Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Nasao. Ali aplikacija se stalno prilikom pokretanja "rusi", ne mogu uopste da je pokrenem.

Послато са Mi A1

Pa moraš ispratiti tutoriale ako nećeš root ili ako hoćeš. Sve zavisi od tebe, pa tek onda aplikacija.

Samo obriši tu i instaliraj ovu.

Meni na Nokiji 8 rade sve tri verzije(Djilketova, Arnova 6 i Arnova beta 7)koje sam instalirao, ali na A1 neće i jedna.

Послато са Mi A1

Jel aprilsko ažuriranje android 8.1, ili je još uvek v8? Vidim da na 4pda ima RC za april. Neko fleshno?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

@Sync, da li sam dobro pročitao...na brzinu(imamo goste u kući), da se preko PC-a radi instalacija?

Послато са Mi A1

Hvala još jednom svima na pomoći.

Inače prvi utisak o telefonu je odličan. Izrada, jačina zvuka ringtona(što je meni veoma bitno), ekran odličan. Kako da vidim ko je proizvođač ekrana? Malko je veliki u odnosu na Nokiu 8 i S8, ali mi to uopšte ne smeta.
Sve u svemu apsolutno zadovoljan, pa još i cena odlična.

Ubedljivo Best buy kupovina.

Послато са Mi A1

Necu druze,onako pitam jer sam video u temi Nokia 8 da si je skoro uzeo pa sam pomislio da si prodao iz nekog odredjenog razloga,neke falinke cim si presao na A1..?

@marinko98 hoćeš još jedan a1?:D

Necu druze,onako pitam jer sam video u temi Nokia 8 da si je skoro uzeo pa sam pomislio da si prodao iz nekog odredjenog razloga,neke falinke cim si presao na A1..?

Nokija 8 je odlican telefon i nema nikakvu falinku. Radi odlicno i veoma brzo, a baterija sa mojim nacinom koriscenja, traje dva dana(sa (9 i po sato SOT-a) bez problema.

@marinko98 hoćeš još jedan a1?:D

Ne razumem pitanje? :trust:

@marinko98 reko' prodaješ nokiu :D

Ne nužno, ali ako naiđe dobra ponuda, što da ne?

Послато са Mi A1

Cisto radoznalosti radi, sto si prelazio na a1 sa nokie 8 koja je flagship telefon, isto bezele ima, mozda i bolju kameru, skoro stock takodje...? o_O

Sto sam prelazio? Nisam prelazio, jos uvek imam i Nokiu.

Prvo sto sam hteo je da probam cist Android na toliko hvaljenom Xiaomiju. Nokia jeste bolji telefon, ali isto tako i skuplji, skoro duplo i ima takodje cist Android 8.1, dok A1 jos uvek ima 8.0(nije to sad nesto bitno, samo napomonjem). Kamera stock jeste bolja na Nokiji.

Glupo bi i bilo da ima losiju kameru. Za cenu koliko kosta xaomi je best buy.

To moze biti ili polovan ili Mi 5x sa A1 ROM-om, a to je zaebano...

da, sa otključanim bl.
pri paljenju mi piše your device software cant be checked for coruption, please lock your bootloader
proverio sam na sajtu xiaomia,/slika u prilogu/
imao sam par dolaznih poziva koji počinju sa +216 ali se naravno nisam javio.....možda je greška, možda...

Prilozi

• 000035.jpg
    000035.jpg
    160.3 KB · Pregleda: 257
Da nemaš root?

Evo i meni malo pre stigao i normalno se ažurira...
113ee33156eb30e365bf967a6f47d733.jpg

Послато са Mi A1

Ma meni skine sve I onda dodje do instalacije i tu zabode, ne pomaže ni restart, probao 2-3 puta isti djavo [emoji848]

Kakvi su vam utisci o ovom telefonu i za koliko para ima da se nadje polovan?

Nemam, jedino je instalirana gcam preko one app, ali telefon nije root evo sad sam proverio [emoji22]

Moras flesovati ceo fastboot rom da bi anulirao promene jer si poremetio System particiju kada si preko tool-a ubacio GCam...

Nema drugo resenje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno