Obavezno, moj favorit.Ipak naručih 5G verziju u toj preorder akciji sa Mi Band-om za 1 dinar preko firme, pa uz odbitak PDV-a me izađe 335€. Javljam utiske kada stigne.
Погледај фотке на претходној страни.A kakav to problem ima? Bas je devojka planirala da uzme Mi 11 Lite, samo nigde da nadjemo roze, gde god pitamo nema na stanju...
Jel ti stigo telefon?Ipak naručih 5G verziju u toj preorder akciji sa Mi Band-om za 1 dinar preko firme, pa uz odbitak PDV-a me izađe 335€. Javljam utiske kada stigne.
Gde si poručio..4G ili 5G ?Poručio upravo najjeftiniji model ženi za rođendan. Nadam se da će stići do kraja nedelje ali nisam baš siguran.
Pa sa mi srbija sajta, o tome se pričalo. Najjeftiniji koji ima ... 36k.Gde si poručio..4G ili 5G ?
Moguce da hoce. Ja sam u utorak narucio slusalice, poslali u petak, stiglo danas. Ako je suditi po mom iskustvu, stize ti u petak. 😁Poručio upravo najjeftiniji model ženi za rođendan. Nadam se da će stići do kraja nedelje ali nisam baš siguran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari