urke1978
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.12.2019
- Poena
- 115
Xiaomi 13 bolji za klasu...procesor, brzina punjenja baterije, brzina, izrada,memorija.Isplati se.
Xiaomi 13 bolji za klasu...procesor, brzina punjenja baterije, brzina, izrada,memorija.Isplati se.
Sacekaj par dana da te telefon nauci obrasce koriscenja.Pozz svima, juce uzet devojci xiaomi 13, prvi utisci su pozivitni, uzet najvise zbog kompaktnosti i ok kamera, to je ispunilo ocekivanja, e sad da vas pitam jel ima neka podesavanja vezana za duze trajanje baterije?
Za pocetak ostaviti par dana da se slegne, kao sto rece kolega iznad a ako bas ne bude zadovoljna a bice zadovoljna sigurno, probati sa ovim:Pozz svima, juce uzet devojci xiaomi 13, prvi utisci su pozivitni, uzet najvise zbog kompaktnosti i ok kamera, to je ispunilo ocekivanja, e sad da vas pitam jel ima neka podesavanja vezana za duze trajanje baterije?
Ok, mislim da ce biti dobra baterija, da pitam da li neko ima bug vezano za AoD, podesen je da radi stalno i malo malo pa ugasi ekran sam od sebe i ostane tako dok se telefon ne uzme ili klikne neko dugme ili ekran.Za pocetak ostaviti par dana da se slegne, kao sto rece kolega iznad a ako bas ne bude zadovoljna a bice zadovoljna sigurno, probati sa ovim:
1.Zabrana rada aplikacija u pozadini koje nisu vazne ili ne salju vazna obavestenja
2.Osvezavanje ekrana podesiti na 60hz
3.iskljuciti auto start nevaznim aplikacijama
Mada ne vidim poentu koristiti 60hz u 2024.god na ekranu koji podrzava 120hz![]()
Nije bag, gasi se u.mraku.Ok, mislim da ce biti dobra baterija, da pitam da li neko ima bug vezano za AoD, podesen je da radi stalno i malo malo pa ugasi ekran sam od sebe i ostane tako dok se telefon ne uzme ili klikne neko dugme ili ekran.
Imao sam pre neki Oneplus, pa Realme i tamo stalno radi, malo mi je glupo da se gasi u mraku.Nije bag, gasi se u.mraku.
Koja je prednost google messages u odnosu na miui messages ?Tako mi je i podeseno.
Messaging se vratio nakon nadogradnje na HyperOS, čak moguće i ranije.Posto evropska verzija HyperOS-a nema Xiaomi dialer i messaging app vec je to zamenjeno Googlovim.
Android, ja sam pre imao tu opciju na pixel 7, pre nekoliko meseci je ukinuta.Posle poslednjeg updatea 1.0.8.0 aplikacije za parking ne popunjavaju poruku, mora da se kuca rucno registracija. Jel to Xiaomi ili android specific? Verovatno neke sigurnosne mere da ne moze aplikacija da popunjava sadrzaj SMS-a? Ima li neki toggle za to, zna li se sta?
Kako ti imas Xioami poruke ?Kako da namestim da google messages bude podrazumevana aplikacija za sms?
Telefon me od pre 10ak dana svaki put pita kad iz aplikacije za pozive zelim nekom da posaljem sms preko koje aplikacije zelim da posaljem poruku?
Iako oznacim zapamti moj izbor i kliknem na google messages ali ne dobijam nista sa tim jer posle zakljucavanje i otkljucavanja ili restarta telefona on me ponovo pita.
Verovatno ima global model. Na evropskom (EEA) romu nema toga 😀Kako ti imas Xioami poruke ?
Trazi u podesavanjima preporuke pa ih iskljuci gde god nadjes.Da li neko zna kako da sklonim ove ikonice ispod, kao da mi daje predlog sta da skinem, iritira me jer cesto pritisnem tu i igrica pocne da se skida.
Inace ovo mi je folder sa drustvenim mrezama, i kada ga otvorim pojavi se ovo ispod.
Samo da se upisem i na Xiaomi 13 sekciji.
Juce sam otkljucao Boot Loader i uflesovao mu stable rom sa xiaomi.eu baziran na CN romu a sa oznakom 1.0.19 (HOS1). Poseduje i Mi Messages i Mi Dialer i ostale Kineske pogodnosti koje Xiaomi romovi implementiraju ali nisam nesto zadovoljan (flesovan preko FastBoota, pod windowsom i preko .bat sekvence). Koristim Automate aplikaciju i neki .flow fajl koji joj pripada ali pod ovim kuvanim romom to ne radi i videcu da ga preflesujem na Global varijantu ili cu ga vratiti na EU.
No, jedna dilema. Da li se nastavlja automatski apdejt telefona ako je otkljucan BootLoader ili se njegovim otkljucavanjem blokira automatski apdejt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari