Zato sto su tada jeftiniji telefoni, uz najmanju tarifu je oko 90k telefon a ovde ispade jos skuplji![]()
tesko da je premium bez IP68
Ima P2i waterproof oznaku sto je sasvim dovoljno da bude premium.
Fabricki ne dobijes dual sim.@Jaza @berisic Nešto nisam skontao dobro, kupim mi 10 (ili pro) kod nas u srb ili nemačkoj (nebitno) i nemam dual sim mogućnost? Nešto se sve više zanosim idejom da menjam n10 za mi10 pošto n10 HK očigledno nikad neću naći kod nas
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Iskomplikovali su baš.Smorili daš 550-750 eura za telefon i moraš da se cimaš da bi ga namestio da bude dual sim.@Jaza @berisic Nešto nisam skontao dobro, kupim mi 10 (ili pro) kod nas u srb ili nemačkoj (nebitno) i nemam dual sim mogućnost? Nešto se sve više zanosim idejom da menjam n10 za mi10 pošto n10 HK očigledno nikad neću naći kod nas
Pametno!Pa ja se neću cimati, ću da sačekam nešto drugoHvala puno za infos!
Mislim da nije cimanje porucis drzac sa aliexpres i sacekas da stigne zvanicno miui 12 i eto dual simPa ja se neću cimati, ću da sačekam nešto drugoHvala puno za infos!
Pretpostavljam.....Zasto mislis da zvanicni miui 12 global ce podrzavati dual sim?
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Zašto si ubeđen da će global Miui 12 podržavati dual-sim na Mi10 i Mi10pro.Mislim da nije cimanje porucis drzac sa aliexpres i sacekas da stigne zvanicno miui 12 i eto dual sim
Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Kad smo vec kod drugog roma da li znamte mozda da li moze da se vrati na miui.....posto planiram da probam sa pixel roomom.Pa , svi znamo da global mi10/pro su single sim . Svako kome to ne predstavlja problem ce ih kupiti i po toj ceni. Ali eto dobra je vest da uz taj adapter i instalaciju xeu roma moze se imati dual sim.
Zanimljivo tj voleo bih znati da li ce biti dual sim i kad se koristi neki aosp rom
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Mislio sam da probam.......Naravno da može. Isto se flešuje kao i bilo koji drugi rom.
Šteta da koristiš klot Android na ovakvom telefonu, ali dkbro ukusi su različiti. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari