Sada sam pronaso da postoje x20 pro i x20max :'( x20pro ima na ananasu i on detektuje tepiheEvo i ja da napišem prve utiske. Pazario sam x20+. Deluje ok, malo je bucan kad pere krpe. Usisava poprilicno dobro, mop takodje odlican. Vec neko vreme planirao sam uzmem sa stanicom, prvo viomi s9, pa mop 2 ultra, x10+ i na kraju je pao x20+. Za to vreme renovirao sam stan(delimicno) pa je namestaj u dnevnoj sobi sa nogaricama. Prolazi svuda, pogotovu mi je bitan mop ispod namestaja, jer se najvise prasine skuplja, a tesko je rucno prebrisati. Mapirao je ceo stan za manje od 15min. Poprilicno dobro. Vrata od kupatila sam zatvorio, pa uopste nije na mapi. Ukljucen je da usisava i radi mop istovremeno, tj prvo prodje usisavanje zatim ciscenje, sto je dobro jer voda nije preterano prljava. Mana, barem koliko sam uspeo u dosta konfuznoj aplikaciji mi home, jeste sto tepihe ne detektuje sam, vec sam ih rucno ucrtao otprilike. Kada sam ih ucrtao, pojacava snagu pri usisavanju tepiha, i podigne zadnje tockove da krpe ne zakacinju tepih. Ne rotiraju ss za to vreme. Neko je napisao da nema tanker za vodu, nisam siguran za to, ali sam naiso na opciju da pere krpe na m2 (5,8 ili 10m2). Poprilicno je veci komfor kad sam pere krpe i ima veliku stanicu u odnosu na modele bez toga. Naravno razlika je skoro dupla(npr u odnosu na s20+). Kolega se zalio da mu se s10+ zaglavi kada usisava staze, koje su lagane, podigne ih i tu zaglavi. Nisam imao taj problem. Jedino sto sam primetio da oko kablova hoce da se muci, tj zbog usisne snage ih uvuce, pa ih mrda levo desno. Moracu lepse da ih resim. To je to za pocetak![]()
Juri ananas vaucer od 5k, kod njih je cena oko 31k i eto fine ustede.Trenutno je S20 oko 19K a S20+ oko 30K, cena sa isporukom.
Čekati li neku akciju!!! Ne žuri mi se...
Ja imam S20+ i posudu praznim i isperem vodom posle svakog čišćenja. Meni ne ide da ostavljam prašinu u posudi i na filteru, kao što sam i posudu klasičnog usisivača praznio posle svakog čišćenja. Posudu moraš da prazniš jedino kad se napuni, do tada zavisi od tvog shvatanja čistoće i higijeneDa li neko koristi robot usisivac a da ima bebu?
Moj malac je sad 2 meseca tako da jos uvek nema razbacanih igracaka, pa me zanimaju iskustva ako neko ima malo dete i koristi robota? Pitanje je vise u smislu - da li to pospremanje i rasciscavanje poda koje robot zahteva vredi ili je posle sve te muke ipak rucno bolje/lakse?
Takodje me zanima koliko cesto treba cistiti posudu gde se saluplja prasina? Racunam na svakodnevno ukljucivanje, tako da bi ustvari svaki dan sakupljao po malo sto se nakupilo juce.
Da li dlake predstavljaju problem u smislu nekog zaglavljivanja ili zacepljenja? Meni mnogo opada kosa i ima ih svuda 😒 tepihe nemamo.
Kog robota biste preporucili za svakodnevno prolazenje kroz sobe? Vidim da se s20+ najvise pominje i hvali.
ja kupio robota kad sam dobio dete... U pocetku je bilo ekstra, skine ti jednu obavezu sa spiska...Da li neko koristi robot usisivac a da ima bebu?
Moj malac je sad 2 meseca tako da jos uvek nema razbacanih igracaka, pa me zanimaju iskustva ako neko ima malo dete i koristi robota? Pitanje je vise u smislu - da li to pospremanje i rasciscavanje poda koje robot zahteva vredi ili je posle sve te muke ipak rucno bolje/lakse?
Takodje me zanima koliko cesto treba cistiti posudu gde se saluplja prasina? Racunam na svakodnevno ukljucivanje, tako da bi ustvari svaki dan sakupljao po malo sto se nakupilo juce.
Da li dlake predstavljaju problem u smislu nekog zaglavljivanja ili zacepljenja? Meni mnogo opada kosa i ima ih svuda 😒 tepihe nemamo.
Kog robota biste preporucili za svakodnevno prolazenje kroz sobe? Vidim da se s20+ najvise pominje i hvali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari