Jel poredis 13T Pro sa 12T Pro ili 13T sa 12T Pro?Verujem da i ovde sve to radi kako treba, no, ne igram igrice pa da ne pričam napamet. Sve ostalo, nikakvu ali nikakvu razliku u radu ne vidim u odnosu na 12T Pro.
Ovo je možda bilo tačno dok Šaomi nije bio poznat, doba Redmi Note 3 i malo posle. Odavno to nije tako.A vidi, zna se ko kupuje Šaomi telefone. Oni u većini slučajeva znaju svaku specifikaciju napamet.
Oni što o telefonima ne znaju ništa, a imaju novca, zna se šta kupuju...
Ja ne znam ni šta to znaci😆ili ono kad kažu neka ufs ili koja već memorija🤔Kao da je većini bitno u koliko nm je izradjen telefon. 😂
jedino 12t pro sto radi livestream na yt to radi odlicno 3 do 3.5h izvuce konstantno i baterija ode na oko 50% ako je prethodno bila puna do kraja.Ovo je licno moj test.Tu se ne vide ti problemi.Netačno. Daleko od toga da 12T Pro pravi lošije slike, no ovo je bolje. Na 12T Pro je bukvalno svaka preeksponirana, boja kože na suncu neprirodna itd. Toga ovde nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari