Ok, sta bi trebalo prvo... Jel treba uopšte root da bi se uradio bekap i flesnuo novi sistem (to ide sve preko mi flash?)Imas na xda, kao i na YT video tutoriale. Ne mozes omanuti.
Ovo je odlično.Ја сам пробао сваки апк, изузев овога који је Ђилко' "обесио" али се увек вратим на ову верзију и ова подешавања која сам наместио одавно... и увек је враћам титанијум-ом са подешавањима ....
Одлична апликација...
![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Jel zna neko sta da radim, da ne moram da resetujem fon na fabricko? Mozda ni tad ne proradiMeni posle update-a ne radi apk slike,gcam radi,ali ne mogu da otvorim slike... Pise,apk slike se stalno zaustavlja. Sta moze da bude?
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Sad sam provalio da ne radi ni google play prodavnica,kada hocu da instaliram nesto,isti slucaj ko sa slikama
Da ti ne trosi dodatno bateriju? [emoji3]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Kakva je sugava, jedva i vidiš da sija u mraku. Nisu mogli da stave neku malo bolju. Stede bukvalno na sitnicama.Ima i toga, a ima i ovoga-da ne troši led lampicu.
Ladno mi nestalo pola poruke u predhodnom postu, zajedno sa smajlijem.
Nasao sam resenje. Namestio sam da se lampica pali na 5%, umesto na 15% kao je bilo, a onda vec telefon moze na punjac.
Podesavanja/baterija/upravljanje baterijom/stednja baterije/automatski ukljuci i tu namesti na 5% ili nikada...
Ја сам склонио обе рецимо и инсталирао трећу...нисам ни пробао те које су дошле из РР.Stavio sam najnoviji RR rom. Dosle su mi dve kamera aplikacije,jedna koliko vidim obicna i jedna sa hdr+, koja pretvara slike u 256 boja kada se koristi isti. Da sam stavljam neku drugu veriju,ili?
I flesovao sam original kamera aplikaciju sa stock roma, da bi radile obe kamere. Postoji li nacin da hdr+ kamera koristi obe,ili ni nema poente koristiti tu drugu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari