Nesto mi to mnogo jeftino, kao da su se zeznuli nesto. Imaju cak i dva crna S20+ modela
Ni meni nista nije jasno. Beli je oko 27000din. Ne bih da porucim, a da mi stigne s20 🙄. Najbolje bi bilo kada bi u nekoj radnji bio oko 30.000 i da ga uzmem na licu mesta, a ne da porucujem, pa ako znate gde ima u Bg, javljajte 🙆Nesto mi to mnogo jeftino, kao da su se zeznuli nesto. Imaju cak i dva crna S20+ modela
Poručila u BC group 👌pozovi ih/pusti poruku i proveri
Sutra ću ići da preuzmem moj, pa ću testirati. Mogu ti javiti utiske kroz par dana. Po onome što sam videla na netu, rekla bih da jeste.Da li je S20+ najbolja kupovina do 30,000din? Tepihe za sad nemam, mozda budu bili u buducnosti, nemam pragove, sve je u ravni. Inace S20 svuda kosta toliko otprilike: https://www.eponuda.com/robot-usisivaci-cene/xiaomi-robot-usisivac-s20-eu-crni-cena-28620050O
Ako nemaš tepihe onda je tebi bolja kupovina s20+ jer on ima odličan mop u odnesu na s20 koji je identičan s10 samo ima jaču usisnu moć.Da li je S20+ najbolja kupovina do 30,000din? Tepihe za sad nemam, mozda budu bili u buducnosti, nemam pragove, sve je u ravni. Inace S20 svuda kosta toliko otprilike: https://www.eponuda.com/robot-usisivaci-cene/xiaomi-robot-usisivac-s20-eu-crni-cena-28620050
Углавном је преко тих других сајтова јефтиније.Da li ima neke razlike u modelu, dodatku ili nečemu drugom za Xiaomi S20 ako se kupi direktno u njihovoj prodavnici ili preko drugih distributera tipa Ananas, Spark, Bc Group?
Razlika u ceni je 7-8000 din.
Da li ima neke razlike u modelu, dodatku ili nečemu drugom za Xiaomi S20 ako se kupi direktno u njihovoj prodavnici ili preko drugih distributera Ananas, Spark, Bc Group?
Razlika u ceni je 7-8000 din.
Hoće ako imaš dovoljnu visinu.I jos jedna informacija mi je potrebna.
Tv polica koja zauzima 3m je konzolna i odvojena je od poda 10 na nekim mestima ima i 10.2 cm.
Vidim da je s20 visok 9.8 cm.
Da li će robot ići ispod te police?
Ista dilema je i kod mene.Zar ima smisla dati 30 za S20+ ako je S20 stvarno 18990 kao što stoji kod ovih trenutno na sajtu, crni doduše, ali kakve veze ima?
I jos jedna informacija mi je potrebna.
Tv polica koja zauzima 3m je konzolna i odvojena je od poda 10 na nekim mestima ima i 10.2 cm.
Vidim da je s20 visok 9.8 cm.
Da li će robot ići ispod te police?
Koristim neko sredstvo za parkete iz DM-a, bez ikakvih problema radi, samo ispraznim i isperem tank čim obriše celu kuću.Meni je najveca mana mopiranja to sto moze samo vodu da primi. Kad bi moglo da se doda neko sredstvo za odrzavanje poda to bi bilo mnogo bolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari