Mislio sam na devetku, i dalje nisam apdejtovao.
Trebalo bi da radi i na 9. Probaj. Ako je slika suviše plava, tj. hladne boje u settings stavi awb mod na pixel3mod.
Mislio sam na devetku, i dalje nisam apdejtovao.
Jer imas jaggies na ivici od trakama, ja sam primetio da na 19.5:9 odnosu displeja ima ih vise nego na 16:9...!?Ja igram Real Racing 3 bez problema,veoma fluidan nema frame dropova i jedva se greje.
Oni koji su updateovali fon na android 10,kakvi su vam utisci?Koliko drzi bateriju,bugovi?
Pa probaj,nek proba prvi do tebe,nije bas tako,bolji je od samsunga sigurnoFace unlock je smiješan, otključava mi i kad stavim masku, naočare i pokrijem jedno oko. Kapiram da proba neko s fotkom ili ako imalo liči na mene da bi otvorio.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
To je i očekivano i dobiješ upozorenje kada podešavaš face unlock da nije sigurno.Sad sam s fotkom otvorio, stavio sam selfi na iPad i uspio.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Pozdrav drustvo, stigo danas Mi 9 lite sa Android 9 pie i miui 10, da li ima negde da se skine miui 11 ali onaj za pie 9 a da ne prelazim na android 10 i da se istalitra preko tri tackice?
Izgleda da službene stranice sakriju sve romove osim najnovijeg, što je bezveze. To je i jedan od razloga zašto ne volim raditi update ako mi sve radi ok na romovima koje koristim.
https://www.getdroidtips.com/miui-11-3-4-0-mi-9-lite/
Evo po datumu bi to trebalo biti to, Miui 11 sa androidom 9. Nisam našao neku službenu stranicu za download, valjda je i sa ove ok
Ne znam da li može downgrade i po kojim uvjetima, nisam guglao
Meni sve radi ok. Stvarno super telefon. Dvoumio sam se između njega i RN8Pro ali ovaj telefon je jednostavno lepši i bolji, kamera je odlična, ekran isto, brz, sve pohvalepozdrav ljudi. razmišljam da uzmem sestri ovaj telefon. zanima me imate li problema sa proximity senzorom? jel to radi okej?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari