Kupljen u Grčkoj pre 5dana. 13T (bio sam na 12T pro). Nisam zahtevan korisnik. Utisci za ovo kratko vreme: Ekran - odličan, Kamera - odlicna ka izvanrednoj, fluidan i brz (ne igram igrice), puni se čini mi se i brže od prezentovanog na testovima, baterija - onako... za sada oko 5 sati Sot i dodje na 20% meni dosta ali verujem da može i treba bolje. Meni nesto dodatno ne treba, osim što je korektan za vodu i prašinu jer je prethodni nastradao kad je ostao u dvorištu na kiši. Rekao bih da je za ovu cenu (ispao malo manje od 400 sa povraćanjem poreza) zaista MAX. Eh da, plava boja kobajagi kože izgleda jako dobro.
Dva puta ispravljam i opet ispalo povraćanjem umesto povraćajem 😂Kupljen u Grčkoj pre 5dana. 13T (bio sam na 12T pro). Nisam zahtevan korisnik. Utisci za ovo kratko vreme: Ekran - odličan, Kamera - odlicna ka izvanrednoj, fluidan i brz (ne igram igrice), puni se čini mi se i brže od prezentovanog na testovima, baterija - onako... za sada oko 5 sati Sot i dodje na 20% meni dosta ali verujem da može i treba bolje. Meni nesto dodatno ne treba, osim što je korektan za vodu i prašinu jer je prethodni nastradao kad je ostao u dvorištu na kiši. Rekao bih da je za ovu cenu (ispao malo manje od 400 sa povraćanjem poreza) zaista MAX. Eh da, plava boja kobajagi kože izgleda jako dobro.