Šta je novo?

Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro (Prvi Post: Gcam, TWRP...)

Javi se komercijalnoj banci,mislim da je do njih.I ja sam imao sa Reifeisen bankom

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

@Tomiprunet ti sigurno znas, da li moze kompletan backup da se odradi ovim TWRP recovery-jem kao nekad (od A do Z) ili to vise nije upotrebljivo ?!?

Mislim da komercijalna banka ima neki security sistem koji ne dozvoljava instaliranje dve aplikacije na razlicite telefone i ulogovanja na isti nalog..
Iako je na starom telefonu obrisana aplikacija i vracen vracen na febricka podesavanja mislim da je do toga problem..
Mejl sam im prosledio i cekam njihov odgovor.

@Tomiprunet ti sigurno znas, da li moze kompletan backup da se odradi ovim TWRP recovery-jem kao nekad (od A do Z) ili to vise nije upotrebljivo ?!?

Pravo da ti kazem da ne znam, nikad nisam radio backup :D

Ali evo sad citam za twrp mauronofrio changelog, pise da je uradjen fix za backup, pa mozes probat.

Ima i orangefox recovery, kao i shrp ili kako se vec zove. ta shrp je valjda kao specijalno za miui

Poslednja izmena:
.....uradio sam kompletan backup.....tokom procesa ispisao mi je da mi nece sacuvati slike , download i sl......videcemo da li ce ista biti upotrebljivo za restore.Probao bih onaj PixelExperience a mrzi me da treci put u nedelju dana rucno vracam sve.....hvala na odgovoru svakako

Evo bas sad gledam na ovoj orangefox beti za mi9t pro. Kad se klikne na deo za backup moze da se selektuje sta zelis da backupujes. Bas sve

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Mislim da komercijalna banka ima neki security sistem koji ne dozvoljava instaliranje dve aplikacije na razlicite telefone i ulogovanja na isti nalog..
Iako je na starom telefonu obrisana aplikacija i vracen vracen na febricka podesavanja mislim da je do toga problem..
Mejl sam im prosledio i cekam njihov odgovor.
Ima, i do toga ti je. Isti problem sam imao sa Intesa bankom kad sam kupio 9T. Kontaktiraj ih i aktiviraće ti opet aplikaciju na novom telefonu, ako već sam nemaš tu mogućnost na njihovom sajtu.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Yoca

Daj aplikaciji permisiju za kontakte pa probaj da li radi.

@Yoca

Daj aplikaciji permisiju za kontakte pa probaj da li radi.

sredio sam..

aplikaciji sam dao sve permisije camera, contact, location, phone, storage.. i radi..

naucili smo nesto novo :)

hvala drustvo

Contacts je pravio problem, pisalo je u stack trace-u :D

Ove ostale mozes da zabranis pa dajes po potrebi.

Kako ste zadovoljni SOTom?Prebacujete li 10h?Ja se vrtim oko 8 ipo 9h,9 ipo,kako kad..Gledanje YT,malo igrica,pozivi,uglavnom se cacka stalno nesto.Baterija od 100%-15%
31a03b4bf60cf3d8578a7d0ee0a53df4.jpg
d9d18590fd3879f6ebc914e971356822.jpg

sta ces bolje ?!? na 12ci takodje imam u zavisnosti od toga kako ga koristim od 7 do 9 sati SOT-a , uglavnom na wifi i sa auto osvetljenjem.............

Ja imam neki osećaj da mi baterija duže traje na 12 nego što je trajala na 11.

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

Oko 6h ali mi je sve uvek upaljeno, mobile data, wifi, bt, nfc itd. Generalno me SOT kao takav apsolutno više ne zanima. Igrao sam se i ja nekad sa tim i gledao da što više izvučem no sada mi je bitno samo može li baterija da izgura do spavanja sa mojim korišćenjem ili ne. Ako može, a ova može, dobar je telefon [emoji846]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Savrseno, radi! Hvala :)

Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk

probah ja, ne znam šta da kažem, čini mi se da je bolje....ali nisam siguran....doduše ja sa one telegram grupe skinuh zadnji GSM doze modul.....ja sam na zadnjem miroom weekly ako to ima neke veze.....

probah ja, ne znam šta da kažem, čini mi se da je bolje....ali nisam siguran....doduše ja sa one telegram grupe skinuh zadnji GSM doze modul.....ja sam na zadnjem miroom weekly ako to ima neke veze.....

Ja sam definitivno ubeđen da mi vajber i vocap pojedu najveći deo baterije. Čak i kada koristim desktop računar da pročitam i odgovorim na poruke, telefon ima wakelock i ove aplikacije se pojavljuju kao potrošači.

Zbog toga mi ne vredi puno SOT podatak, ali mi baterija generalno izdrži do drugog dana uveče uz oko 4+ h SOT i oko 20+% ostatka.

Na miui 12 sam od prvog dana, tako da ne znam kakva bi bila razlika sa 11.

Ljudi jel vi danima planinarite kad vam je toliko važna baterija?

Ja imam veliki problem sa baterijom na 9T od pre par dana. Izgleda da je problem počeo od kako su se Google Play Services ažurirali.

Do nedavno sam imao po 8+ sati SOT, a sada jedva dobacim 3 i po sata.
Baterija prosto curi. Google Play Services troše po 60% baterije. Moram da punim telefon barem 2 puta dnevno.

Da ovoliko Google zezne telefon...

Probah GMS Doze - ne pomaže.

Nije to danima da planinaris, nego da možeš da se oslonis na telefon kad ima 40-50% baterije. Da ga ne stavljas malo, malo pa na punjač. Više punjenja = brža degradacija baterije.

Jel krenulo OTA MIUI 12 na EU Mi 9t obicnu verziju?

Vrh Dno