Probaj mi room (mi rum), trenutno najbolji miui rom (koristim ga na mi 8 lite)Dosadno mi pa hajde da se igram sa ROM - ovima, probao Lineage i crDroid i nemam Google i pored instalainih gapps ? Lineage 16 mi zbrise sve pa moram da vratim na MIUI pa iz pocetka. XEU nece. Ima li neko ideju sta ?
Evo skidam i taj. Ludilo. Uspem crDroid 10 i Lineage 17 ali vidim da nemam Face Unlock i vratim se na MIUI pa se predomislim i opet nikako da dobijem Google. Nekako, najzad, iz desetog puta, stavim opet crDroid i dobijem i Google i videću kako ću, navikao sam da dignem telefon i da se sam otključa. [emoji35]
Koj fix za AOD mislis? Gde da ga skinemHmm, ja sam odradio update na A10 pre nekoliko dana sve radi ok. Sad tek primetih da LED na leđima ne radi posle update-a, mada sa ovim fix-om sa AOD realno teško da ima neke potrebe za njom.
Prednja kamera mi deluje isto, a face unlock radi.
Ni na Androidu 9 nije radio kompletan nijedan GCam, a koliko čujem još nema apsolutno nikakav upotrijebljiv za Android 10...
Na stoku ne radi ništa u potpunosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari