Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Hoće li biti A2 uskoro, koji je samo ekran bez kapacitivnih? To mi je jedino odbojno u dizajnu.

Nillkin imate za gotovo sve xiaomi modele i na kp.

mi4c miui9

Ja uzeh ovu crnu za $0,99, čekao oko 20 dana. Vrlo zadovoljan. Precizno je uradjena, a grip sa strane konačno postoji. Na ledjim nema više klizanja od metala telefona (naravno), mada bih voleo da pruža malo "gumeniji" osećaj, iako ne klizi ni pod suvim prstima, nimalo.

X2wgXMt.jpg

Stigao crveni od Kidenceta, sve preporuke za njega, a i za crveni :D

Na prvi pogled mi deluje super, za druga je telefon, kad bude odradio azuriranja i koristio nekoliko dana, napisacu njegova iskustva.

Skinuo sam gcam na komp ali po onom upustvu, ali ne mogu da nadjem "Driver" kao dole sa slike... moze pomoc
22e2b03f02aa925eb3264e925e7bba43.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Da se samo ubacim u temu kao kolega :)
Hvala Dekiju na special edition A1, i Djilkosu za pomoć oko bootloop-ova :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Gledao sam po netu nesto potencijalni Android P i pricaju da ce biti nekih vecih promena u odnosu na to kako su se menjale ranije cokoladice. E sad mozda najinteresantnija promena jeste ta sto kazu da ce dolaziti na pixelu sa dual camera app, sto nagovestava da ce i pixel uvesti dve kamere na ledjima, a to se moze isplatiti i za nas sa mi a1 zbog gcam. Samo da tamo bude isto telephoto druga.

Pa kako ota, ako menjas kernel ?

;) kada izbace fastboot rom, preko Mi flash tool-a ga flesnes(uz opciju save user data), opet boot-ujes twrp, odradis kernel, setovanja u KA ostaju i to je sve ukupno 5 mi posla...Sta ce ti OTA :D

Još nije izašao februarski? :(

Nije, nije ni OTA pusten svima... Koliko sam video, kukaju na neke bug-ove nakon februarskog OTA. Rekao bih da je povucen za sada.

Jel ima negde detaljno objasnjeno kako da namunjim boje? :)

@dexterIMG-20180308-WA0002.jpg

Pisao Djilkoš gore, prelistao

Poslednja izmena:
Ja sam dobio februarski update,ne vidim neku razliku a i nemam nekih problema.

Тврп се бута привремено не инсталира се.... Остаје сток рекавери

Sad čačkam kumov A1 64gb.. Zanemeo sam kako fon od 200e može da radi.. Bolje od mnogo skupljih telefona.. Svaka im čast.. Plus stock android milina za oči..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Moze link za sto kvalitetniju foliju za displej?

Pretpostavljam da mislis na klasicnu foliju koja je PET, a ne glass.

Ovo je official Xiaomi: LINK

Ovo je Nilkin: LINK

Ja sam sam onu iz pakovanja loše stavio pa sam na kraju batalio ,neću mu ni stavljati ništa . Kupio sam mu samo futrolu ovakvu . Dosta je dobra ,taman ide malo preko ekrana . Nisam ni ranije stavljao ,jedino na Honoru sam imao fabričku koja je bila fenomenalno zalepljena i sada je u istom stanju.

https://www.amazon.in/gp/product/B0...ch-21&linkId=7211793fd0afdbfe090a45dfb2536663

Poslednja izmena:
Treba mi za sestru neki fon do 200e pa gledam malo ovaj.
Da ne citam sad celu temu posto nemam kad moze li neko da mi napise koju verziju treba juriti.
Da li je slicna prica ko sa redmi 4x-note4 u smislu da treba da kutiji ima nalepnicu GLOBAL itd...da li podrzava LTE...
Hvala.
Kapiram da za 200 e nema bolji fon od ovoga ili mozda ici na provereno dobar redmi note 4 za 18k

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno