Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

loznica:

da se ne gadjamo imenima,izguglaj ili pretrazi ovde na forumu prognoze prvo za mađare pa nadalje,pa pogledaj kad se gatao taj pasulj.deplasirana priča totalno,na nivou bilo je farmerica i u titovo vreme i ostale basne.idemo dalje...

Gde na KP ima mi9 za 29000?

Mi 9 lite sam napisao... Ima i mi 9t za te pare 64gb verzija ali nebitno, to samo sam uporedio koliko nelogicno deru operateri, skuplje ti naplate uredjaj nego kad bi kupio za kes jos plus placas dve godine skuplje paket zbog privilegije sto si uzeo telefon, koji su vec dosta skuplje naplatili, nidje veze

Slazem se da je bolja kombinacija popust na pretplatu + mob za kes na KP. Ali jednostavno ne odgovara svima ta opcija. Masa ljudi uzima na rate i za takve ne postoji drugi izbor.
Mnogo se u poslednje vreme povela diskusija o cenama. Vecina tema zatrpana bespotrebnim postovima. [emoji4]

Jedino što mi se ne sviđa kod ovog telefona je: debljina i težina.
Spominjao sam par puta da je Mi 9 stvarno po tom pitanju "elegantan" telefon (tanak i relativno lagan za te dimenzije i upotrebljeni materijal).
Ne preferiram trend daljeg povećanja mase i dimenzija telefona.

Ne mogu bateriju povećati, a da ne povećaju debljinu i težinu. Nije da su prethodni modeli imali šupljine i višak delova pa da se to iskoristi za veću bateriju.

Zato je meni kompromis postignut na Mi 9, sasvim dobar: 6 do 8 sati rada, meni dovoljno. A takođe mi ne treba zakrivljen ekran, koji dodatno povećava debljinu i težinu.

Nadam se da nisi ozbiljan,pogotovo za OP
I mene ovo zanima[emoji23]

Za Pixel ok, ali Oxygen mi je broj 1. Miui odmah iza

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ne mogu ono prazno da koristim, jednolicno sve mi je očaj na aosp. Meni je i Samsung UI bolji od AOSP. Ja ne pričam o brzini, govorim o UI.
Kako to kada ga na forumu dizu u nebesa?Sta nije dobro kod njega?
Opisao gore. Prazan.

Uzmem ja s vremena na vreme aosp neki da probam, izdržim 2-3 dana i vratim se na MIUI.

Ajfon osetno bolji na svim poljima. Sve nešto isprano, bez dovoljno oštrine, sa dosta više šuma u odnosu na ajfon.

Koliko kosta mora da bude 10x bolji.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Biće i Šomi bolji kad bude skuplji.

Dere iPhone redovno i jače brendove od Xiaomi, što mi se ne dooada.

Ma nije nešto u redu sa Xiaomi jem na ovom testu, ne može tako blede snimke da daje.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Ova kamera na Mi 8 je izmislila kvalitet u odnosu na ovu na Mi 10 sa snimka.

Na Mi 8 GCam kida, kao i na vecini Xiaomi, ovo je sa stock kamerom sa Mi 10, plus ne telefon tek izasao, tek ce se peglati.

Svakako iPhone ima najbolju kameru na telefonima trenutno, dobar hardver uz odlican softver.

Meni Mi 8 i sa stock kamerom od samog početka nije pravio ovako isprane i nedovoljno oštre slike. Za Gcam da ne pričam.
Užasna kamera za sad, ako ćemo realno.

Digli cene Ala Samsung a kamera sw im je i dalje iz 2013 godine ?
Tipični xiaomi

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Treba da prepolove cene pa da opet budu najbolji.

Mi8 i dalje odlična kupovina.

To je u Video snimanju isprano, Obicne fotografije su egal ili bolje od iPhone-a.
Evo na testovima iznad ovog mog posta, nema ispranog kod snimanja. Mi10Pro jede za dorucak S20 Ultra

Poslednja izmena:
Ma taj kanal gore neka prevara by indian guy. Slikao i snimao sve sa jednim telefonom, baš očajan test [emoji23] Još je rano da se bilo uzeti u obzir ta poređenja dok neko pouzdan ne izbaci.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Svaki test na youtube je ocajan, ne znam ni zasto se to uzima kao neki reper.

Gde nadje Saf-a, leba ti, klasican tech zabavljac za neuke mase, uhvacen nekoliko puta u laziranju.

Poslednja izmena:
Ima li nekih dokaza za ta lažiranja ili je to rekla kazala ?
Prvi put čujem za to sad :)

Uhvacen je u ''greskama'' i laziranju jos pre 2-3-4 godine, ne secam se tacno, ali od tada svakako ne pratim taj kanal.
Ovaj YT kanal je takodje za maksimalno izbegavanje, s tim sto je u pitanju dosta gluplji lik, ko zna koliko puta su ga hvatali u laziranju, ne odustaje covek, a bogami zaludjena masa ne zasluzuje nista bolje cim se i dalje loze na lazna poredjenja koja cesto kaci :d Nekoliko puta je ''pao'' tako sto su se na semplovima kamera videle refleksije telefona koje koristi, npr. tvrdio je da koristi najnoviji iphone a na snimku se vidi 2 generacije star uredjaj, ili postavlja (lazna) poredjenja najnovijih modela (odmah po predstavljanju istih), mnogo pre najpoznatijih tech YT-era, klasican prevarant.

Poslednja izmena:
Samo Rusi.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno