petkovic56
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.11.2009
- Poena
- 320
Javi se komercijalnoj banci,mislim da je do njih.I ja sam imao sa Reifeisen bankom
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
@Tomiprunet ti sigurno znas, da li moze kompletan backup da se odradi ovim TWRP recovery-jem kao nekad (od A do Z) ili to vise nije upotrebljivo ?!?
Evo bas sad gledam na ovoj orangefox beti za mi9t pro. Kad se klikne na deo za backup moze da se selektuje sta zelis da backupujes. Bas sve@Tomiprunet ti sigurno znas, da li moze kompletan backup da se odradi ovim TWRP recovery-jem kao nekad (od A do Z) ili to vise nije upotrebljivo ?!?
Ima, i do toga ti je. Isti problem sam imao sa Intesa bankom kad sam kupio 9T. Kontaktiraj ih i aktiviraće ti opet aplikaciju na novom telefonu, ako već sam nemaš tu mogućnost na njihovom sajtu.Mislim da komercijalna banka ima neki security sistem koji ne dozvoljava instaliranje dve aplikacije na razlicite telefone i ulogovanja na isti nalog..
Iako je na starom telefonu obrisana aplikacija i vracen vracen na febricka podesavanja mislim da je do toga problem..
Mejl sam im prosledio i cekam njihov odgovor.
@Yoca
Daj aplikaciji permisiju za kontakte pa probaj da li radi.
Nije serovan fajl, mora da se trazi access. Kako se zove modul da izguglam?Evo ga magisk mod za 48mpx gcam. Testirao sam na burial najnovijoj. Radi. Za mi9t pro. Ne znam da li radi na mi9t
Radi na miui 12 poslednja beta xeu
https://drive.google.com/file/d/1R6K7aJ74H8YophsPfMs6ZZX51wa4DPaF/view?usp=sharing
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Evo sa telegram ako imasTraziNije serovan fajl, mora da se trazi access. Kako se zove modul da izguglam?
Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk
Jel probao neko ovo? Kako radi?Sa telegram grupe Xiaomi.eu :
10 Hrs 29 Min SOT with 10% battery still left.
EU 20.6.18
+ GMS Doze
+ V464 Drivers
+ Force Created Battery cache (imp)
GMSDoze It prevents unnecessary GMS wakelocks to run in background . Hence , saves battery
Ja sam definitivno ubeđen da mi vajber i vocap pojedu najveći deo baterije. Čak i kada koristim desktop računar da pročitam i odgovorim na poruke, telefon ima wakelock i ove aplikacije se pojavljuju kao potrošači.probah ja, ne znam šta da kažem, čini mi se da je bolje....ali nisam siguran....doduše ja sa one telegram grupe skinuh zadnji GSM doze modul.....ja sam na zadnjem miroom weekly ako to ima neke veze.....
Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk
No.Jel krenulo OTA MIUI 12 na EU Mi 9t obicnu verziju?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari