Koristim Roborock Q Revo, vidim slicno izgleda kao s10, isto 6 meseci usisava i cisti bez problema, odrzavam ga povremeno, kad mi javi app zapravo u Maintenance, mada bi trebalo cesce to da radim, ali ok je.
Kod mene je voda na Medium, imam parket po sobama i manji deo je u plocicama, kupatilo i kuhinja.
Dugo je radio svaki dan, usisavanje pa pranje, od pre par meseci presao sam na svaki drugi dan da radi isto to, rute su standardne, znaci ne radi "longer" program.
Za pranje sam stavio da "wash the mop" radi kad zavrsi svaku sobu.
Danas sam primetio da kada izbacuje prasinu u kesu, nesto je zavonjalo, kao prasincina neka ustajala, nije mnogo neprijatno ali vonja ipak malo, otvorim da vidim kesu u kom je stanju i naduvena bila skroz, pomislih da je puna ali kad se izvadi i pritisne nije ni do pola puna, hteo da je vratim ali osetim da ona smrducka a i imala je male ostatke neke prasine po sebi, sto mi bilo cudno jer ne znam na koju foru bi ti komadi dospeli tu, kao vuna neka mala, nekoliko takvih komada.
Imao sam jednu rezervnu i bacim tu staru i stavim novu, operem taj deo unutra.
Ovo pricam jer mi palo na pamet da i ne radim vise usisavanje, mozda jednom nedeljno ili po potrebi, a da cisti pod svaki ili svaki drugi dan.
Jedino ne znam dal ce da se smori jedan dan, kao kod tebe recimo, pa da krene da se gubi 🤷♂️