vladof
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.11.2011
- Poena
- 225
HelveticaNeu@vladof koji font?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Магиск модул
HelveticaNeu@vladof koji font?
https://www.dropbox.com/s/qsx1sfhvzgppwld/avFont-HelveticaNeue-Magisk.zip?dl=0@vladof moze link do xda stranice? Hvala ti
Odradio pre koji dan rollback na Nougat i lagano vraćao na O, a danas stigao i February.Јел стигло још некоме?
Ima sa januarskim, nema sa februarskim.https://www.dropbox.com/s/qsx1sfhvzgppwld/avFont-HelveticaNeue-Magisk.zip?dl=0
Нема фастбут са јануарским апдејтом?
Екстра....Ima sa januarskim, nema sa februarskim.
Откључан бут лоадер....имаш тврп?Da li neko zna zasto nece da se instalira update? Kad skine, ide instalacija korak 1 i tu stane i kaze problem sa instalacijom, probaj ponovo. Restartovao telefon, isao opet, ista prica. Mala pomoc?
Da li neko zna zasto nece da se instalira update? Kad skine, ide instalacija korak 1 i tu stane i kaze problem sa instalacijom, probaj ponovo. Restartovao telefon, isao opet, ista prica. Mala pomoc?
Нисам га инсталирао....vladof, koji je datum za taj update? na mom je 1. februar (onaj odranije)
tj., zanima me je li ovo novi februarski
Nije htelo ni meni, pa sam skinuo Mi A1 Tool, isao na Flash Stock Rom, Download Rom, Save User Data, kad je zavrsio isao sam na Lock Bootloader, onda sam samo potvrdio preuzimanje februarskog apdejta i instalirao ga je sa svim sacuvanim podacima.
Možda je i ovo gurao na 100ku pa mu malo sluh oslabio. :dŠta će ti veći boost od ovoga? [emoji849][emoji3]
Video sam ja da se zale na xda, bas kako je kidence prognoziraoJel ovo vazi i za cist Android? Nemam nikakve module, samo instalirao gcam i zakljucan mi bootloader. A twrp nisam ni cackao. Jel da pokusavam ovo sto si naveo? Nije mi do ovog malog update koji kljucno ne donosi, nego posle za neki veci update da me ne zeza.
Da vidim krajnje granice A1 [emoji23][emoji23][emoji23]Šta će ti veći boost od ovoga? [emoji849][emoji3]
8.1.2 ne postoji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari