Flešuj xeu rom, jedino rešenje.Jel ima nekih naznaka da ce da vrate Miui dialer kao na nekim Redmi telefonima? Ovaj Googlov je totalni krs. I google SMS aplikacija je nebuloza, ne moze da se dodeli primarni sim. A Xiaomi SMS aplikacija nema setovanje za alert nego ima neki svoj ultra tihi chime koji ne moze da se promeni. Ne razumem da se failuje na osnovnim stvarima ovoliko.
Uzeh ovu na Aliexpress-u:2. Gde naći maske za ovaj telefon i koju vi koristite?
I kakvi su utisci o telefonu nakon 15 dana?Da se i ja ukljucim u temu.
Pogledaj par mojih prethodni poruka u ovoj temi, imaš i par fotki.Kakva je kamera na 13 obicnoj. Jel ste generalno zadovoljni?
Koji telefon?Ljudi,meni se ovaj telefon jako greje, cak i prilikom skrola na drustvenim mrezama. Ima li neko ideju o cemu se radi i kako da resim?
Probaj kompletan reset ili pravac reklamacija.Xiaomi 13 običan.Bukvalno ne znam šta da radim s njim
Vidi na kutiji ko je uvoznik, pa reklamiraj direktno kod njih, brže ćeš završiti. Pozovi ih prvo telefonom i vidi jel može tako.Zvao sam A1 ,kazu mora redovna procedura za reklamaciju, 30 dana. Nov telefon,placen toliku cifru. Zaista sramota, Xiaomi nikada više
Neko je vec napisao, u prvih 6 meseci mozes da trazis novi uredjaj, da insistiras da ga ne popravljaju. Tako je po zakonu. Mozda bi ti dozvolili da uzmes neki drugi model, uz doplatu, ako ti se ovaj ne svidja.Zvao sam A1 ,kazu mora redovna procedura za reklamaciju, 30 dana. Nov telefon,placen toliku cifru. Zaista sramota, Xiaomi nikada više
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari