Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Sad se bojim update uraditi... Sta ako nece ili posle mi ne radi play... A ne znam flashovati i bekapovati fon [emoji848]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Imas na xda, kao i na YT video tutoriale. Ne mozes omanuti.

Ја сам пробао сваки апк, изузев овога који је Ђилко' "обесио" али се увек вратим на ову верзију и ова подешавања која сам наместио одавно... и увек је враћам титанијум-ом са подешавањима ....
Одлична апликација...
189b8da8f5f23f6a13f769be5656abed.jpg

Ovo je odlično.

Aj podeli verziju/aplikaciju i podešavanja.

Jel moze link za provereno zastitno staklo sa aliexpressa? Ili bez okvira,a ako je sa okvirom,da je dobro, da nije staklo sa linijama po njemu i sa prostorom ispod

Ovaj tel se sad u BiH svakako moze uzeti za 300KM bez uvoznih dadzbina (definitivno izasla odluka u glasnika do 300 BAM bez dazbina). Za 150€, 64GB na Aliu (free shipp), tesko bolja kupovina, a nikakvih troskova nemas. :)

Krajem godine kad spadne na 100injak €, bice biju, ko ne uzme... :D Kao casual (i backup/test) varijanta, dual sim odlican. Meni se ne zuri svakako, vjerovatno uzmem, kad bas padne cijena.

Poslednja izmena:
jeeeesteeee,padace do 50e...
bice na toj dugo dugo i samo ce nestati kad ga zameni nov model

Da li može da se isključi led notifokacija. Hoću da je isključim da ne pokazuje da je baterija pri kraju/prazna.

Послато са Mi A1

Da ti ne trosi dodatno bateriju? [emoji3]

Je l imao neko pre ovoga Huawei p10 da može da uporedi?

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Meni posle update-a ne radi apk slike,gcam radi,ali ne mogu da otvorim slike... Pise,apk slike se stalno zaustavlja. Sta moze da bude?

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Sad sam provalio da ne radi ni google play prodavnica,kada hocu da instaliram nesto,isti slucaj ko sa slikama
Jel zna neko sta da radim, da ne moram da resetujem fon na fabricko? Mozda ni tad ne proradi

Flesuj fastboot rom preko mi flash uz cuvanje podataka.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Jel ima rom sa poslednjim apdejtom,ili je samo oreo?

Kod mene sve radi posle update [emoji3] koliko sam uspeo da vidim... Play, photos, gcam...

Ima i toga, a ima i ovoga-da ne troši led lampicu.
Kakva je sugava, jedva i vidiš da sija u mraku. Nisu mogli da stave neku malo bolju. Stede bukvalno na sitnicama.

Ladno mi nestalo pola poruke u predhodnom postu, zajedno sa smajlijem.;)

Nasao sam resenje. Namestio sam da se lampica pali na 5%, umesto na 15% kao je bilo, a onda vec telefon moze na punjac.

Stavio sam najnoviji RR rom. Dosle su mi dve kamera aplikacije,jedna koliko vidim obicna i jedna sa hdr+, koja pretvara slike u 256 boja kada se koristi isti. Da sam stavljam neku drugu veriju,ili?
I flesovao sam original kamera aplikaciju sa stock roma, da bi radile obe kamere. Postoji li nacin da hdr+ kamera koristi obe,ili ni nema poente koristiti tu drugu?

Podesavanja/baterija/upravljanje baterijom/stednja baterije/automatski ukljuci i tu namesti na 5% ili nikada...

Stavio sam najnoviji RR rom. Dosle su mi dve kamera aplikacije,jedna koliko vidim obicna i jedna sa hdr+, koja pretvara slike u 256 boja kada se koristi isti. Da sam stavljam neku drugu veriju,ili?
I flesovao sam original kamera aplikaciju sa stock roma, da bi radile obe kamere. Postoji li nacin da hdr+ kamera koristi obe,ili ni nema poente koristiti tu drugu?
Ја сам склонио обе рецимо и инсталирао трећу...нисам ни пробао те које су дошле из РР.
Иначе РР ради одлично.

Resenje je za iskljucivanje led lampice da ne treperi, kad se nivo baterije spusti na 15% i ispod, a za stednju ima druga opcija(ukljuci stednju baterije).

Jel može ovaj telefon da se nađe za 150e polovan?

Послато са LG-H340n уз помоћ Тапатока

Pogledaj na kupujem prodajem imas novih za 180-190e, imas cak i garanciju kod nekih prodavaca..

Ja ga još nisam video za novce, najjeftiniji što sam video je 170€, star 2 meseca.

Послато са Mi A1

Ok hvala na odgovorima

Послато са LG-H340n уз помоћ Тапатока

Posto je nov 160-170e, ne znam sto ne bi moglo. Trenutno 3 na oglasima za 155 i 159, a i to je mnogo.

Poslednja izmena:
Jel primetio neko na GCam kad se slika nešto što je npr jedne boje, nebo, zid... Javlja se kao šablon sa slike, da li to nekako može da se sredi sa podešavanjima?
c4f339320894a28023b0840214b6a4c5.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno