Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

Sada cu i ja, sto nas vise prijavi vece sanse sa srede..

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Nije samo chrome, bilo koja app koja ima dosta kesa. Brisah skoro za tt kes, oko 500-600mb i trebalo je minut, a za Chrome je u vise prilika zaledilo telefon i morao restart..

Da li imas ukljucenu enkripciju, prica se po netu da to pravi najveci problem sa memorijom telefona.

Ne verujem, problem je vrv do lose memorije.

Edit: Enkripcija je koliko znam default-no ukljucenja i nije je moguce ugasiti i settings-a, ne znam ni koliko ima logike da to ubija memoriju.

Poslednja izmena:
Ima problema koji me odvlace da ga prodam i predjem na flagship, te probleme nisam primecivao na A1 i generalno sam bio zadovoljniji njime. Secam se momenta kada je brat uzeo R5+ a ja imao A1 i rekoh mu da ako naprave dizajn od R5+ sa 2 kamere i Android One bice top kombinacija, i kada je A2 izasao odmah sam ga uzeo i od starta sam bio razocaran nekim sitnicama na koje nisu obratili paznju, sto sam zanemario uzimajuci cenu telefona u obzir, iako je ovo i dalje jedan od najboljih telefona u klasi.

Treba mi preporuka za neku verziju GCam-a za ovaj mob, a da odlicno radi night sight i da ne kreshuje.
Probao sam desetak verzija i sa vecinom sam imao probleme ili kresuje ili radi dobro, ali nema night sight, pa ako je neko bas isprobavao, samo nek mi napise koju verziju da probam, hvala.

Ако си на сток рому, нећеш се усрећити.
Међутим, ако телефон конвертујеш у Mi 6X, убациш неки кастом ром, онда можеш да уживаш у гугл камерама.

Послато са Mi 6X уз помоћ Тапатока

Kako da konvertujem u mi 6x, neka preporuka za custom rom?
Inace trenutno sam rutovan preko adb-a, pa razmisljam dal da unrootujem ili da ostavim rutovan ako je potrebno za proces instalacije custom roma?

Kako da konvertujem u mi 6x, neka preporuka za custom rom?
Inace trenutno sam rutovan preko adb-a, pa razmisljam dal da unrootujem ili da ostavim rutovan ako je potrebno za proces instalacije custom roma?
Комплетно упутство пре десетак страница од mr.nice.ba - не можеш да погрешиш.

Stigao case, baš mi se svideo.
Tanak je baš ali je kamera extra zaštićena.

eaac2eda871d388ec05b8498b24124b2.jpg

Link:
US $0.60 50%OFF | Phone Cover For Pocophone F1 Case Matte Hard PC Case For Xiaomi Mi8 Lite 8SE MAX3 Mix3 6X 5X Note3 Redmi Note6 Pro 5Pro 6A S2 A2
https://s.click.aliexpress.com/e/c0oQJvtO

Poslednja izmena:
Malo 40ak strana unazad :) Strana 152
E sad, nije mi jasno oko otkljucavanja bootloadera. Da li se misli na onaj zahtev koji se salje, pa se ceka odredjeno vreme da odobre otkljucavanje ili se misli na adb komandu. Ili je sve to povezano, pa mora biti otkljucan bootloader pre nego sto se u adb-i kucaju komande za otkljucavanje.
Moze li link ka tome u ovoj temi. Ja sam listao, al ne nadjoh.

Malo 40ak strana unazad :) Strana 152
E sad, nije mi jasno oko otkljucavanja bootloadera. Da li se misli na onaj zahtev koji se salje, pa se ceka odredjeno vreme da odobre otkljucavanje ili se misli na adb komandu. Ili je sve to povezano, pa mora biti otkljucan bootloader pre nego sto se u adb-i kucaju komande za otkljucavanje.
Moze li link ka tome u ovoj temi. Ja sam listao, al ne nadjoh.
Bez slanja zahteva..preko adb i kuckanja komandi..ne može da se pogreši..objašnjeno je detaljno.

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Zasto neko ko ima potrebne dozvole ne premesti uputstva za root, otkljucavanje bootloadera i konverziju A2 u 6X na prvu stranu?

Dobra ideja..idealno bi bilo da to stoji na prvoj strani.

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

Imam Xiaomi A2 Lite i google lens. Za sta sluzi google camera? Ne kapiram, prepozna sa slike i sta ?

Гугл објектив ( ленс) је једно, гугл камера друго.
Први служи за препознавање објекта у објективу. Ово друго је унапређен софтвер за фотографију. Веровао или не, гугл нексус телефони немају толико харверски јаке камере, колико је то софтверски испраћено.
Ето, пре 10- так дана имаш од мене објављено поређење камера, па сам донеси суд.

Poslednja izmena:
Хвала Ђилкош.

Гугл објектив ( ленс) је једно, гугл камера друго.
Први служи за препознавање објекта у објективу. Ово друго је унапређен софтвер за фотографију. Веровао или не, гугл нексус телефони немају толико харверски јаке камере, колико је то софтверски испраћено.
Ето, пре 10- так дана имаш од мене објављено поређење камера, па сам донеси суд.

Hvala! Imam google lens, pise mi tako i prepoznaje predmete na fotografiji, ali koja je prakticna primena ovoga... za sta sluzi? Kada sam cuo za google lens mislio sam da se moze snimati ulica pa stavljati na google mape... moja logika...

Nema nijedna tvoja tema pod tim nazivom? Gde si pisao?

Poslednja izmena:
Како си инсталирао Гоогл ленс, нема је на маркету, а са мирора не могу да инсталирам?

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Како си инсталирао Гоогл ленс, нема је на маркету, а са мирора не могу да инсталирам?

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Probaj da pretražiš na latinici Googl Lens, možda je nađeš.

Hvala! Imam google lens, pise mi tako i prepoznaje predmete na fotografiji, ali koja je prakticna primena ovoga... za sta sluzi? Kada sam cuo za google lens mislio sam da se moze snimati ulica pa stavljati na google mape... moja logika...

Nema nijedna tvoja tema pod tim nazivom? Gde si pisao?
У овој теми, објавио пре 10-так дана.

Nazad
Vrh Dno