E devojka je toliko zelela ovaj roze da ga je juce narucila, jutros joj stigao i evo prepodne sam proveo sa telefonom namestajuci joj sve.
Prvo, sto se tice tog problema sa ekranom, bukvalno sam morao da jurim te klipove sa YT na kojima bi se problem pokazao i u principu da, postoji neki trip sa reprodukcijom boja kada je u pitanju prelamanje crne u neke druge nijanse i obratno, ne znam kako to da objasnim, ali tamo gde se se zbivaju gradijenti ka crnoj desi se kao neko razlivanje u pikselima.
E sad, prosto ovako kada gledas to lici na neku losu kalibraciju ili sta vec, i nadam se da ce to ispeglati. Ali recimo ko gleda mnogo video sadrzaja na telefonu sigurno ce pre ili kasnije naici na ovaj dozivljaj.
Ovako inace je dojmljiv telefon, lagan je toliko da pomislis da unutra nema nista, bukvalno je trip kada ga uzmes u ruku, imas osecaj kao da mu fali baterija hah... Malo to meni deluje nekako tanano, sta znam, licno volim da osetim rigidniji uredjaj u ruci, mada lako moguce da mi je prosto neobicno u poredjenju sa mojim A52 recimo.
I jos jedna stvar koja na keca u pozitivnom smislu se primeti je ekran, bas bas tanke okvire ime, deluje kao da je cela prednja strana ekran.
Samo se nadam da ce srediti to oko ekrana, mada njoj to uopste nije problem jer ne gleda nesta preterano video sadrzaj.