Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Sad sam probao iz messages app da kliknem na br koji se 06.. formatu i dobijem ovo
6adda4264e07dd1534c4862d43d21220.jpg

A kad odem na tri tackice onda mi izbaci jos dosta opcija, cini mi se da toga nije bilo na O, nisam siguran ali mislim da nije.
8b3583e85b6cd22ab5d8636f69171b70.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Neznam o čemu se radi,meni to nema.Meni ima samo pozovi i ono ostalo sto ima za sms poruke..

Pozdrav ljudiii, da li imate utisak da je kamera dosta oslabila da tako kazem? Boje, su sive kekako i bas se primeti razlika kod mene pa me zanima da li jos neko ima taj problem?

Slazem se sa vama [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Nije kamera slabija nego je samo januar. Nasuprot popularnim shvatanjima, za fotografisanje je najbitnije svjetlo, pa onda fotograf, pa tek onda kamera.

Pa znači da je do abdejta ?A da li oni znaju za to,i da li će biti u februar poboljšanja ?

Ahahaha, mislio sam na zimu i sivilo, i manjak prirodnog svjetla. :D

Kako vam se ponasa net od kad ste prešli na P? Ja sam primetio da je dosta los i kad nesto skida sa play stora npr jako sporo to ide i desava se da video neki zna da zastane da ucita kao pa nastavi, i odradim sad test i vidim da bas lose radi..
a81135488760734b71158c8c477d3b92.jpg

Ja sam mislio da tripujem, ali sam onda pustio 41Mb na Play Store i skidao je 13min.

Sve ok kod mene. [emoji846]
Probao sad i ADSL mi je 20/4, izmerio 18/3.5 u drugoj sobi, a 4G dao 77/53. Znači nema problema nikakvih. [emoji846]

Koristio neko neki wireless charger sa receiverom? Vredi li to čemu, vidim da ima na aliju i gearu. Ako jeste dajte neki link koji da uzmem. Hvala.

Imao sam ja, nije lose al slabo punjenje, ti jeftini max 1A

Viđah negde da ima i 2A... Vredi li da se stavlja ispod futrole, nabudži li je mnogo?

To zavisi od futrole, meni nije mnogo smetalo.

Kod mene je sa sve ok sto se tice brzine kad je na wifi.
A da li neko ima problem, kad je na internetu, pise 4G sve kako treba, ali kad se uspostavi poziv, ili neko pozove odma predje na H+ ( to je valjda 2g) i tako stalno, jel to moguce nekako resiti ili nema pomoci?

I to je kod mene,ali ja mislim da je to normalno

Nisam sad obraćao pažnju, ali na O dok sam bio znam da je za pozive prebacivao na 3g, valjda nema kod naših preko 4g

Aha, pa ja reko da vidim dal jos neko to ima, znam da to pre nije bilo na 8.1, hvala ti

A meni je na Oreo stalno bilo 4g, telenor mreza

Poslednja izmena od urednika:
E pa ne znam onda, ja sam vip, na O znam sigurno da mi je uvek prebacivao na 3g

Tako je i na aosp sietemu, razlog jednostavan , LTE je za net i zato prebacuje na 3g,H+ , kod nasih provajdera nepostoji voLTE (voice over lte ) ...

Da li mi se čini ili više nema opcije set calling sim? Da sve pozivam sa kartice broj 1 a samo neke u imeniku da stavim da mi poziva sa kartice broj 2?

Da li je neko imao problem sa vracanjem na 8.1 posle 9.0 i kako je resio bootloop problem?

O cemu se radi: nisam dugo apdejtovao sistem (mrzi me) i danas flashujem 8.1 novembar fastboot. Dok sam razmisljao da li root ili ne telefon povuce Pie update. Posle pokusaja re-flashovanja 8.1 preko 9.0 telefon odlazi u veciti bootloop. Bootloader je ostao unlocked.

Probao i nista:
1) saltanje sa a/b particijama
2) wipe data iz orig.recovery
3) nougat flash

Da li je neko imao problem sa vracanjem na 8.1 posle 9.0 i kako je resio bootloop problem?

O cemu se radi: nisam dugo apdejtovao sistem (mrzi me) i danas flashujem 8.1 novembar fastboot. Dok sam razmisljao da li root ili ne telefon povuce Pie update. Posle pokusaja re-flashovanja 8.1 preko 9.0 telefon odlazi u veciti bootloop. Bootloader je ostao unlocked.

Probao i nista:
1) saltanje sa a/b particijama
2) wipe data iz orig.recovery
3) nougat flash

Update:

Telefon je glatko proradio posle flesovanja Pie. Blokirani su i Oreo i Nougat za downgrade, verovatno sa namerom pa se ispostavlja da su Android One telefoni zamorcad i test poligoni Googlea.

Poslednja izmena:
Šta vam toliko smeta pie pa hoćete oreo? Uradio sam apdejt na pie još u onom prvom talasu i nemam nikakvih problema

Slažem se,ja sam prezadovopjan,i sa baterijom i sa mrežom i sa radom sve je odlično.

Vrh Dno