Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Zato sto su tada jeftiniji telefoni, uz najmanju tarifu je oko 90k telefon a ovde ispade jos skuplji :D

Zato sto su tada jeftiniji telefoni, uz najmanju tarifu je oko 90k telefon a ovde ispade jos skuplji :D

Koju si ti matematiku ucio u skoli?

Jel tebi jasno da on ima obavezu kada uzme telefon na 2 godine predplate bilo koja to cena predplate bila da on ima dodatne troskove, to sto ces ti sada nepunih 90 evra vise da platis za telefon je po meni jako dobar dill, jer dobijas telefon sa mreze i od operatera sa 2 godine full garancije a platio si neznatno vise nego da si otisao sam kod operatera i podpisao ugovor da isto uzmes.

Ovako platis 106.000 dinara i nemas drugih obaveza, ovako kako ti kazes on ga plati 90.000 dinara ali pritom svaki mesec ima jos obavezu na predplatu koju mora da placa.

Eto uzmi ti telefon na predplatu i daj ga meni za 90 hiljada, jel bi pristao?

Poslednja izmena:
Koliko sam skapirao niko ovde ne uzima ugovor na godinu/dve kod operatera? Svi ste nezavisni?
Ja imam ugovor bez telefona na 2 godine, uskoro ističe. Uvek kad sam dobijao dobru ponudu sam potpisivao ugovor bez telefona i baš me briga sve dok sam zadovoljan onim što dobijam.
Kad bi mi ponudili Mi 10 uz isti paket (100-200 din više, nebitno) da doplatim 60-65k bez problema bih ga uzeo. E sad to je teško izvodljivo i zato kupujem telefone na oglasima (pored toga što je često cena kod operatera nabijena do maksimuma) i uštedim osetnu količinu para, a opet imam i dobar i povoljan paket. Plus mi je drago što tu donekle zakidam državu za pdv i ne plaćam legalnim prodavcima ogromne marže. :d

Da ne idemo u dalju polemiku, po meni preplata ne moze da ide u cenu telefona, posto bi je placao i bez telefona. Ja razumem da hoce da zaradi vise ali ako ga proda za 900e onda mu svaka cast!

Moze li neko da nam okaci par slika? Jos nismo imali prilike da vidimo kako se pokazao u uslovima slabijeg osvetljenja.

Poslednja izmena:
Vidio sam u mediamarktu izlozeni mi 10 i drzao u ruci, apsolutni premium uredjaj kao da nema veze uopce s ostalom gamom xiaomi uredjaja, display kida, kao i dizajn, nije mi bio na meti zbog cijene i promjene taktike xiaomia s cijenama ali sada ne znam, pricekati malo jos dok padne cijena..

@Jaza @berisic Nešto nisam skontao dobro, kupim mi 10 (ili pro) kod nas u srb ili nemačkoj (nebitno) i nemam dual sim mogućnost? Nešto se sve više zanosim idejom da menjam n10 za mi10 pošto n10 HK očigledno nikad neću naći kod nas

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Jaza @berisic Nešto nisam skontao dobro, kupim mi 10 (ili pro) kod nas u srb ili nemačkoj (nebitno) i nemam dual sim mogućnost? Nešto se sve više zanosim idejom da menjam n10 za mi10 pošto n10 HK očigledno nikad neću naći kod nas

Fabricki ne dobijes dual sim.
Dodatno kupis leziste za dve sim karice cekas da dobijes zvanicno miui 12 ili sam instaliras i imas telefon sa dve kartice.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Pobogu šta ljudi iskomplikovaše [emoji849]

Iskomplikovali su baš.Smorili daš 550-750 eura za telefon i moraš da se cimaš da bi ga namestio da bude dual sim.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Pa ja se neću cimati, ću da sačekam nešto drugo ;) Hvala puno za infos!

Pa dobro, svako se zna da je global verzija single sim, a kineska verzija dual sim. Ko hoce moze naruciti kinesku verziju ( nema band20 ) i imat ce dual sim. Otkljuca bootloader i instalira global firmware ( valjda nece onda postati single sim :) ) . Ako hoces global sa band 20 kupis ga i imas mogucnost da kupis tu dual sim fioku i imas dual instalaciom xeu roma. Ionako je xeu rom bolji od globala.

Pa ja se neću cimati, ću da sačekam nešto drugo ;) Hvala puno za infos!

Mislim da nije cimanje porucis drzac sa aliexpres i sacekas da stigne zvanicno miui 12 i eto dual sim

Zasto mislis da zvanicni miui 12 global ce podrzavati dual sim?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Mislim da nije cimanje porucis drzac sa aliexpres i sacekas da stigne zvanicno miui 12 i eto dual sim

Zašto si ubeđen da će global Miui 12 podržavati dual-sim na Mi10 i Mi10pro.
A jeste cimanje,jer moraš da se snalaziš.Što ako daš 600 ili 800 evra za telefon nije normalno.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Pa , svi znamo da global mi10/pro su single sim . Svako kome to ne predstavlja problem ce ih kupiti i po toj ceni. Ali eto dobra je vest da uz taj adapter i instalaciju xeu roma moze se imati dual sim.

Zanimljivo tj voleo bih znati da li ce biti dual sim i kad se koristi neki aosp rom

Pa , svi znamo da global mi10/pro su single sim . Svako kome to ne predstavlja problem ce ih kupiti i po toj ceni. Ali eto dobra je vest da uz taj adapter i instalaciju xeu roma moze se imati dual sim.

Zanimljivo tj voleo bih znati da li ce biti dual sim i kad se koristi neki aosp rom

Kad smo vec kod drugog roma da li znamte mozda da li moze da se vrati na miui.....posto planiram da probam sa pixel roomom.

Naravno da može. Isto se flešuje kao i bilo koji drugi rom.
Šteta da koristiš klot Android na ovakvom telefonu, ali dkbro ukusi su različiti. :d

Ne znam odakle vam volje da se cimate više sa romovima. Po meni je imalo smisla kada su nudili flagship za 250-300e. Sada kupiš telefon kod operatera platis da 1k e i onda kao dobar je, ali za dual sim npr treba da se menja rom. Po meni to mora da radi out of box.
Možda sam samo ja malo omatorio. [emoji16]

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Vrh Dno