Plastika ,platsitka ili nešto gore !?Ide. Plastika bezveze, lošija od one što je išla uz 15 ali ok je dok ne uzmeš neku dobru.
Plastika ,platsitka ili nešto gore !?Ide. Plastika bezveze, lošija od one što je išla uz 15 ali ok je dok ne uzmeš neku dobru.
Da li je to ova verzija, kao na mom 17 Ultra telefonu(iz A1)?Danas se malo manje čačkao telefon a malo više pričalo.
Svakako brutalan rezultat, ovo mi se u životu nije desilo - 64% u deset uveče.
Btw koristio sam danas telefon na suncu, što se mene tiče više nego čitljiv ekran.
Nije se nijednom zatamnio u periodu od petnaestak minuta koliko mi je trebalo do posla. Možda mu prija klima i dalje 😁
Nisam stigao da slikam.
Inače dobio sam "MIXM" verziju pa sam izabrao Hong Kong kao regiju na početku, imam MIUI dialer i poruke, snimanje razgovora nativno radi, prelepo.
Baš plastika, providna. Bukvalno samo da ne izgrebeš telefon do prodavnice sa maskama 😀Plastika ,platsitka ili nešto gore !?
Ne znam zašto Hong Kong, meni je Srbija i od početka imam Mi Dialer. Ako nemaš, možeš da ga aktiviraš sa Shizuku+Canta aplikacijama, jer ti je MIXMDa li je to ova verzija, kao na mom 17 Ultra telefonu(iz A1)?
Ako jeste, da li je onda dovoljno da promenim region u Hong Kong, pa da dobijem miui dialer i nativno snimanje razgovora?
Ili moram da ga podešavam iz početka, posle reseta na fabrička podešavanja?
meni i dalje nije jasno kako imaš mi dialer i mi poruke na globalnom 😁Ne znam zašto Hong Kong, meni je Srbija i od početka imam Mi Dialer. Ako nemaš, možeš da ga aktiviraš sa Shizuku+Canta aplikacijama, jer ti je MIXM
Ovo je i mene zanimalo, jer volim okrugle ikonice. Znači mrka kapa, jedino tema da se neka nadje.Da li je moguce na HyperOS-u namestiti okrugle ikonice?Bez nekih dodatnih launcher-a,aplikacija i slicno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari