberes fali driver verovatno.

Ne mogu da izaberem ništa, kao da kabl nije odgovarajući a drugi nemam, mada vidim po forumima da i drugi imaju taj problem..

Пробај неки од ФТП фајл трансфера нпр WiFi FTP Pro
Дотичну функцију иначе МИУИ има.

Poslednja izmena:
Uspeo sam da čitam iz telefona, e sad kako da prebacujem to ne znam. Nije pro verzija možda zbog toga.

Poslednja izmena:
E to, hvala ti, nisam mogao da tražim ali isto sam pomislio. Probaću posle.

lepo,nakačiš,sačekaš da program prepozna,upališ debugging,pustiš ga da odradi šta mu treba,izabereš poslednji global stable klikkneš dvaput i voila...

ali mrka kapa kad ti ne prepoznaje kabal...ako je išta kvalitetniji ili fabrički probaj na drugom portu.

Probao sam nekoliko portova i ništa. Ne znam da li je fabrički kabl, ali trenutno nemam drugi da bih probao *mjau**mjau**mjau*.

kabl zna itekako da oteza sve ovo.... jq sam imqo vise puta problem da nece flesovanje da se odradi na jednom kablu dok na drugom hoce

Послато са Redmi 5A уз помоћ Тапатока

pravac velt*h na bulevaru,golf brend,ne lažu sa specifikacijama,a ultrajeftini.nije neka izrada,ali to tebe ne dotiče,treba ti da flešuješ.ovi generički iz velikih lanaca poslednji krš,ne možeš da se osloniš nikako i bačene su pare (nisu ni povoljni naravno).

Vrh Dno