Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

@vladof moze link do xda stranice? Hvala ti

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Bice za koji dan fastboot, sada je OTA pusten svima, znaci ispeglali ga...(nadamo se) :)

Da li neko zna zasto nece da se instalira update? Kad skine, ide instalacija korak 1 i tu stane i kaze problem sa instalacijom, probaj ponovo. Restartovao telefon, isao opet, ista prica. Mala pomoc?

Da li neko zna zasto nece da se instalira update? Kad skine, ide instalacija korak 1 i tu stane i kaze problem sa instalacijom, probaj ponovo. Restartovao telefon, isao opet, ista prica. Mala pomoc?
Откључан бут лоадер....имаш тврп?

Nije htelo ni meni, pa sam skinuo Mi A1 Tool, isao na Flash Stock Rom, Download Rom, Save User Data, kad je zavrsio isao sam na Lock Bootloader, onda sam samo potvrdio preuzimanje februarskog apdejta i instalirao ga je sa svim sacuvanim podacima.

vladof, koji je datum za taj update? na mom je 1. februar (onaj odranije)
tj., zanima me je li ovo novi februarski

vladof, koji je datum za taj update? na mom je 1. februar (onaj odranije)
tj., zanima me je li ovo novi februarski
Нисам га инсталирао....
Не знам целу ознаку, мада мислим да је један једини фебруар апдејт...
a84c29df5b6319667c15278393029f97.jpg

Tu su napravili po meni glupost, sto ne oznacaju taj apdejt mesecom kasnije. Tipa rade ga ceo februar i izbace otprilike 5. Marta i onda ga nazovu februarski. Vise bi imalo smisla da se zove martovski jer ovako imas trip da si stalno u zaostatku. :D

vladof , da, to je taj odranije (87MB)

Nije htelo ni meni, pa sam skinuo Mi A1 Tool, isao na Flash Stock Rom, Download Rom, Save User Data, kad je zavrsio isao sam na Lock Bootloader, onda sam samo potvrdio preuzimanje februarskog apdejta i instalirao ga je sa svim sacuvanim podacima.

Jel ovo vazi i za cist Android? Nemam nikakve module, samo instalirao gcam i zakljucan mi bootloader. A twrp nisam ni cackao. Jel da pokusavam ovo sto si naveo? Nije mi do ovog malog update koji kljucno ne donosi, nego posle za neki veci update da me ne zeza.

Ako ti je za utehu, ja nisam nista cackao apsolutno i jos uvek nemam update, tako da polako, stici ce valjda nego ne moze svima odjednom, ili gresim?

Meni je taj februarski stigao danas, ali pošto mi je rutovan mrzi me da cackam. Ubacio sam ovaj poslednji voidKernel 3.1 I sve dosta fluidno radi, tako da do nekog većeg updatea nista ne diram.

Radio neko boost za Audio Dac?

Šta će ti veći boost od ovoga? [emoji849][emoji3]

Probao ja, ali ne vidim neku razliku...Nesto na brzaka probao, na prvu ne vidim neki boooost :).

Jel ovo vazi i za cist Android? Nemam nikakve module, samo instalirao gcam i zakljucan mi bootloader. A twrp nisam ni cackao. Jel da pokusavam ovo sto si naveo? Nije mi do ovog malog update koji kljucno ne donosi, nego posle za neki veci update da me ne zeza.
Video sam ja da se zale na xda, bas kako je kidence prognozirao :D , da im nece ota sa kad su koristili taj tool. Mozes da skines fastboot za januar i insrltaliras, pa odradis update, pa opet instaliras gcam sa tim toolom. A mozes da cekas i da izadje fastboot za februar. Mada realno neces nista dobiti tim azuriranjem. :)

Како да склоним ову нотификацију за software update? Не могу да нађем шта да убијем преко Titanium Backup-:/

Lose ti sluske :) Ja probao Xiaomi Pro HD na mom A1 i odusevio se... mada dobro pevaju i Meizu EP51 BT :)

Ima li u najavi 8.1.2?
Koristio sam LOS najnoviji na Mi5 i ima dobrih forica na 8.1.2, sad nzm da li je to do androida ili roma

8.1.2 ne postoji.

Nazad
Vrh Dno