Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Ma 400€ mislim da je skroz korektno, ni € preko toga. [emoji4]
Dajte ljudi malo realnosti. Ako pocetna cena osnovne verzije Pro modela na KP bude oko 600€ to ce biti vrhunski. Brzo ce to na dole, a za oko 500€ tesko da ce biti boljeg moba u skorije vreme. [emoji4]

Samsung kad izbaci plastikanere sa flag cipom i startuje sa cenom od 600e nalaze se opravdanja i kaze se da je to realno,a kad Somi izbaci svoj flag model za 2020 u modelu u kom nema sta nema i kad se napomene cena od 600e tu je odmah pljuvanje i proklinjanje brenda,tipa mnogo su se zaneli,indijanci,to ne sme da kosta vise od 500e u startu,za metar dana to mora da padne na 400e..Presmesnih likova ovde ima koji iznose svoje frustracije jer ne smeju kuci ili na poslu..[emoji1][emoji1]

@Pavell U pravu si za neke stvari.
U koliko sati je prezentacija?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Ipak 4800mah baterija.
Model 8/128 4000kineza .. baš jak skok u ceni.

Ali na papiru odličan telefon.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Jel 8/128 startni model?

Sa ovim cenama ima po kp kad stigne lagano onda obican da bude od 600e pa na gore. Opet ok ako isprati u praksi sve sto se nagadja/reklamira.
Sinoc nesto razmisljam, dok sam gledao kao neku reportazu oko ove zabrane za Huawei, realno Xiaomi moze lagano da uskoci na njihovo mesto na internacionalnom trzistu, sto se poklapa sa vizijom koju su navodili kao cilj. A sa druge strane Realme je vec poceo lepo da se siri van Kine u legalnim tokovima, taman na Xiaomi mesto :)

Poslednja izmena:
Ne znam za vas, ali meni je ovakav raspored kamera jedno 10x lepsi nego ovogodišnji trend ringa, tepsija. Baš mi je drago da nisu iskopirala Apple

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

Jaka cena za Pro... 660e ili 5000 kineza, ali interesantniji od običnog [emoji3]

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Ipak 4800mah baterija.
Model 8/128 4000kineza .. baš jak skok u ceni.

Ali na papiru odličan telefon.

Pro ima 4500 a obican 4800?
Zanimljive cene skroz. Ne zaboravite da Pro startuje od verzije 8/256, nema verzije sa 128. [emoji4]
Kakve zveri od mobova. [emoji4]
Nisam ocekivao ovoliku bateriju na obicnom. Svaka cast.
Ne znam za vas, ali meni je ovakav raspored kamera jedno 10x lepsi nego ovogodišnji trend ringa, tepsija. Baš mi je drago da nisu iskopirala Apple

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk
Apsolutno [emoji4]

Poslednja izmena:
Jel ima neki link sa prikazom svih specifikaija za oba modela? :d

Nemojte smetnuti sa uma da su cene za kinesko trziste, u Evropi i na KP ce biti osetno vece. Osetan pad cena pre leta tesko...

Postoje li jos neke razlike osim u kameri, brzini punjenja i kapacitetu baterije?
Zanimljivo je da imaju i reverzibilno punjenje. Dakle prakticno jedina stvar koja fali je IP rejting.
Meni je obicna verzija mozda i zanimljivija, pre svega zbog baterije. Svidja mi se sto je velicina ista.
Ostaje da vidimo S865 na delu, ali u kombinaciji sa 4800/4500 mAh, ovo itekako obecava. [emoji4]

Kako brutalno izgleda :) x puta lepši od s20

a20a90186ce986e8be867b8130c51440.jpg

6e0dd0c90cb56caa3bc197e6bac7bc4f.jpg

Mislim da su se zaigrali sa cenom , i da će ona brzo dole, prvo u Kini pa u EU

Hteo sam beli, ali izgleda ce zeleni da bude :d

Jedino, jedino sta im zameram je sto nikako da podignu bitrate na audio delu kod snimanja videa. Izgleda je opet 96 kbit... Pa ebem mu misa, jel to toliko tesko da se stavi bar 192?!?!?!?!

Iako nije bilo glasina nadao sam se da će predstvaiti i mi10se. Sve je manji izbor kompaktnih telefona.:trust:

Beli postoji samo kao mi 10 pro. Velika šteta , prelep je.

Pro ima u 2 boje a obični u 3 :)

Znači u EU su verovatno cene 650e za osnovni obicni i 750,800e za Pro.

Mislim da im ove cene ni u ludilu neće proći , ali vreme će pokazati

Kod mene je proslo. 3 komada mogu da kupim za jednu s20 ultru ili dva za iP 11 Pro Max.

Pa dizajn je uzet od S8 serije ako bolje pogledamo a leđa od Huawei P modela ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno