LMTD
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.02.2021
- Poena
- 195
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5500
- RAM
- 16 GB
- GPU
- AMD RADEON RX 6600 8GB
- Storage
- 1TB SSD
- Monitor
- Xiaomi G27Qi
- Miš & tastatura
- Redragon PHASER, Logitech K28Oe
- Mobilni telefon
- S24 Ultra
- Pametni uređaji
- GT 3 Elite 46mm
- Pristup internetu
- Optički internet
Čisto sumnjam i da je kamera nešto bolja s obzirom da je senzor isti. Možda su još malo ispeglali softver i prehajpovali kvalitet videa. Vidim da je otvor blende 1.9 u odnosu na 1.7 kod Mi 10, isto i za prednju 2.2 vs 2.0 (koja je u svakom slučaju prosečna, mada sa Gcam daje nešto bolje rezultate). Jedine prednosti, po meni, u odnosu na Mi 10 jestu što je nešto tanji i lakši, ostalo je zanemarljivo. Ne bih žrtvovao odličnu autonomiju i odličan CPU zarad malo boljeg ekrana sa većom stopom osvežavanja.
Ovde se ponavlja slučaj sa Mi 9 koji je u odnosu na Mi 8 na polju kamere bio inferiorniji a doneo je samo ekran bez notcha i noviji cpu/GPU uz wireless punjenje. Uz to je izgubio i odličan face id koliko god notch bio ružan.
Tako da verujem da će Mi 10 biti još bolja kupovina jer u odnosu na Mi 11 ne nudi ništa lošije a biće solidno jeftiniji.
Ovde se ponavlja slučaj sa Mi 9 koji je u odnosu na Mi 8 na polju kamere bio inferiorniji a doneo je samo ekran bez notcha i noviji cpu/GPU uz wireless punjenje. Uz to je izgubio i odličan face id koliko god notch bio ružan.
Tako da verujem da će Mi 10 biti još bolja kupovina jer u odnosu na Mi 11 ne nudi ništa lošije a biće solidno jeftiniji.