Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Pa jeftinije je kod nas, još imaš i garanciju, a i ne moraš da čekaš.

Ma znam nego je ovo daleko najjeftinije što je bio dosad, plus je limited akcija, nije internacionalna. Biće i 150 valjda.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jel imao neko bug da posle restarta sim kartica nije registrovana kao da nije ni ubačena, još jedan restart i proradi. Ovo se dešava samo posle restarta ili gašenja paljenja, januarski rom.
Ili je možda do kartice?

Da desava se na januarskom, koliko sam skontao na februarskom nekad, a na martu su sredili.

Probah malopre da snimim nesto u sobi, skroz je neupotrebljivo , fps cini mi se da nema ni 15. Ima li neko resenje? Buraz ima r5+, isti senzor, snimak u LL korektan skroz 30 fps zakovano...

Meni je to isto bilo na Mi 5, samo pusti da se izprazni skroz neko vreme i radice normalno. Ili otkaci bateriju ali to ti ne preporucujem. Bolje sacekaj, meni se ispraznio za 24h od prilike, ovom ce trebati duze vrv...

Možda nije dobra tema, ali moram ovde :) Otvorio, raskačio bateriju, međutim, situacija ista.
Uspeo sam da otvorim bez fizičkih oštećenja, pa ću da šaljem na reklamaciju, ima li neko iskustva sa "HonorBuy", kakva je procedura što se tiče rma?

Sta mislite da li se isplati menjati p9 za a1, da li je neki korak napred ili s konja na magarca?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Kamera ako staviš gcam je bolja (stock vs stock kamera i nije), ostalo je sve bolje ja bih rekao.

Sta mislite da li se isplati menjati p9 za a1, da li je neki korak napred ili s konja na magarca?

P9 ne, ako imas njega, ovaj nije update, jedino zbog "stocka", inace ne, da je p9 Lite pa i da zamenis :D

Jeste p9 ali mi nesto stock android mnogo bolje 'zvuci' nego emui

Od sinoc na viberu nema zvucnih notofikacija za nove poruke. Pali LED, zavibrira...i to je to. Sve deluje podeseno kako treba, kao i ranije. Jos neko sa ovakvim problemom? Definitivno je do Vibera, samo sta?

Idi u viber, settings, notifications, notification sounds, pa dole opet izaberi zvuk koji si imao, viber difolt ili koji koristis.

Desi se da nekad viber pobrljavi posle updatea ili onog obavestenja o bekapu koje izleti povremeno.

Poslednja izmena:
Idi u viber, settings, notifications, notification sounds, pa dole opet izaberi zvuk koji si imao, viber difolt ili koji koristis.

Desi se da nekad viber pobrljavi posle updatea ili onog obavestenja o bekapu koje izleti povremeno.
И ја сам имао исти проблем, и решио на описани начин. У избору звукова је и виберов побројан, само га поново селектујеш.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

6du4h5.png

Da li je moguce ukloniti ovo pri dnu uokvireno belom bojom bez rutovanja telefona?
Izgleda ruzno i prekriva mi wallpaper?

Da li je moguce ukloniti ovaj google pretrazivac pri vrhu bez ruta?

Ja nikako ne mogu da pronadjem gde je pojacava/smanjuje ton za notifikacije? Imam za media-ring-alarm ali notifikacija nema nigde?

Za to mora drugi launcher, a isti je slajder za ring i notif volume... nema odvojeno.

Ne moze da se odvoji ring i poruke? Ili sa nekim launcerom moze?
Jel moze preporuka za neki koji se ne placa ili ce i narodne verzije da rese problem?

Ne moze da se odvoji ring i poruke? Ili sa nekim launcerom moze?
Jel moze preporuka za neki koji se ne placa ili ce i narodne verzije da rese problem?
Lawnchair, за док за тонове поруке и нотиф. Ево не знам.

Poslednja izmena:
Volume Butler ako hoćeš da razdvojis notifikacije i zvono .

Lawchair je napusten projekat, poslednji update je bio u decembru, ima tu i tamo neke bugove.

Gledam na Google Play-u. Tamo je u decembru poslednji update. Čudi me da nije update-ovan još uvek na GP.

Verovatno prate google pixel launcher, i on je mesecima isti (novembar-decembar 2017. god.) do pojave ove android p dp verzije.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno