Sta se ovo desava, posle poslednjeg azuriranja stalno mi izlazi iz kamere ne mogu ni da slikam. Inace telefon Xiaomi 13 pro

Sta se ovo desava, posle poslednjeg azuriranja stalno mi izlazi iz kamere ne mogu ni da slikam. Inace telefon Xiaomi 13 pro
Ne znaju svi to da urade, niti zele pretpostavljam. Zato i platis skuplji fon da dobijes sve najnovije i najbrze a ne da se sam moras patitiNe znam zašto se patite sa glupim Global romom pored odličnog xeu roma. Bukvalno kad god sam koristio Xiaomi čim ga izvadim iz kutije odmah mu flešujem xeu i miran sam. Em je upeglaniji, em ima dosta više opcija, em ima redovna ažuriranja.
Ne znam zašto se patite sa glupim Global romom pored odličnog xeu roma. Bukvalno kad god sam koristio Xiaomi čim ga izvadim iz kutije odmah mu flešujem xeu i miran sam. Em je upeglaniji, em ima dosta više opcija, em ima redovna ažuriranja.
Upravo probao. Pošto prilikom prve instalacije nemam configs folder, napravim ga ručno i otpakujem. agc fajl u pomenuti folder, ali nakon toga više ne mogu da startujem gcam.Pozdrav svima! Vidim da neke korisnike muči kamera pa htedoh podeliti sa vama ovo što sam našao.
Probajte ovu GCam
Extrahujte zip pa .agc fajl ubaciti u download/agc8.8/configs folder
Start gcam pa učitati ovaj settings
Slike su neuporedivo bolje od miui kamere, i boje i količina detalja.
Gcam bez xml-a (settings-a) nema puno smisla. Mora se pronaći odgovarajući xml da bi iskoristili pun potencijal senzora.
Izvinjavam se nisam dobro napisao folder gde treba da se ubaci .agc fajlUpravo probao. Pošto prilikom prve instalacije nemam configs folder, napravim ga ručno i otpakujem. agc fajl u pomenuti folder, ali nakon toga više ne mogu da startujem gcam.
Falila je jedna tačka u nazivu destinacije. A sama gcam može da se startuje i bez učitavanja settings-a. Ne znam zašto je kod vas crna slika. Da li imate 13 ili 13 pro?Tu i jesam ubacio, ali nakon toga ne mogu više da pokrenem gcam, odnosno pokrenem ga, ali bude samo crna slika.
Probaću kasnije ponovo.
Ako si prešao na A14 onda mislim da verovatno neće ni jedna raditi jer nisu optimizovane za A14.Meni ta kresa gcam. Samo mi 8.1.1 radi. Super je osim sto je spora.
A da li je neko skontao da xiaomi vise ne dozvoljava instalaciju da li nove ili stare verzije kamere. Ili u startu blokira instalaciju, ili instaliras i pri otvaranju se zatvori za 3 sekunde sa porukom da kamera nije za moj telefon (i ako jeste).
![]()
Download Xiaomi Camera APKs for Android - APKMirror
Download Xiaomi Camera APKs for Android - APKMirror Free and safe Android APK downloadswww.apkmirror.com
Ovo je od A14 updatea. Sve ove sam probao (vecina njih je radila na A13) i ni jedna ne radi vise.
![]()
Ne bih se slozio. 13 Pro je klasa iznad 12 Pro (msm ista klasa modela ali hardvare rules).Po pisanju ovde, ispada bolje kupiti xiaomi 12 pro nego 13 pro? Jel to vazi i za 12 vs 13?
Kako si to zakljucio?Po pisanju ovde, ispada bolje kupiti xiaomi 12 pro nego 13 pro? Jel to vazi i za 12 vs 13?
Ja sam uradio na Xiaomi 13 i radi mi sve normalno.Ima li vas jos koji ste radili udpate na ovaj zadnji 14.0.6.0 ?
Nisam planirao, ali me nervira notifikacija za update koja sto god da ucinim nekako pronađe put i pojavi se opet.... znam da je glup razlog za update i stvarno radije ne bi riskirao, ali me sve vise smeta.
Potraži na netu koje su adrese za xiaomi kanale apdejta i ubaci ih u ruter na blek listu ili ih nekako zabrani ali samo kroz ruter i to je to.Ima li vas jos koji ste radili udpate na ovaj zadnji 14.0.6.0 ?
Nisam planirao, ali me nervira notifikacija za update koja sto god da ucinim nekako pronađe put i pojavi se opet.... znam da je glup razlog za update i stvarno radije ne bi riskirao, ali me sve vise smeta.
Na obicnom 13 je sve super pa verujem da nista losije nije na pro modelu.Dobro veče svima!
Može li mi neko ko ima ovaj telefon (13 Pro) kakav je kvalitet video snimaka po danu i po noći? Ima li srckanja? Da li zoom kad se koristi gladak ili ne?
Dobro veče svima!
Može li mi neko ko ima ovaj telefon (13 Pro) kakav je kvalitet video snimaka po danu i po noći? Ima li srckanja? Da li zoom kad se koristi gladak ili ne?
Drugo, postoji li neki sportski režim za fotografisanje? Kako telefon slika objekte u pokretu (deca)? Hvala unapred na odgovorima
Cini se da ima laksi nacin, pa evo ako nekom zatreba:Potraži na netu koje su adrese za xiaomi kanale apdejta i ubaci ih u ruter na blek listu ili ih nekako zabrani ali samo kroz ruter i to je to.
Jesi li siguran, na običan 13 nema nikakav novi updateHyper OS update stigao.Pogledajte prilog 419249
Za običan je stigao update.Jesi li siguran, na običan 13 nema nikakav novi update
Moj je običan, kupljen preko Yetela i nema update . Možda imaš kinesku verziju .Za običan je stigao update.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari