Šta je novo?

Xiaomi Mi 11 Lite

CItam malopre kod Rusa, Xiaomi je adresirao problem sa black crushom svezim azuriranjem i ne u potpunosti resio ali potvrdjuju i kace slike primetno manjih "anomalija".

4G model od GSMarena dobio endurance rating 100h - 6h manje od 5G modela, znaci u praksi mozda pola sata manje sot-a. Jos da vidimo da li ima razlike u kameri.

Kameru su jednako pohvalili, dnevne fotke su ocenili odličnim uz pohvalne rezultate i za noćne fotografije, uz napomenu da noċni mod zahteva koju sekundu obrade ali isporučuje odlične fotografije.

Iz ove dve recenzije deluje da je ovaj novi Samsungov GW3 senzor trenutno najbolji u toj 64MP klasi.

Zanimljiv zaključak iznose na kraju, kako iako dobar telefon, po ovoj ceni ima bolje alterantive.

Donekle se slaźem... Kada se pojavi RN 10S biċe tek zanimljivo jer on ċe po performansama sa G95 biti tu, ista kamera, isto "manji" i lakši telefon, jedino bez 90Hz, a biċe sigurno bar 50tak € jeftiniji.

Mada mene je ovaj Lite kupio dizajnom pre svega tako da ċu ga sad kad sam video i da se ispravlja priča sa ekranom definitvno naručiti čim legne plata. 😁

Da sad sam pogledao recenziju, kvalitet slika i videa isti kao na 5G ali neshvatljivo mi je da 4G verzija nema widevine L1!? Velika sramota za Xiaomi nadam se da ce ubaciti apdejtom.

Dobar je ovaj 5g nema sta. Bice ovo pravo osvezenje sa tezinom i debljinom posle dosta "ciglica".

Pojavio se danas na mi shopu pre order za mi 11lite 4g i valjda 5g.. Od sutra će biti moguće poručiti, nema još cena za sad, isporuka posle 10 maja.

Hvala za info. Baš da vidimo kakva će biti cena. Ja pikiram 5G verziju.

Koliko vidim, uracunali su u cenu i cenu narukvice koja se dobija i to je to taman.

Za dinar nemas ni zvaku a kamoli narukvicu :)
Sve se to plati na ovaj ili onaj nacin :)

Po meni korektna cena, oko 300e izadje obican, plus prodas narukvicu na kp, izadje oko 240e.

Je l gledao neko vise recenzija o 5g modelu, sta kazu za SD780, da li se greje kao SD888? Performanse su mu stvarno dobre, ne zaostaje mnogo za SD865.

Ja sam gledao ovaj throttle test gde je upoređivao SD860 i SD870 u Poco X3 Pro i Poco F3.

780G u Mi 11 Lite 5G pokazao najmanji pad performansi, a i maksimalne temperature su se zadržale maltene iste od prvog do četvrtog testa.

Poslednja izmena:
Jel rešen taj problem sa ekranom, ili je ipak hw problem?

A kakav to problem ima? Bas je devojka planirala da uzme Mi 11 Lite, samo nigde da nadjemo roze, gde god pitamo nema na stanju...

Ipak naručih 5G verziju u toj preorder akciji sa Mi Band-om za 1 dinar preko firme, pa uz odbitak PDV-a me izađe 335€. Javljam utiske kada stigne.
Jel ti stigo telefon?

Jel mozes da preneses neke svoje utiske?

Kakav je u radu, kako drzi programe u ram memoriji, koliko drzi baterija, kakava mu je kamera u dnevnim i nocnim uslovima. Znam da sve to ima na YT ali uvek je lepse cuti informacije iz prve ruke.

Poručio upravo najjeftiniji model ženi za rođendan. Nadam se da će stići do kraja nedelje ali nisam baš siguran.

Poručio upravo najjeftiniji model ženi za rođendan. Nadam se da će stići do kraja nedelje ali nisam baš siguran.
Moguce da hoce. Ja sam u utorak narucio slusalice, poslali u petak, stiglo danas. Ako je suditi po mom iskustvu, stize ti u petak. 😁

Nazad
Vrh Dno