Sve su Global verzije,pošto je ovo Android One a ne Miui,nema Kineske verzije.http://www.logicshop.rs/mobilni-telefon/xiaomi/mi-a1-64gb
Da li je ovo Global verzija?
Sve su Global verzije,pošto je ovo Android One a ne Miui,nema Kineske verzije.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Nije.Pa sto da trazi 4/64, ja koliko znam da je sve isto i na 4/32, samo sto je manja memorija.
4GB rama sa 3 ni ne postoji, 32/4 i 64/4 varijante su mi a1. A jedinu razliku koju mozes da vidis jeste punjac, mozes da dobijes evropski tj nas klasican ili "kineski" sa nastavkom za nas u zavisnosti za gde je pravljen i odakle je donesen taj a1. Ja npr sam dobio "kineski" punjac, ali to je najmanji problem, telefon je isti svuda.Глупаш лупости...постоји и верзија са 3/32 миа1....
Kod mene nema tog zelenog osim ponekad prilikom slikanja pozeleni onaj mali preview dole desno ali brzo se unormali.To se i meni desavalo na onoj Gcam sto je Djilke okacio...na v1.2 sve rock stable vec mesecima...
Evo ti 5xZapravo, nisam, ne živim na temi. Ko ima, ima li link do nekog posta?
Kako je ovo 5x?Evo ti 5x
![]()
Legalnim putevima (Džidža, Win, Hendi itd.) je trenutno dostupan samo 4/32 dok uskoro stiže i 4/64 i koštaće valjda 2.000 din više. Ja sam uzeo iz Džidže 4/32.Zapravo, nisam, ne živim na temi. Ko ima, ima li link do nekog posta?
Тврп се бута привремено не инсталира се.... Остаје сток рекавери
Ма знам него ако неће тврп...[emoji3]Nisi ispratio ono sto sam kacio. Ima i installer zip koji ti ostavlja twrp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari