Sem Bobana se niko nije oglasio, otisao covek u Indiju po update [emoji16]Jel neko dobio Pie stable?
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Sem Bobana se niko nije oglasio, otisao covek u Indiju po update [emoji16]
Jel su sredili Proximity senzor na Pie? Jedina stvar koja me užasava na ovom, inace, fenomenalnom telefonu.
Poslednjim apdejtom je baterija bolja bar za 10-15%, samo jos proximity ostao od bagova.
Da ne bih slucajno uključivao profile, speaker, battery saver mod ili lampu, kad se javim, odmah ga zaključam.
Jel su sredili Proximity senzor na Pie? Jedina stvar koja me užasava na ovom, inace, fenomenalnom telefonu.
Isplati li se prelazak na pie,da pravim tu akrobaciju ili da cekam da dodje?
Da li si uporedjivao stock kameru na Pie sa stock Oreom? Valjda nisu nazadovali samo u tom deluMa ne da ne moze gcam bez roota, nego i sa rootom ima masa problema, probao sam jedno 20 verzija gcam portova i na kraju odustao. Ako izuzmemo gnjavazu sa gcam, Pie je fantastican, telefon djeluje puno bolje i brze u svakom smislu...
Nije mi dao djavo mira, presao i ja na Pitu [emoji3] I naravno nisam zazalio, nema bugova zasada. Sve mi je u Dark modu i odlicno izgleda, sve fluidno radi kao da mu je bas legao fabricki reset(vecita boljka androida) Trenutno bez gcam-a ali resice se i to uskoro
Ista prica, mada je ranije u temi bila diskusija oko sporije memorije, po testovima mi jeste sporija ali u realnom radu nema razlike.Нити један од наведених проблема са gizchina на мом телефону не постоји.
Све ради нормално.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Jel root ili su ubacili camera2api u pie? [emoji3]Na Pie proradila pixel 3 kamera. Eh ovo je sad tek prava prica. Slow motion radi, 4K+EIS radi, prednja kamera isto ima EIS po prvi put, night sight radi, hdr+ enhanced radi i na prednjoj i na zadnjoj, portrait takodjer, focus tracking radi... A2 pixel za sirotinju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari