Od juče sam dosta razgovarao. Radi besprekorno. Takođe sam bivši vlasnik Mi 8 Lite. 😁Kako vam radi proximity senzor na ovom modelu? Ja na mi 8 lite nisam imao problema, a vidim da se dosta zale i za redmi i za poco seriju
Moguce da nema ,mada se meni ucinilo da sam negde procitao i za 5g ,Koliko sam shvatio 5G verzija ni nema probleme sa ekranom.
Hvala ti, ja sam hteo da uzmem a52 dok nisam naleteo na ovaj i video dimenzije i amoled ekran ,e sad ako se ne popravi ja planiram uzeti a52 😂 jedino sam zbog dimenzija odustao od a52 inace je top telefon. Ali se nadam iskreno da ce popraviti ovo jer mi zao da ga menjam prodajm sta godOk, hocu.
Ja bih ga rado posedovao, nisam ni znao za telefon prakticno dok ga devojka nije spomenula, ispratio sam samo RN‚10 seriju. Sebi sam nedavno kupio A52, ali s obzirom koliko sam odusevljen koliko je ovaj lagan i ugodan za ruku, ako se resi ekran, mislim da cu prodati svoj A52 i uzeti ovaj. A52 je super bas u svakom smislu, ali ovaj kad uzmem u ruku mi je uvek wow.
Serviseri svejedno ne mogu da urade nista ovde ,osim da zamene ekran a to naravno nece raditi ,tako da je reklamacija uzaludna ,ja cu sacekati mesec dva da vidim kako ce biti sa azuriranjem ,nema drugog resenja za sadJa sad ne mogu da se setim koji to telefon bese, bio jje Samsung S ali se ne secam serije, da li je 8 ili 9 pre par godina kada sam radio u prodaji i imao je gotovo identičnu stvar sa ekranom pa su ljudi reklamirali.
Isto je imao problem sa tim prelazima crne, videli su se pikseli u mracnim scenama recimo, kao kada gledas film tipa na jeftinom LCD monitoru pa vidis onako grube prelaze crne i bliskih nijansi, kao 240p prikaz fazon.
Uglavnom, secam se da je kroz par meseci to bilo reseno azuriranjem skroz.
Zato mi ovo deluje identicno tome. E jedino znam da smo tada od Samsunga dobili potvrdu softverskog problema i obecanje da se radi na fixu.
Nije mozda nego sigurno
Jel imas uopste Xiaomi bilo koji telefon ili nemas? Ako global rom zataji tu je uvek kineski rom ili ti XEU koji ce sigurno da resi ovaj problem sa ekranom.Ja bih lepo uzeo pare i kupio drugi fon.Xiaomi ume da zeza sa apdejtima,a ti se posle pati sa telefonom.
Svideo mi se tel dosta ,i zao mi da ga menjam za glomazni neki ,jer nema bukv sad da nadjes ovakav tel msm na dimenzije i tezinu,Jel imas uopste Xiaomi bilo koji telefon ili nemas? Ako global rom zataji tu je uvek kineski rom ili ti XEU koji ce sigurno da resi ovaj problem sa ekranom.
Ma bice to reseno samo treba vremena, zagazili su toliko sa raznoraznim modelima da ne znaju gde udaraju. Ali 12.5 MIUI koji treba da se pojavi resice dosta stvari sto vizuelnih sto ispod haube telefona.Svideo mi se tel dosta ,i zao mi da ga menjam za glomazni neki ,jer nema bukv sad da nadjes ovakav tel msm na dimenzije i tezinu,
I onda se razmisljam ,jer kad sam uzeo rn9 pro isto je bagovao uzasno i svi su se zalili na animacije kako baguju i koce ,onda je dosao miui 12 i sve popravio ,to mi daje neku nadu da ce i ovo popraviti😂
Kako znas sa sigurnoscu da je hw problem?Ovo je hw problem, nema tu softverske popravke. Mozda mogu malo da ublaze problem, ali da ga rese ne. To se desava jer su poceli da uzimaju Amoled ekrane raznih "kineskih" proizvodjaca koji jos uvek nisu usavrsili proizvodni proces.
Ja sam to cesto vidjao na Amoled ekranima koji su izasli iz tih kineski fabrika kao zamenski za polomljene Samsung amolede na Mi 9T/pro, Mi 9se, Mi 9 lite.
U prevodu, ne nadajte se puno da ce to Xiaomi resiti softverski.
Pa ovaj nije menjan😂Objasnio sam vec, samo pazljivo procitajAko org ekran nema taj problem, a onda stavis zamenski koji ima , jel to sw ili hw ? Odgovor se namece sam.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari