Ovako da odgovorim sa zakašnjenjem. Imam 13 pro od kraja 5. meseca. Za sada prezadovoljan telefonom od ekrana u smislu reprodukcije boja, svetlosti ekrana itd. Što se tiče baterije meni je neki Sot prosek od 4h ali to je zato što igram tipa Genshin nekih sat vremena i malo jače pa to skreše bateriju, sot za nekih 2 sata sigurno zato što u danima kada nisam ulazio u igricu gurao sam oko 6 sati sot-a sa svim živim upaljenim (wifi, bluetooth sa dva uređaja povezana uglavnom, plus par aplikacija koje sigurno rade u pozadini oko 2 da kažem i mob internetom uključenim stalno jer miui nema opciju da pali wifi po lokaciji pa oba držim upaljeno) što znači da verujem da neko sa nekim blažim korišćenjem može čak i 7 sati da izvuče. Ali generalno sam sot ti neće biti bitan i ključan ukoliko imaš kod sebe 120w punjač jer gde god da sedneš na 5 minuta ima da dopuni za nekih sigurno minimum 20% do max 30% tako da sot onda postaje manje bitan ali eto a ako nemaš punjač i dalje izdrži ceo dan tipa od 11h do 21h (testirano više puta) doduše u 21h imaće tipa 15% ali od tih 11h pa do 21h ima otprilike 2h strimovanja muzike u pozadini na dezzeru eto to je konto baterije. Dalje MIUI 14 je savršen bez bagova meni e sada meni lično nedostaje nivo prilagođavanja koji ima One UI koji sam imao na samsungom i good lockom ali nije to nešto toliko ključno i presudno i dalje ima opcija da kažeš dovoljno da zadovolji sasvim. Što se tiče kamere meni koji sam prešao sa s21 ultra je ova kamera 10x bolja i ispred njega možda mi malo malo nedostaje taj veći zum ali nije nešto što je ključno zato što je 10x zum na 13 pro sasvim da kažemo dobar i kvalitetan ali sve preko je njah malo otužno eto. Video meni nije jako bitan jer ga ne koristim toliko često ali je dobar na nivou s21u i čak po kvalitetu malo ispred da kažemo eto na nivou s21u. Šta još kavalitet izrade je po meni vrhunski lepo leži u ruci (uzmi beli ako možeš i želiš lepši je nego moj crni barem meni) i da trudi se da ti tipa pesak ne upadne u port za punjenje jer ako ošteti unutrašnjost porta oprosti se sa brzim punjenjem to je jedina mana kao prljavština obična može ali sve što može da grebe sam konektor unutra jedno veliko ne.Ljudi kako ste zadovoljni sa xiaomi 13 pro? Vidim niko ne pise u zadnje vreme. Koliko sati sot-a moze da se ocekuje sa ovim telefonom?
Jel ima nekih problema sa HDR-om kod obrade slike?
Samo Nillkin.Drugari jel neko ima preporuku za screen protector?
Orginalna folija sa kojom je dosao je bila super ali brzo "otisla", sad sam uzeo staklo i odziv ekrana je ocajan u smislu svaki 20 tapova skipuje a na ivicama i jace. Nije ni neko skupo staklo bilo ~600 din, kapiram da moze biti i do toga.
Ekran odlično osvetljen, čak i na najvećem direktnom suncu.Kakve su kamere i displej na obicnom 13 modelu?
Jel izgura baterija dan korišćenja?
Odlican skor baterijePuno bolja baterija. Ne koristim drustvene mreze i to ali koristim puno za pozive i poruke i slikanje, posao mi ide preko njega, cesto mi je upaljen ekran dok pricam na telefon jer je na "razglas" itd itd. 66% nakon 24h od punjenja. Ja prezadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari