Verujem da nisi na mene mislio jer sam daleko od bilo kakvog bota. [emoji4]Ma kakvi , samo ima previše xiaomi botova 🙂 uvek kada se to desi u nekoj temi ja udaram "kontru " , još od vremena lg botova u g2 temi.. ne mogu da svarim da neko može da traži uvek izgovore za određene brendove , a ti isti brendovi jure samo što veće profitne stope i gazice po mrtvima da do toga dođu.
Što se mene tiče xiaomi je plagijator kao i svi Kinezi , bio je dobar dok je kopija bila 3 puta jeftinija od originala , sada kada je skoro 1/1 maglu i marketing neka prodaju nekom drugom.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ne može da prežali cenu, pa je kiselo groždje.Loznici su verovatno ovi iz Xiaomi-a nesto nazao ucinili :d
Ma kakvi , samo ima previše xiaomi botova 🙂 uvek kada se to desi u nekoj temi ja udaram "kontru " , još od vremena lg botova u g2 temi.. ne mogu da svarim da neko može da traži uvek izgovore za određene brendove , a ti isti brendovi jure samo što veće profitne stope i gazice po mrtvima da do toga dođu.
Što se mene tiče xiaomi je plagijator kao i svi Kinezi , bio je dobar dok je kopija bila 3 puta jeftinija od originala , sada kada je skoro 1/1 maglu i marketing neka prodaju nekom drugom.
Potpuno se slažem za gore navedenim.Ako je istina ovo sto djilkos kaze za audio-video + nema ip68... Preterase i oni sa cenom. Obicnog osakatili sa kamerama, a glavna kamera sigurno nece biti na nivou Ultre, koliko god platili dxomarku. Umesto 10 Pro, radije bih za te pare Note 10+, uprkos inferiornom Exy****.
Pa svi jure , moja je poenta da zbog toga ne treba da postoji nikakva emocija prema proizvođačima.A ko to od proizvdjača ne juri profit? 🙂 Mi kao da smo na njihovom mestu bismo jurili da imamo što manju zaradu, da bi nam korisnici bili zadovoljni...
Sent from my MI 9T using Tapatalk
Postujem tvoj stav i uvek volim da procitam tvoje postove. [emoji4]Pa svi jure , moja je poenta da zbog toga ne treba da postoji nikakva emocija prema proizvođačima.
Najgori su ovi što su bili godinama plagijatori i sada obukli novo odelo i glume apple 🙂
Na kraju je Laza većinu stvari pogodio 🙂
@joxy
Ne mislim na nikoga konkretno, nego generalno na ovaj forum. Mnogo ljuti se poistovećuje sa običnim brendovima što je dosta loše.
Poenta cele price. [emoji23]Svi kopiraju sve samo je pitanje ko ce dati koliko za koju kopiju
Gresis ,kvalitetniji je OP,kvalitet izrade neuporedivo bolji na OP,osecaj u ruci takodje a o ui i da ne pricam,OP je uredjaj koji po radu kolje sve telefone koji su izasli do danas ali da ne idemo u ovom pravcu,xiaomi ne moze da kosta 700e. TackaZato sto si stekao utisak da je OP kvalitetniji. A to su postigli sa tom online prodajom i biranjem trzista gde se prodaju a gde ne. Nit je OP bolji, nit je Xiaomi losiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari