Šta je novo?

Xiaomi 13T/Pro

Zaista? *** ja mislio 13T i 12T Pro se gađaju... Ako si pogledao šta sam napisao, nigde nisam spomenuo performanse jer je tu razlika pro vs običan model i na papiru. Ostalo je sasvim poredivo i uporedio sam dva modela u praksi za one koje to zanima a ima ih sigurno jer će ove godine 13T biti taj koji se prodaje a ne Pro za razliku od prošle godine.

Ja nisam rekao da ima problema. Kriminalan je vizuelno, nedovršen, mogu do sutra... 100 puta prežvakana tema ovde. Poštujem ja da neko voli taj šareniš, ja sam stock android tip. MIUI trenutno trpim zbog iznenađujuće dobrih kamera plus kad je 0din onda je odličan.

Mali apdejt za bateriju. Osvežavanje sam ograničio na 60 Hz i baterija se osetno bolje drži.

To je boljka na dosta Xiaomi telefona. I 12T Pro koji sam imao nije imao nesto jako vibraciju.

Kako ti drzi baterija na 13T sada posle nekoliko dana koriscenja? Jesi zadovoljan osvetljenjem i kvalitetom ekrana?
Supruga kaze da je baterija odlicna u odnosu na mate20 pro... od jutros je potrosila 30%
advokat je, na telefonu non stop, pozivi, vajber, instagram, slikanje dece (nase naravno)... Znaci ne ispusta ga iz ruke...

E sad, znaci to je ista upotreba kao i mate 20 pro sto koristila, njega bi do sad punila vec...

Malo je subjektivna ova procena ali to je najbolje sto mogu trenutno

Osvezavanje displeja ne znam na koliko je, provericu

Supruga kaze da je baterija odlicna u odnosu na mate20 pro... od jutros je potrosila 30%
advokat je, na telefonu non stop, pozivi, vajber, instagram, slikanje dece (nase naravno)... Znaci ne ispusta ga iz ruke...

E sad, znaci to je ista upotreba kao i mate 20 pro sto koristila, njega bi do sad punila vec...

Malo je subjektivna ova procena ali to je najbolje sto mogu trenutno

Osvezavanje displeja ne znam na koliko je, provericu
To zvuci super. Vidim da se neki ljudi ovde i na mob. svetu zale na trajanje baterije na oba model (13T i T Pro).

Jel moze info gde si ga kupio i koji je ROM (Global ili EEA/EU) na njemu?

Podesavanje za refrashe rate je default.
Pa pazi, mozda drugacije koriste mob. Igranje ili yt ili nesto drugo sto vise jede bateriju...

Kipljen u mi store u uscu, global rom

Zaista? *** ja mislio 13T i 12T Pro se gađaju... Ako si pogledao šta sam napisao, nigde nisam spomenuo performanse jer je tu razlika pro vs običan model i na papiru. Ostalo je sasvim poredivo i uporedio sam dva modela u praksi za one koje to zanima a ima ih sigurno jer će ove godine 13T biti taj koji se prodaje a ne Pro za razliku od prošle godine.

Ja nisam rekao da ima problema. Kriminalan je vizuelno, nedovršen, mogu do sutra... 100 puta prežvakana tema ovde. Poštujem ja da neko voli taj šareniš, ja sam stock android tip. MIUI trenutno trpim zbog iznenađujuće dobrih kamera plus kad je 0din onda je odličan.
Ok,nema potrebe za nerviranjem🙂
Samo sam pitao.

Rezervisan 13T u A1 za kevu.
Jesam li ja dobro razumeo da su se obavezali na 4g podrške(4 veća ažuriranja) i 5g bezbednosnih zakrpa?

Evo ga i prvi mali problem. Kada hoću nekoga da pozovem i kucam njegovo ime u aplikaciji telefon, za neke kontakte neće da izađe ništa. Npr. pod slovo M ne izlazi ni jedan kontakt iako ih u imeniku ima koliko hoćeš. Kada uđem u kontakte kao posebnu aplikaciju, onda mi izlista, ali u aplikaciji telefon, neće da izbaci ni jedan.

Evo ga i prvi mali problem. Kada hoću nekoga da pozovem i kucam njegovo ime u aplikaciji telefon, za neke kontakte neće da izađe ništa. Npr. pod slovo M ne izlazi ni jedan kontakt iako ih u imeniku ima koliko hoćeš. Kada uđem u kontakte kao posebnu aplikaciju, onda mi izlista, ali u aplikaciji telefon, neće da izbaci ni jedan.
Na kojoj si verziji MIUI-a i jel ti se telefon updateovao posle kupovine?

14.0.10 GLOBAL TMFEUXM
Odradio je jedan apdejt

14.0.10 GLOBAL TMFEUXM
Odradio je jedan apdejt
Vidi i jel imas neke update-ov u system apps updater-u i probaj da manuelno odradis to, ako nece automatski.

Svakako bi to trebalo da se resi i kroz sledece verzije MIUI-a, jos su 13T modeli svezi :D

Nema ništa. Prazno.

Izasao test telefona na Gsm areni, glavna kamera perfektna, nocni mod medju najboljima.
Telefoto kamera takodje vrhunska, portreti i nocni mod kidaju.

Mali apdejt za bateriju. Osvežavanje sam ograničio na 60 Hz i baterija se osetno bolje drži.
Kod mene security app. Force stop i druga priča sada. Nije 70% bolje naravno ali je ovo sada skoro na nivou E20P, da imaš kao reper.

Ono što je zanimljivo je da po svakom paljenju konkretne app se poveća potrošnja i naravno, smanji, po ubijanju iste. Nije dakle trenutno nešto bilo pa...

13TPro.png

ok je review... mozda su malo vise nahvalili ovaj kozni izgled (mada o ukusima ne treba raspravljati, meni nekako krhko deluje), sto se tice kamere mislim da su relano sve rekli... Ne znam sta bih jos dodao...

Kod mene security app. Force stop i druga priča sada. Nije 70% bolje naravno ali je ovo sada skoro na nivou E20P, da imaš kao reper.

Ono što je zanimljivo je da po svakom paljenju konkretne app se poveća potrošnja i naravno, smanji, po ubijanju iste. Nije dakle trenutno nešto bilo pa...

Žena koristi fon, pa ne mogu baš da ispratim sve...

13T pro je dobio odlične kritike na GSM areni da sam po malo iznenađen. Ne mislim da je telefon loš, naprotiv, ali ovoliko nisam očekivao...

Ima li kamera neki GGlass zastitni premaz?
Izgleda da se razgrabila pro verzija u mi store

ok je review... mozda su malo vise nahvalili ovaj kozni izgled (mada o ukusima ne treba raspravljati, meni nekako krhko deluje), sto se tice kamere mislim da su relano sve rekli... Ne znam sta bih jos dodao...
Isto sam pomislio. Doduše, ja sam taj "kožni" gledao samo u radnji desetak minuta, ali mi je utisak suprotan od većine recenzija gde ga nahvališe u nebesa,
Inače, posle ove recenzije na GSM Areni opet je počelo da me žulja da ga uzmem...

pa pazi, lepo izgleda, drugaciji je od dosada vidjenog... Mozda zato deluje wow...

Prijatnije mi je za dodir od stakla. Ili je možda i to - staklo dosadilo posle toliko godina. Ali uz to, nema klizanja, nema otisaka prstiju itd. I ne mora folija ili maska na leđa. Videćemo trajnost kakva je.

Prijatnije mi je za dodir od stakla. Ili je možda i to - staklo dosadilo posle toliko godina. Ali uz to, nema klizanja, nema otisaka prstiju itd. I ne mora folija ili maska na leđa. Videćemo trajnost kakva je.

I kako bi ga ocenio u odnosu na 20 pro?

Manje premium, Motorola deluje skuplje u ruci. Mada je i ona isto užasno klizava bila, pa sam hidrogel držao i na leđima. Ali na dodir ovako, prijatnija je ova "koža".

Više nema na preorderu 13T pro u A1, ostao samo 13T.

Nazad
Vrh Dno