Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Koliko vidim A1 ima navodno lošu video stock kameru. Da li je zvuk prilikom snimanja popravljen na Gcam? Audio snima kao stock 96kpbs stereo ili bolje?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

A mrtav pixel ne primjeti, iznad 'M', ja odavde vidim.

Kak'i su ovo jadi... :D

Poslednja izmena:
A možda i nije mrtav piksel. Gluposti...

Evo vreme rada bez gasenja kod mene :)) nema bagova lepo radi :)
3a339fe90490350b362fedd1c7f65344.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Ово је кернел?
За шта, ко, где ,како?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ђиле....
Овај зип што си обесио је шта?

Fastboot Rom

Zeza me neki cudan wakelock, verujem da je to uzrok problema koji sam ranije spomenuo. Reko aj da probam da fleshnem ovaj voidkernel, mozda pomogne. bootujem recovery, promenim slot fleshujem recovery, instaliram kernel, magisk i sad se vrti u krug logo...reboot...logo...reboot..
Cudno da si popio bootloop. Bio si na stock-u? Posto je to samo za stock, napisao sam crvenim slovima :)
Ма онај од малопре...на гдрајву....[emoji2]

Pa pogresan post si citirao :d

Vrhunski kernel dragi moj vladofe :)

Cudno da si popio bootloop. Bio si na stock-u? Posto je to samo za stock, napisao sam crvenim slovima :)

Е леба ти...стварно...извињавам се...
Кернел за стоцк јел?
Са чиме га подешаваш?
Што ја волим шарено...да ти знаш [emoji3]

Уби тапаталк УБИ

Poslednja izmena:

Ma stock je. Sad kad promenim slot u twrp-u podigne sistem, al bude cudan, dosta stvai ne radi. Dok kad stavim drugi slot, zaglavi na onom androidone.

Како беше она фора да га натерам на апдејт...не она са гугл сервицес него нека друга...не могу да нађем било је на форуму...

Samo azuriraj google play service, skines novu verziju sa apk mirror.

Samo azuriraj google play service, skines novu verziju sa apk mirror.
Прочитах...хвала ти

Како сам "намуњио" боје...за ово ћу да се вратим на стоцк...буквално други дисплеј...

Poslednja izmena:
Ђилке, која је апликација за калибрацију?

Ђилке, која је апликација за калибрацију?

извињавам се што упадам...шта ко воли...ја користим кернел адиутор фрии је на ПП...мислим да и ђилкош њега користи

Jeсте, то је та :) Жив био.
Да ли је неко од вас стављао онај dual speaker мод?

S kojim poznat(ij)im telefonima je uporediva kamera (stock ili google, kako hocete)?

S8 nov u oglasima 490e, Oneplus 5t isto tako. Ne znam kada si zadnji put proveravao cene.

Omaklo mi se 650€ umesto 550€ a da nisam ni pogledao... E sad je pitanje da li je OP 5T losiji od S8 pa da se ne isplati pre nego S8...

OnePlus 3 A3000

Прочитах...хвала ти

Како сам "намуњио" боје...за ово ћу да се вратим на стоцк...буквално други дисплеј...
Kako si namunjio? Jel mora stock,posto sam na citrusu? Jel to sa onim kernelom sto je Djilke kacio?

За сада мора stock. Бар тако пише на XDA.
Како ти се чини цитрус? Ја чекам да му ставе 8.х па да га пробам.

Zadovoljan sam,dobra baterija,lepo radi... Samo ne mogu gcam da potrefim podesavanja,odradio sam ko i kad sam bio na stocku,ali nije to to.
37ab0d37f10d8ebbdf34ded120c813a7.jpg

Poslednja izmena:
Evo ubacio I ja ovaj kernel i namunjio boje po podešavanjima sa xda, mislim da je Djilkosh tamo okačio ako sam pogodio po avataru.

Sto se tice stabilizacije videa u GCam probao sam par verzija I malo je bolja situacijia ali koliko sam provalio zavisi I od svetlosti, bolje EIS radi kad se snima po danu.

Nazad
Vrh Dno