Ako s20 ultra vredi 1400, ovo vredi bar 700 brat bratu. Dobra je stvar da im spadaju relativno brzo cene, pa ce do maja/juna oba modela moci da se uzmu na oglasima za bar ~30% manje.
Kod nas mu nisu konkurencija, mozda u Kini. Nazalost Oppo i Realme nisu popularni na ovim prostorima jos uvek. Otprilike je situacija kao pre par godina sa Saomijem. Tako da se nadam da ce se uskoro i to promeniti, pa da cemo mozda jednoga dana imati sve clanove BBK grupe u zvanicnoj ponudi. [emoji4]Upravo tako, sve si to lepo rekao, uostalom videcemo ubrzo u februaru izlazi oppo find x2 i realme x50 pro pa cemo videti njihove cene, to ce biti konkurencija za mi10 ali mislim da ce biti skuplji pa ce druga prica da bude oko cene mi10
Neće njemu dunuti ako se donira telefon, ali ako bude sam uzeo, drugačije je.Sa tim stvarima ne mozes biti nacisto. Sta ako njemu dune da za 3 meseca batali sve i ti ostanes bez GCam za mob koji si vec pazario. Posebno sto trenutno ima bas dosta popularnih modela sa razlicitim senzorima. Smatram da je taj uslov nepotreban, ali dobro, naravno svako ima svoje misljenje. [emoji4]
Ako ti je kamera toliko bitna, ganjaj Pixel. [emoji4]
Nadam se da nisi ozbiljan,pogotovo za OPNeće njemu dunuti ako se donira telefon, ali ako bude sam uzeo, drugačije je.
Pixel i One Plus neću nikad uzeti jer imaju za mene krš softver.
Kako to kada ga na forumu dizu u nebesa?Sta nije dobro kod njega?One Plus neću nikad uzeti jer imaju za mene krš softver.
Kod nas mu nisu konkurencija, mozda u Kini. Nazalost Oppo i Realme nisu popularni na ovim prostorima jos uvek. Otprilike je situacija kao pre par godina sa Saomijem. Tako da se nadam da ce se uskoro i to promeniti, pa da cemo mozda jednoga dana imati sve clanove BBK grupe u zvanicnoj ponudi. [emoji4]
Sto? Pa xiaomi 10pro je u svakom pogledu bolji od samsung s20ultra za eu trziste, o apple necu ni da pricam, on je nekih 3, 4 stepenice nize. Po meni xiaomi 10pro je igracka za ozbiljne, a s20 serija, igracka za decu koja su ovca za sisanjeNabavice ga operateri ali niko nije lud da uzme na ugovor i preproda xiaomi pored Samsunga i applea u ponudi.
Jedina realna šansa su dileri sa KP , ali pitanje je da li će oni tada i poslovati pošto je država polako krenula da se obračunava sa njima
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Gde na KP ima mi9 za 29000?Ma kakvi crni operateri, kod njih ne bi ni uzeo sve i da imaju, ni malo se ne isplati preko operatera, kad se sve sabere oderu ti kozu na kraju. Skoro mi je isticao ugovor pa sam gledao i uporedjivao kod svih, vip ubedljivo najjeftiniji ali cak i kod njih se ne isplati to preko paketa. Evo i sad sam bacio pogled, xiomi mi 9 lite u telenoru uz najmanji paket izadje 3450 mesecno sa sve paketom, s tim sto ti uredjaj naplate 43000, a on nov na KP 29000 mozda ima i za manje to sam iz prvog oglasa napisao cenu. Samo pretplatu na karticu 1200 mesecno mogu da dobiju od mene za minute poruke i 4gb neta a telefon strogo za kes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari