Kako ručno? Podeli... [emoji3]
Ма онај од малопре...на гдрајву....[emoji2]Fastboot Rom
Cudno da si popio bootloop. Bio si na stock-u? Posto je to samo za stock, napisao sam crvenim slovimaZeza me neki cudan wakelock, verujem da je to uzrok problema koji sam ranije spomenuo. Reko aj da probam da fleshnem ovaj voidkernel, mozda pomogne. bootujem recovery, promenim slot fleshujem recovery, instaliram kernel, magisk i sad se vrti u krug logo...reboot...logo...reboot..
Ма онај од малопре...на гдрајву....[emoji2]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Е леба ти...стварно...извињавам се...Cudno da si popio bootloop. Bio si na stock-u? Posto je to samo za stock, napisao sam crvenim slovima
Pa pogresan post si citirao :d
Vrhunski kernel dragi moj vladofe![]()
Cudno da si popio bootloop. Bio si na stock-u? Posto je to samo za stock, napisao sam crvenim slovima
Pa pogresan post si citirao :d
Vrhunski kernel dragi moj vladofe![]()
Прочитах...хвала тиSamo azuriraj google play service, skines novu verziju sa apk mirror.
Ђилке, која је апликација за калибрацију?
Omaklo mi se 650€ umesto 550€ a da nisam ni pogledao... E sad je pitanje da li je OP 5T losiji od S8 pa da se ne isplati pre nego S8...S8 nov u oglasima 490e, Oneplus 5t isto tako. Ne znam kada si zadnji put proveravao cene.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Stavljao ja. Šta znam, dobiješ boost malo na gornjem zvučnikuJeсте, то је таЖив био.
Да ли је неко од вас стављао онај dual speaker мод?
Kako si namunjio? Jel mora stock,posto sam na citrusu? Jel to sa onim kernelom sto je Djilke kacio?Прочитах...хвала ти
Како сам "намуњио" боје...за ово ћу да се вратим на стоцк...буквално други дисплеј...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari