Bitno je da bude onaj global koji je bio originalan na tvom telefonu. Da li je to global mix ili global eea?Kako se vratiti na stock i zakljucati bl? U sustini znam proces, vise me zanima da li je bitno da rom bude global ili eea?
Ja sam definitivno ubeđen da mi vajber i vocap pojedu najveći deo baterije. Čak i kada koristim desktop računar da pročitam i odgovorim na poruke, telefon ima wakelock i ove aplikacije se pojavljuju kao potrošači.
Zbog toga mi ne vredi puno SOT podatak, ali mi baterija generalno izdrži do drugog dana uveče uz oko 4+ h SOT i oko 20+% ostatka.
Na miui 12 sam od prvog dana, tako da ne znam kakva bi bila razlika sa 11.
Ma razumem kada neko ima realan problem ali koliko ja vidim pola teme je o bateriji i to većinom ljudi sa preko 6 sati SOTa. Sad kada je krenulo leto ni ne vredi pričati o nekom realnom SOTu, vrućina + jako osvetljenje = brzo pražnjenje baterije.Nije to danima da planinaris, nego da možeš da se oslonis na telefon kad ima 40-50% baterije. Da ga ne stavljas malo, malo pa na punjač. Više punjenja = brža degradacija baterije.
Jesi li probao ovaj zadnji gms doze? Ja sam ovaj novi stavio pre neki dan, ali sam odradio i još neke stvari, pa sad nisam siguran od čega je bolja situacija....meni sad na 4g uspe do 50% baterije da dobaci 3 sata sot, na nekih desetak sati baterije, testirah sad za vikend.....ranije to nije moglo. Ispade da dosta zavisi od ovih google servisa, tj mogu da oslabe autonomiju čak i na snapu sa velikom baterijom[emoji2]Ja imam veliki problem sa baterijom na 9T od pre par dana. Izgleda da je problem počeo od kako su se Google Play Services ažurirali.
Do nedavno sam imao po 8+ sati SOT, a sada jedva dobacim 3 i po sata.
Baterija prosto curi. Google Play Services troše po 60% baterije. Moram da punim telefon barem 2 puta dnevno.
Da ovoliko Google zezne telefon...
Probah GMS Doze - ne pomaže.
@Djilkosh_Ns čini mi se da si se ti ranije igrao sa grenify. Ja skoro probah, ali ne primetih da to uopšte nešto štedi bateriju. Da li to ima smisla koristiti na novim Androidima?Nije to danima da planinaris, nego da možeš da se oslonis na telefon kad ima 40-50% baterije. Da ga ne stavljas malo, malo pa na punjač. Više punjenja = brža degradacija baterije.
Bitno je da bude onaj global koji je bio originalan na tvom telefonu. Da li je to global mix ili global eea?
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Napisi kako je proslo [emoji1]E, pa zato sam pitao, posto ne znam koji je bio, ali je sad svejedno. Skinuo sam rom sa mifirma, cenim da je sajt legit?
Zna li se kad ce?No.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Just waiting...Zna li se kad ce?
Navodno su ga od 2., 3. jula pustili i za 9T, sad videćemo kad će dospeti do nas. Što se mene tiče neka se i oduži kolko god, samo da stigne kako treba, bez prepunih bagova i problema.Just waiting...
Što se kamera tiče, stock kamera će zasigurno praviti vidno bolje fotografije na 5T, meni tu dileme nema, pogotovo u noćnim uslovima, ali uz GCam na 9T je druga priča. Uz odabir dobre verzije i valjanog configa, itekako ćeš se prijatno iznenaditi rezultatima kamere.
Ma jasno, nego ono bolje imati stabilnu bateriju.Ma razumem kada neko ima realan problem ali koliko ja vidim pola teme je o bateriji i to većinom ljudi sa preko 6 sati SOTa. Sad kada je krenulo leto ni ne vredi pričati o nekom realnom SOTu, vrućina + jako osvetljenje = brzo pražnjenje baterije.
Ma kakvi, nema leba više taj grenify. To je nekad značilo.@Djilkosh_Ns čini mi se da si se ti ranije igrao sa grenify. Ja skoro probah, ali ne primetih da to uopšte nešto štedi bateriju. Da li to ima smisla koristiti na novim Androidima?
Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari