Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Ovo što je djilke rekao s tim da ovo poslednje (pico, nano, micro) zavisi sta ti treba od Google apps :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja licno najvise gotivim AROMU. Stikliras sta ti treba i stikliras koje od app iz roma da izbirse i zameni google-ovim app i uzivas :D

Ma kakvi. Loša je. Probaj ako hoćeš.

Joj ne razumem što se svi lože na gcam i njegov HDR. Slike izgledaju lepo na telefonu a kada ih prebacite na komp, sve često izgleda potpuno drugačije i nerealno i daleko od lepog i sa tom slikom ništa ne može da se uradi.

Smanjite oštrinu i kontrast u fabričkoj aplikaciji, po potrebi idite u mali minus sa osvetljenjem i dobićete solidnu osnovu za dalju obradu.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Zato sto retko/skoro niko ni ne prebacuje.
Za tviter/fb/insta/snap vise nego dovoljan kvalitet i obicne kamere.

Ok tamo neki prosecan korisnik ali napredan koji posecuje tehnicke forume, dodje kuci, prebaci slike na kalibrisan monitor :D obradi sliku u ozbiljnom programu pa postuje tamo negde gore. :D

Ja kad gledam na kompu isto izgledaju bolje slike sa gcam

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Preko dana tu i tamo, većinom je Gcam nešto bolja, ali najveća razlika je u mračnijim uslovima. Gcam je sasvim upotrebljiv i sasvim solidno izgleda i na kompu.

Ok tamo neki prosecan korisnik ali napredan koji posecuje tehnicke forume, dodje kuci, prebaci slike na kalibrisan monitor :D obradi sliku u ozbiljnom programu pa postuje tamo negde gore. :D

Napredan korisnik, kalibrisan napredni monitor, ozbiljan program... uz to ide i napredna oprema, a telefon sa senrorom veličine pirinča.
GCam lepo podešena pravi za klasu ili dve bolje slike od fabričke, izvlači maksimum iz senzora bez nekokog znanja i umeća, što najveći broj korisnika i ceni, izvadi i okini, aj dalje. Zato je volimo :)

Ništa ne valja taj Gcam. :D

Poslednja izmena:
Ne slažem se, niste me ubedili ali ima vas više. :)

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Нема полемике, без гцам овај телефон прави очајне слике, уме да шкљоцне и неку добру, али када се поклопе планете и успостави космичка равнотежа, без тога...као да му камера има фолију преко сочива...ИЗГРЕБАНУ...
Ево један гцам...само кроп...ништа ово оно и сликано без блица пред вече, очајни услови...
Ако не убије тапаталк...
10b036a795779ec5a5ac8b2d31257a6e.jpg

Који је коначни закључак, да ли је после описане но-рут инсталације г-цам ап телефон и даље Гугл цертифиед или је унцертифиед, те да ли се и како то одражава на Гугл плеј и остало? Ту сам на теми како кад, можда ми је промакло, па питам...

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Буде сертификовано, ако користиш апликацију за инсталацију ГЦама, ако имаш рут на сток Рому није сертификовано...
Ево ја сам на РРемикс Рому...имам Рут и 100 модификација...па сам сертификован....

Vidim kod nas na oglasima (OLX), MI A1 64GB, star 10 dana, garancija 2G, fiskalni, 150€. Je l' mnogo ?!:S:

Jeftino. Kupuj odmah.

Nisi trebao kačiti link. Imaš sve šanse da ostaneš bez njega jer sam upravo prosledio link drugaru. :d :d :d

Hehe, ma da sam htjeo kupovati ne bih kacio naravno. Neka uzme neko odavde, zato sam i okacio. [emoji16]

Vec par dana lik forsira svaki dan osvjezava oglas, nisu popularni toliko zato i ne naleti niko...

Kontao starom uzeti, nece on....

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Stigla jedinica...

c5f83824602c3e5beb40a15573ee9c6c.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Sad samo da ubacis gcam i vatra. [emoji3]

Da...samo moram da je ponovo trazim po netu, ko zna u kojoj temi su linkovi za GCam?

Послато са Mi A1

Hvala Djilke!

Koja su ti podesavanja u aplikaciji?

Послато са TA-1012

Nazad
Vrh Dno