Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

Onda razmisli o OP 12, ili dolazećem OP 13.

Uzeo sam na kraju S24+ i zadovoljan. Miran sam par godina. Samo mi nema smisla što za globalno tržište zakidaju srednji model iz svoje top linije.

Xiaomi 15 review.

Definitivno novi snap više troši od starog, skoro isto trajanje baterije a novi Xiaomi 15 ima stedljiviji ekran i 800mah više od 14..

Kum salje. Cena u Kini

Prilozi

• IMG-30dca00c573e2db020442bfc7211d6d3-V.jpg
    IMG-30dca00c573e2db020442bfc7211d6d3-V.jpg
    75.8 KB · Pregleda: 109

Detaljan test kamera. Xiaomi kao i uvek, ništa posebno.

Da li neko zna kada će se pojaviti
Xiaomi 15 na našem tržištu ?
Za cene ne smem ni da pitam po kojima će ići ...

Ne znam jeli samo meni ali skroz odvratno izgledaju i 14 i 15, totalno su promašili camera island. Baš bedno izgleda. A tek ona sjajna verzija 15ke 🤮
Da li neko zna kada će se pojaviti
Xiaomi 15 na našem tržištu ?
Za cene ne smem ni da pitam po kojima će ići ...
Neće pre marta-aprila

Definitivno novi snap više troši od starog, skoro isto trajanje baterije a novi Xiaomi 15 ima stedljiviji ekran i 800mah više od 14..
Zašto nisam iznenađen, ni gen 3 se nije proslavio u odnosu na gen 2...

Ako se igraš na telefonu onda je bolji 15 zbog novog procesora.
Ostatak telefona je unapređen boljim čitačem otiska prsta i to je to koliko vidim.
Napravljen je skok sa 13 na 14 i sad sledi reciklaža uz nazovi bolji snapdragon.

Ako se igraš na telefonu onda je bolji 15 zbog novog procesora.
Ostatak telefona je unapređen boljim čitačem otiska prsta i to je to koliko vidim.
Napravljen je skok sa 13 na 14 i sad sledi reciklaža uz nazovi bolji snapdragon.
Isto kao apple. Malopre sam gledao 14-ku, lepo izgleda ali mi kum kaze da on ne vidi neku razliku izmedju 14 i 15-tice koja se sad prodaje u Kini

Bitna razlika između dva uzastopna modela je ostala u prošloj deceniji. Nema toga već neko vreme i nije 15ica za vlasnike 14ice. Da smo pametni ko što uglavnom nismo, ni sa 13ice nema razloga. Kad kupiš nov telefon, makar dve ipo godine ne treba da misliš o sledećem. Upgrade novac usmeriš malo na neki drugi hobi ili iskustvo pa zapravo obogatiš sebi život smisleno. Odeš negde zanimljivo za vikend pa bolje fotke napraviš sa 11icom nego na parkingu iza zgrade sa 15 Ultra. 😎

makar dve ipo godine ne treba da misliš o sledećem
Slazem se, ali se smorimo. Evo 13 Mini tacno 2 godine kako ga imam, a unazad pola godine, mozda i cela godina kako me "smorio".
Nego se zainatio i rekao sebi da necu menjati telefon. :D

Snap elite ništa posebno.. biće zanimljivo kakvu će bateriju imati Samsung sa nepromenjenim kapacitetom baterije u novoj s25 seriji

Xiaomi 15 Ultra's camera arrangement purportedly shown in leaked image

gsmarena_001.jpg

Dizajner je sa ovim kamera ostrvom baš rešio da trigeruje osobe sa OCD-om :D

Baš smeta, mada mislim da ne postoji osoba koju ovo bar malo ne iritira. Nije toliko bitno, zna se da je to zbog moćnog telefoto modula ali..

Taj modul liči na beli Xiaomi 11 Ultra u mikro izdanju, nešto kao easter egg, na Šaomi način :D

bLzO1s9.jpeg

Veliki UW downgrade, 3x ostaje isti vec trecu godinu za redom. Solidan senzor ali moglo je bolje. Doduse floating lens je tako da je dobro ali ono, uvek moze bolje.
periskop na 4.x ce biti super.
mada mi se generalno svidja Vivo-v pristup mozda vise nego Xiaomi-jev.
jedna kamera manje ali bolji senzori koji bolje pokrivaju ISZ.
1733322353555.png

Nzm, al huawei je sa 5x optickog smanjio na 3,5x opticki, i napravio jedan od najboljih poteza. Bolje je za slikanje 3x ili 3,5x nego da je veci zoom. Iz iakustva pricam. Meni me smeta sto su to ostavili, kum hoce da ga pazari sad kad bude isao u Kinu, jedino nas brine taj proxyme senzor ili kako se zove. To nas najvise zanima

ma ne bunim se ni ja :D samo su mogli da stave bolji senzor i predju na Lytia kad su vec upropastili UW i skinuli variable apperture sa glavne kamere.

peticu su zamenili super senzorom od 200mpx ali su pogorsali UW i main, a 3x je ostao isti. korak napred, nazad dva.

U tvojoj glavi samo, u realnosti Vivo nema konkurenciju 😁😘

Nazad
Vrh Dno