Ovo je za hr. Sluzbeno.Odakle ovi podaci o cijenama i scooter-u? U HR obicno budu bezveze ti pokloni za preordere....ali scooter bi mi pasao a taman gledam mozda uzeti Xiaomi 15.
Nije jos javno.Moze li molim link negdje na to ako ima ili su to neke insider informacije? Nije da Vam ne vjerujem, samo mi je gotovo pa nevjerojatno![]()
https://www.notebookcheck.net/Xiaom...or-performance-and-battery-life.931175.0.htmlCena kao prošle godine. Što nije loše. Taj mali xiaomi 15 se pokazao kao dobar telefon.. šteta što ima na sebi miui skin koji je po meni i dalje najgori skin na nekom android telefonu.
Sta fali Hyper Os-u?Cena kao prošle godine. Što nije loše. Taj mali xiaomi 15 se pokazao kao dobar telefon.. šteta što ima na sebi miui skin koji je po meni i dalje najgori skin na nekom android telefonu.
Uh jedini razlog zasto sam isao sa xiaomi 14u na vivo x100u je taj mrtvi hyperos.Sta fali Hyper Os-u?
Brz, fluidan, ta prica o losem skinu je malo paase.
Pisem kao neko ko je ima Mi8, Mi9T, Mi10, Samsung s22, Samsung S21fe, od pre 7 meseci Xiaomi 14.
Svi su radili fantasticno, Samsungov sistem zdere bateriju, trajanje katastrofalno.
Jaka izjava. I za 14u su pricali slicno, pa na kraju nije bilo to to.![]()
Xiaomi 15 Ultra: An Imaging Powerhouse with Industry-Leading Camera Innovations
Xiaomi introduces "Night God" as the internal codename of Xiaomi 15 Ultra while it positions this upcoming smartphone to revolutionize smartphone photography.gsmchina.com
"Xiaomi introduces “Night God” as the internal codename of Xiaomi 15 Ultra while it positions this upcoming smartphone to revolutionize smartphone photography. Lu Weibing the president of the company has introduced official groundbreaking camera innovations which position the device as a top performing imaging tool. Eight lossless focal lengths and 28x lossless zoom capabilities combine with ACES LOG color management features to make the Xiaomi 15 Ultra the most innovative smartphone imaging solution available in the market."
"
Master Portrait Mode and ACES LOG Color Management
Xiaomi is taking portrait photography to the next level. According to Lu Weibing, the Master Portrait Mode on the Xiaomi 15 Ultra will deliver even better results than its predecessor, offering a professional-grade bokeh effect and humanistic approach to colour science.
Moreover, Xiaomi has confirmed that the Xiaomi 15 Ultra will be the first Android phone to support ACES LOG—a color management system developed by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Previously exclusive to Apple, ACES LOG ensures true-to-life color reproduction and seamless color grading in professional video production. The Xiaomi 15 Ultra will also be the first Android phone to receive Oscar ACES certification."
A navodno je rekao -According to Mr Lu " After the release of 15 Ultra, the Ultra of other competitors can no longer be called Ultra."
Nisu skoro davali ovako jake izjave, bice zanimljivo.
nikad nisu tako rekli 😂 Lu je za 14u rekao da je jak, jak telefon, doduše tek je postao generalni direktor pa možda nije ni smeo da kaže nešto više 😁Jaka izjava. I za 14u su pricali slicno, pa na kraju nije bilo to to.
26. je prezentacija, videcemo na sta ce ultra da "lici.
Ti generalno imas tri "prave" ultre na trzistu: oppo, vivo i xiaomi.
zavisi.pa na kraju nije bilo to to.
tako sam planirao, ali će me sestra ubiti ako joj još budem odlagao 14u tako da ću možda pazariti 15u odmah, videću kakva je ponuda u A1 za preorder. 😂P.s. @psychofedex ti rece da uzimas x200u, pa ces preci na 15u?
Sta je smart unlock?Uh jedini razlog zasto sam isao sa xiaomi 14u na vivo x100u je taj mrtvi hyperos.
Globalna verzija je osakacena, vjerojatno i najgori skin na androidu na nasem trzistu.
To je samo par stvari kojih se sjecam. Što je najluđe kad se stavi eu rom svi ti problemi su sređeni.
- nema screen on time
- ne podrzava smart unlock
- ako stavis nova launcher nema gesta
- nema nacina ujediniti kontrolni centar i notifikacije u jedno
- galerija aplikacija uzasno dizajnirana
- double tap to wake i sleep radi samo na lockscreenu i to samo na nekim temama
Dolazimo do zakljucaka da je globalni rom bezveze sklepan.
Ako uspeš da ga otključaš...Global. EU rom o kome priča Brus Vejn je zapravo debloatovani kineski Rom koji flesujes sam posle otključavanja bootloadera.
zapravo ne baš 😭😓Ova verzija za boju pola pola lepo izgleda, lepo su uklopili ili cisto bela.
Sistem kamera na papiru izgleda dobro.
si probao nekad? ekran je predobar. kad klizis prstom, sam navodi, klizi kao po ledu. nema zapinjanja, seckanja, milina.Koliko vidim sa klipa ponovo ima onaj ekran sa 4 čudno zaobljena ćoška. Lošije rešenje za ekran na telefonu nisam video još od xiaomi 14 ultre. Ne kapiram zašto Kinezi to guraju na telefone..
pa da.@psychofedex
Najveće prednosti 15 Ultra će biti mnogo veći senzor 4.3x telefoto kamere, i naravno - bolji čipset u kombinaciji sa primetno većom baterijom.
Ali ovo što si nabrojao uglavnom jesu mane, verovatno će sa 16 Ultra spojiti sve najbolje karakteristike 14 i 15 Ultra modela u jednu celinu, klasika.
14 Ultra će biti ozbiljno dobra kupovina kada još malo padnu cene, ali prava šteta što nema npr. 5500 mAh bateriju.
Jesam, ali na kratko u xiaomi radnji. Čim sam ga uzeo bio sam u fazonu koliko ružno izgleda, kao neki izbačeni sapun iz rama.. po meni najgore rešenje za bilo koji telefon, čak i onaj Samsung s6 edge je imao bolje rešenje od ovoga što Kinezi guraju.si probao nekad? ekran je predobar. kad klizis prstom, sam navodi, klizi kao po ledu. nema zapinjanja, seckanja, milina
Ko zna koliko će biti kod provajdera !?Od 03.03. u prodaji.
xiaomi 15 12/512 1099e
xiaomi 15 ultra 16/512 1499e
Sa svakim se dobije i xiaomi scooter 4 lite.
ma jok, bilo predstavljanje juče u Kini.Možda znaju nešto što mi ne znamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari