Šta je novo?

Xiaomi Mi 9 Lite

Ima li evolution x za Mi9 lite? Na rn5 radi odlično. 2h bolji sot nego na miui-u.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Dosadno mi pa hajde da se igram sa ROM - ovima, probao Lineage i crDroid i nemam Google i pored instalainih gapps ? Lineage 16 mi zbrise sve pa moram da vratim na MIUI pa iz pocetka. XEU nece. Ima li neko ideju sta ?
Probaj mi room (mi rum), trenutno najbolji miui rom (koristim ga na mi 8 lite)

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Evo skidam i taj. Ludilo. Uspem crDroid 10 i Lineage 17 ali vidim da nemam Face Unlock i vratim se na MIUI pa se predomislim i opet nikako da dobijem Google. Nekako, najzad, iz desetog puta, stavim opet crDroid i dobijem i Google i videću kako ću, navikao sam da dignem telefon i da se sam otključa. [emoji35]

Sent from my MI 9 Lite using Tapatalk

Da li neko moze da mi pošalje u PM ili okači ovde link gde mogu naći najbolje (adekvatno) zaštitno staklo? Trenutno imam ali ne pokriva ceo ekran, ostavljen je mali prostor kod ivica kako sa jedne tako i sa druge strane. Takodje nisam zadovoljan kako radi finger print

Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока

Meni nije toliko bitan Wi-Fi ali primjetio sam da se otprilike svake 1-2 minute sam diskonektira, i za sekundu dvije se automatski opet spoji na Wi-Fi.

Probao sam par savjeta sa interneta ali nije pomoglo. npr. Mobitelu sam dodijelio statičku IP adresu, isključio sam WiFi Assistant u postavkama, zatim sam pod location isključio Wi-Fi Scanning.
Restartao sam mobitel i kućni ruter, inače jačina signala je odlična. Vidim na internetu da se još ljudi javilo sa istim problemom. Ne da mi se zbog toga raditi factory reset, i ne vjerujem da bi pomoglo.

Imao sam skoro isti problem na Galaxy A3 2017, i sada na njemu vidim da je ok, nestalo samo od sebe. Možda je nešto do rutera ili zato jer još nisam stavio SIM karticu u mobitel.

Evo skidam i taj. Ludilo. Uspem crDroid 10 i Lineage 17 ali vidim da nemam Face Unlock i vratim se na MIUI pa se predomislim i opet nikako da dobijem Google. Nekako, najzad, iz desetog puta, stavim opet crDroid i dobijem i Google i videću kako ću, navikao sam da dignem telefon i da se sam otključa. [emoji35]

Ni na jednom custom romu neces imate face unlock osim na miui-u i njegovim kopijama tipa miroom, masik... Pozdrav!

Izgleda može preko Magiska, tako se kaže ali neću da se zezam. Radi mi dobro ovaj crDroid, baterija ludilo jedino da se naviknem i otključan mi telefon.

Da li neko zna zašto je povučen abdejt?

Neki su se žalili na razne bagove, tipa lošiji kvalitet slika s prednje kamere, ne radi face unlock i LED itd. Ne znam koliko korisnika je bilo pogođeno ali vjerovatno je zato povučen.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Ja za sada nemam problema, EEA je rom. Da li znate kako stoje stvari sa Magisk-om, da li je moguće sakriti root? I koju Gcam koristiti? U nedelju otkljulavam bootloader.

Ja od juče ponovo dobio notifikaciju za update ali neću instalirati.
99adf84944019924bd784026d3b197e4.jpg

Hmm, ja sam odradio update na A10 pre nekoliko dana sve radi ok. Sad tek primetih da LED na leđima ne radi posle update-a, mada sa ovim fix-om sa AOD realno teško da ima neke potrebe za njom.
Prednja kamera mi deluje isto, a face unlock radi.

Uradio pre pola sata update, ostalo sve isto mada nisam ni koristio fon puno. Led svetlo na leđima radi kao i pre

Hmm, ja sam odradio update na A10 pre nekoliko dana sve radi ok. Sad tek primetih da LED na leđima ne radi posle update-a, mada sa ovim fix-om sa AOD realno teško da ima neke potrebe za njom.
Prednja kamera mi deluje isto, a face unlock radi.
Koj fix za AOD mislis? Gde da ga skinem

I mene interesuje, mislim da je sređen novim 11, ne treba nikakav dodatak ?

Ja sam uradio update ono kad je prvi put došlo (otprilike pre ~10ak dana) i radi mi redovn AOD, LED, jedino što sam značajnije primetio jeste da nema više onog svetlosnog efekta gore kod kamere kad se menja sa glavne na prednju. Zna li neko kako to da se vrati ako je uopšte moguće trenutno?

Danas mi se update- ovala AOD apk i sada proverih i radi i LED notifikacija na poleđini...

Oni koji su updateovali fon na android 10,kakvi su vam utisci?Koliko drzi bateriju,bugovi?

Ja nemam zamerke na desetku, za bateriju ne znam jer ga imam 2 nedelje i možda sam samo par dana bio na devetku.

Sve je ostalo isto, baterija drži kao i pre. Jedino što se promenilo jeste prilikom prebacivanja na prednju kameru nema vise efekta, mislim da je to neko već rekao.
Moje pitanje je kako vam se telefon pokazao prilikom gaminga?

Ja igram Real Racing 3 bez problema,veoma fluidan nema frame dropova i jedva se greje.

Ni na Androidu 9 nije radio kompletan nijedan GCam, a koliko čujem još nema apsolutno nikakav upotrijebljiv za Android 10...

Reših malo i ja da probam gaming na telefonu i odmah naidjem na problem. Skinuo sam Life is strange medjutim slika se nije prilagodila telefonu.
Na prvoj slici tekst ide ispod ekrana i ne mogu dalje da čitam, dok što se tiče druge iznad bi trebalo da stoje određene ikonice malo se i vide ali npr imam problem kad udjem u meni ne mogu da izađem.
Da li je neko imao ovakav problem i koje je rešenje?
f22da8997de7137990feaddd0c89088b.jpg
c709210b3e0bd4b5e98774d8fa4ba63d.jpg

Ni na Androidu 9 nije radio kompletan nijedan GCam, a koliko čujem još nema apsolutno nikakav upotrijebljiv za Android 10...

Ako imaš otključan bootloader onda imaš široku lepezu gugl kamera koje rade odlično na mi9lite kako na 9 tako i na androidu 10.

Na stoku ne radi ništa u potpunosti.

Mislio sam na devetku, i dalje nisam apdejtovao.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

Vrh Dno