Šta je novo?

Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro (Prvi Post: Gcam, TWRP...)

Pogledaj i Nothing 3a Pro, jako interesantan fon u tom cenovnom rangu.

Ako ti odgovara velicina, i to sto nema podrsku za e-sim. Go for it. Ja sam ga preskocio zbog e-sima i velicine.

3a Pro ima Esim, 3a nema.

Njega nisam imao u vidu. evo posle 4-5 sati sam skoro pa osposobio p40 lite, znaci namucio sam se pravo, nista ne radi, kako nas je google vezao sa sebe u pm hahah. nNe mogu jos da provalim kako da napravim da mi revanced postane default apk za otvaranje youtube linkova, ako zna neko...?

Njega nisam imao u vidu. evo posle 4-5 sati sam skoro pa osposobio p40 lite, znaci namucio sam se pravo, nista ne radi, kako nas je google vezao sa sebe u pm hahah. nNe mogu jos da provalim kako da napravim da mi revanced postane default apk za otvaranje youtube linkova, ako zna neko...?
Odeš na manage apps/app koja ti treba/open by default/add link/otkačiš sve/enter

Odeš na manage apps/app koja ti treba/open by default/add link/otkačiš sve/enter
Screenshot_20250630_104003_com.gbox.android.jpg
Ja kada skinem ovu apk sto si ostavio, samo ovo imam na ekranu, nema ovde tih oocija sto si mi rekao. Napominjem da sam ovu aok morao da skinem sa play prodavnice koju sam skinuo kroz GBOX jer ne mogu da se ulogujem na klasicnu prodavnicu sa ovog telefona. Gresim li negde?

Ja kada skinem ovu apk sto si ostavio, samo ovo imam na ekranu, nema ovde tih oocija sto si mi rekao. Napominjem da sam ovu aok morao da skinem sa play prodavnice koju sam skinuo kroz GBOX jer ne mogu da se ulogujem na klasicnu prodavnicu sa ovog telefona. Gresim li negde?
u app info za applikaciju nađi open by default i možeš da dodaš linkove ako neki nisu već čekirani

Nw vredi, skinuo sam drugu verziju ove apk, usao na "menage aplications".
Nasao youtube revanced ali ni oreko ove apk nemam opciju da je postavim za default apk. Evo sta mi prikazuje kada odem na "open by default".nemam nikakvih opcija da bilo sta cekiram samo podrzane formate. Posle toga sam pre ove apk nasao i "huawei video" koja je sistemska aplikacija za pustanje videa,tamo je sve zakljucano, ne mogu uooste da udjem u opciju open by default. Mislio sam mozda da nju odcekiran kao default opciju. Cudan sistem, izglwdada ima neke zabrane koje je tesko zaobici.naravno ne moze ni da se deinstalira ova huawei apk. Mozda ako neko zna kako da obrisem ivu huawei apk...
Screenshot_20250702_204002_com.android.settings.jpg

Jutros mi nakon 5 godina korišćenja u ruci crkne Mi9t, grejao se tokom poziva, onda je počeo da laguje i kao da je na par sekundi prestao da reaguje na dodir.
Ugasio se i nijedna kombinacija tastera ga ne bootuje, ne puni se, hladan na dodir nakon par sati na punjaču.
Jel ovo ukazuje na matičnu ili bateriju?
Naišao sam na neke slučajeve gde su menjali IC ili radili reflow/reball, da li neki servis kod nas želi da se *****ava sa tim uopšte?
Nemam najsvežiji bekap a želeo bih da izvučem podatke ako je moguće.

Jutros mi nakon 5 godina korišćenja u ruci crkne Mi9t, grejao se tokom poziva, onda je počeo da laguje i kao da je na par sekundi prestao da reaguje na dodir.
Ugasio se i nijedna kombinacija tastera ga ne bootuje, ne puni se, hladan na dodir nakon par sati na punjaču.
Jel ovo ukazuje na matičnu ili bateriju?
Naišao sam na neke slučajeve gde su menjali IC ili radili reflow/reball, da li neki servis kod nas želi da se *****ava sa tim uopšte?
Nemam najsvežiji bekap a želeo bih da izvučem podatke ako je moguće.
Meni je uvek crkavao ekran, sa pločom i ostalim delovima nisam imao problema. Najbolje ako znaš nekog ko ima servis da hoće da ti pogleda šta je. Ja sam nosio kod poznanika, on stavi njegov ekran, ja vratim podatke i sve što mi treba i izbacim ga na KP bez ekrana.

@FULLSOUND
Zar ne bi trebalo ako je zveknuo ekran da pokazuje bar neke znake života kad se prikači na punjač ili kompjuter. Niti vibrira niti sija led na kameri.

@FULLSOUND
Zar ne bi trebalo ako je zveknuo ekran da pokazuje bar neke znake života kad se prikači na punjač ili kompjuter. Niti vibrira niti sija led na kameri.
Da verovatno da kod tebe nije ekran. Nego kažem kakvo je moje iskustvo. Ako imaš nekog koga znaš možeš da rešiš na gore spomenuti način. Ako nemaš, a baš su ti bitni podaci, idi redom ili zovi servise i pitaj. Neće biti jeftino u odnosu na cenu telefona, ali u odnosu na podatke je verovatno jeftino.

Mi 9 SE sam batalio zbog isušene paste i pregrevanja posle dužeg korišćenja.

Sta je ovo epidemija, oni kao da su ih isprogramirali da pomru svi u isto vreme hahah
Jel u tvom slučaju bio samo ekran ili je problem druge prirode?

Otvorio bih ga da proverim bar voltaže unimerom, nemam usb tester pri ruci ali punjač na displeju pokazuje 5.1v 0.9w.
Da li mogu da se nadam da je power ic u pitanju?
I ako neko ima preporuku za servis, zahvaljujem.

Kod mene ekran, kada pozovem zvoni teleon, znaci ekran, doduse nikako da ga prikljucim na komp da preuzmem neke podatke.

Nazad
Vrh Dno