Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Prvo tek mu je prva iteracija, drugo ne radi gcam na 12Mpx, trece inat kad neko tera nekog na nesto :smoke:

Kod mene ima set calling sim.
065a723f1aa7692c831e8eacdce2d37b.jpg

Poslednja izmena:
Procitao sam sve na XDA, nema resenja osim "EFSovanja" i petljanja sa IMEI tj. ovo sto si linkovao.

Nista, ostacu na Piti. Nego dajte neku preporuku koji gcam mod na A1 Pie?

Da li kamera iz WhatsApp a radi kako treba na Androidu 9?

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Ja je nikad nisam koristio, i pre neki dan ne znam ni sam zasto udjem u cam dok sam bio u WhatsApp-u al kad sa uslikao bilo je ono sve nešto zeleno, neko je pominjao taj problem ranije.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Kod mene isto ispada zeleno, ali bilo je tako i na 8.1

Ne vidim opciju MIRRORING SCREEN, projekciju ekrana telefona na TV. Jel to na Piti uklonjeno ili negde zavučeno pa ne vidim.
Youtube casting radi, to nije problem, ali ne mogu ekran telefona da projektujem na tv... Što je pre bez problema radilo.

Podešavanja, Povezani uređaji, Podešavanja Veze, Prebacivanje. - na srpskom.
Settings, Connected Devices, Connection preferences, Cast - na engleskom.

Desava se par puta dnevno da mi zavibrira telefon, ali nema nikakve notifikacije, nista na ekranu. Cak je telefon na radnom stolu, nije u dzepu ili tako nesto, pa da dodje u kontakt sa senzorom za otisak. Da li neko mozda zna o cemu je rec?

Meni se to dešavalo jedno vreme pa je prestalo, ni dan danas ne znam razlog...

Kod mene je sa sve ok sto se tice brzine kad je na wifi.
A da li neko ima problem, kad je na internetu, pise 4G sve kako treba, ali kad se uspostavi poziv, ili neko pozove odma predje na H+ ( to je valjda 2g) i tako stalno, jel to moguce nekako resiti ili nema pomoci?
Sad sam bas obratio pažnju, i prebaci sa 4g na h+, na O je bilo 3g

znaci ipak nisam poludeo :) Ja vec par dana na poslu osetim vibria mi nesto oko srca a li posto radim sa viljuskarima i masinama ne kontam da je mozda fon jer kad pogledam fon nema obavestenja... Reko brate sta se desava sta se tresem kog djavola :) ali to doslovno traje pola sekunde i to je to. posle nekog vremena opet...

Meni na nekim mestima gde je bilo e ili h+ sada nema ništa, gde je bio dobar 4g sada se gubi...

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Kol'ko iritantno postaje ovo sa vibracijom, nije normalno. Po ceo dan i celu noc.. Jel zna neko resenje? Da li ce vracanje na fabricka da resi to ili neki update uskoro?

ja nikakvih problema nemam sa pie, naravno kao što i sam google sugeriše, uvek posle nove verzije androida preporučljivo je uraditi factory reset. a vi nemojte, pa kukajte i nalazite probleme.

Desavalo se i bratu na A2-jci, ali je prestalo nakon par dana, isto uzrok nepznat. Sto je najgore, desilo mu se i na Oreu pa i sada na Pie, sto bi se reklo, u dva naleta :d

ja nikakvih problema nemam sa pie, naravno kao što i sam google sugeriše, uvek posle nove verzije androida preporučljivo je uraditi factory reset. a vi nemojte, pa kukajte i nalazite probleme.

Nema to veze sa tim, bar u ovom slucaju, jer sam ja na primer uradio samo update i nisam factory odradio nemam tih problema dok je brat clean install i imao je taj "bag".

Da je emergency broadcast bilo bi notifikacije, tako da mislim da nije to prpblem. Da kucnem u drvo, ja nemam nikakav problem, nije mi ni stigao update onaj prvi problematican, nego u drugom talasu. Nisam radio reset i nikakvih problema nema, niti sa mrezom( doduse nisam mrdao iz grada nigde pa ne tvrdim, u gradu sve normalno), ni fantomske vibracije...

Moze li neko da okaci link i uputstvo kako sr instalira global rom sa google aplikacijama.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Uradjen je reset odmah cim je prebacen na Pie. Probleme ne nalazimo mi, nego ih telefon sam stvara. A to sto neke pogadja i misle da je A1 najbolji telefon, to je druga stvar.

To što manjina ima probleme ne znači da velika većina ne misli s razlogom da je odličan telefon. Samo se ne oglašavaju svako malo kako im je telefon super.

Telefon je odličan,i dalje je kod mene Xiomi A1,kasno sam uzeo A1 posle dva meseca izašao je A2.
Najverovatnije sada kada bude izašao A3 njega 100% uzimam jer će 100% biti reketa [emoji16][emoji16][emoji16]

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Pocophone je sledeci... :)

Nazad
Vrh Dno