Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Nije slična priča. Svi su uglavnom global version na KP. Trazi verziju 4/64GB.

Pa sto da trazi 4/64, ja koliko znam da je sve isto i na 4/32, samo sto je manja memorija.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja uzeo 4/32 nisam uopšte imao potrebu sa većim kapacitetom. Imam karticu od 64 ako mi baš zafali :)

Najverovatnije uzima u Logic shopu 4/32verziju, bice joj dosta 32gb, osim ako se ne nadje jeftinije negde ili neki drugi bolji fon u tom cenovnom rangu.

Koliko je taj jeftiniji 10e? Napokon neko da ne stedi na memoriji. A lako se to da napuniti ako se malo vise snima [emoji3]

Upload na google photos i to je to.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Očigledno samo meni s vremena na vreme Gcam buguje [emoji3] a sve lepo uredno podeseno.
c3f33831d63f34cbeab326ea79b0edf3.jpg

To se i meni desavalo na onoj Gcam sto je Djilke okacio...na v1.2 sve rock stable vec mesecima...

Pa sto da trazi 4/64, ja koliko znam da je sve isto i na 4/32, samo sto je manja memorija.

Nije.

Samo 64 GB "verzija" je A1.

Varijanta sa 32 GB koja nema Android One, nego MIUI rom i za kinesko je tržište se zove 5X i ne podržava sve naše 4G frekvencije. Radiće, ali ne u 100% kapaciteta, da tako kažem. Pisali smo već u temi, i u drugim, potražiti "LTE Band 20" ili "800 MHz".

Ovako je i na zvaničnoj Xiaomi Mi A1 stranici.

Глупаш лупости...постоји и верзија са 3/32 миа1....

Ja sam onda izgleda uzeo ovu varijantu sa miui ,mada su ga dobro nasminkali da liči na oreo,svaka im čast :)

Глупаш лупости...постоји и верзија са 3/32 миа1....

4GB rama sa 3 ni ne postoji, 32/4 i 64/4 varijante su mi a1. A jedinu razliku koju mozes da vidis jeste punjac, mozes da dobijes evropski tj nas klasican ili "kineski" sa nastavkom za nas u zavisnosti za gde je pravljen i odakle je donesen taj a1. Ja npr sam dobio "kineski" punjac, ali to je najmanji problem, telefon je isti svuda.

Je l' iko pogledao ostavljeni link ka zvaničnoj Xiaomi Mi A1 stranici i specifikacijama koje tamo pišu?

Ili otvorio makar GSMArenu i pogledao pod kojim varijantama postoji 32 GB verzija Mi A1? hint: samo kod 5X.

Zašto mi ovo izbacuje? Mislim ispada iz mreže.. Ali nisam to pre video, a nešto je i učestalo
ca592c9e5f847aabdca0d75b20253d19.jpg

A jesi li ti video da ovde ljudi na temi imaju verziju 32/4 mi a1?

To se i meni desavalo na onoj Gcam sto je Djilke okacio...na v1.2 sve rock stable vec mesecima...

Kod mene nema tog zelenog osim ponekad prilikom slikanja pozeleni onaj mali preview dole desno ali brzo se unormali.

Sta je ovo 1.2? Arnova?

Poslednja izmena:
Pa nije. To je poenta.

Zato pitam,evo moj...
4ba3d6ac269567325bb14a861aefc65f.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Zapravo, nisam, ne živim na temi. Ko ima, ima li link do nekog posta?
Legalnim putevima (Džidža, Win, Hendi itd.) je trenutno dostupan samo 4/32 dok uskoro stiže i 4/64 i koštaće valjda 2.000 din više. Ja sam uzeo iz Džidže 4/32.

Ja sam mislio da je to verzija 4/64 što kosta sada 32 a koštala 35 000. Kakvi su to lopovi.
Ladno skuplji za deset hiljada ovako "legalno"

Poslednja izmena:
Извињавам се лапсус... 4/32 или 4/64

Тврп се бута привремено не инсталира се.... Остаје сток рекавери

Nisi ispratio ono sto sam kacio. Ima i installer zip koji ti ostavlja twrp.

Vrh Dno