S........e........Gornje 4 ne mogu da se zamene.
Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
S........e........Gornje 4 ne mogu da se zamene.
Pozdrav ljudi, evo nekih sličica sa telefona. Ne mogu da kažem da sam se nešto potrudio da slikam, negde nisam bio ni potpuno miran.
Jedna stvar se vidi iz aviona, Xiaomi jasno pokušava da svojim algoritmom posvetli neke delove slika pa onda izgledaju spaljeno. HDR je na auto.
Takođe ono što sam pričao za procesuiranje tokom lošijeg osvetljenja. Na jednoj od slika jasno ćete primetiti primesu plave boje po obodima slike.
Da napomenem da nisam palio night mod, ovo AI sam prepozna (prikaže se ikonica meseca).
Trebalo bi da porade na ovome.
https://drive.google.com/folderview?id=10p3pc8nk940vcvQiiYAxUKlfZPGIJW-U
P.S. Ako može neko ko ima mi 10 pro da opali sliku u baš lošim uslovima osvetljenja, zanima me kakva će biti u odnosu na mi 10.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Kod Smiljane već otišao na 585e 8/128.
Kod nekih iz Su ima za 600e 8/256.
Znači na jesen cena odlazi na +/-500e.
Kod Smiljane već otišao na 585e 8/128.
Nije nista komplikovano samo se prate upustva mislim da ima na Youtube.Ja sam se definitivno odlucio za 10 pro, jos samo da se vip smoli i izvrsi transfer vlasnistva, za sta im treba 20 dana [emoji2357]
Je l miui 12 jos uvek beta ili je izasla stabilna verzija, koliko je komplikovano ubacivanje xeu roma zbog dual sima za nekog ko je potpuni amater u tome?
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Kad stavite na 108mpx, koje socivo vam radi? Meni trece od gore. Zar ne bi trebalo gornje socivo da radi kad je 108mpx? Gornje socivo mi radi kad stavim na pro mod i tele5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari