Za poco f3 si u pravu, 13 običan odlično se vidi na suncu.Pošto su imali na ranijim modelima veoma "svetle" ekrane(poco f3, mi 11 ultra) a u praksi kanta
Za poco f3 si u pravu, 13 običan odlično se vidi na suncu.Pošto su imali na ranijim modelima veoma "svetle" ekrane(poco f3, mi 11 ultra) a u praksi kanta
Ne bih baš rekao da ih je serija 12 imala. Imao sam Xiaomi 12 u dva navrata, i ni jedan od ta dva primerka nije imao problema sa proximiti senzorom.Da li su konacno reseni problemi sa proximiti senzorima blizine, i mikrofonima koji kada razgovarate cuje vas cela okolina.To je bio problem cak i na seriji Xiaomi 12 mislim da je bilo na 12x citao sam negde.Ovako telefon je bas lep,jeste skup,ali to je visoka klasa.Znam da mu cena brze pada u odnosu na Samsung s23,i da li se isplati uzeti ga.
Nazalost, sve se svodi na ovo, vrlo tezak sell od strane Xiaomija.Džabe sve to.
Cena za vanila 13 je previsoka i dalje (preko 700) što je nerealno.
S23 sa 256 ode ispod 700!
Kakve to hardverske falinke ima Xiaomi 13?Ne mozes postati No1 a da non stop imas falinke na hardveru
Kada budeš kupio i intenzivno koristio Xiaomi, uverićeš se i sam.Kakve to hardverske falinke ima Xiaomi 13?
Više je drama nego realnost.Zvuk "probija" jer je zvucnik vrlo jak pa je na defaultu takav da "probija", samo smanjis i problem nestaje.
Od 2016. koristim samo Xiaomi, tačnije Redmi 3 Pro, Redmi 5 Plus, Mi 8 Lite, Mi 11 Lite 5G i sada 13. Mada to nije tema, pitao sam kakve falinke hardverske ima 13, pošto je ovo tema za njega.Kada budeš kupio i intenzivno koristio Xiaomi, uverićeš se i sam.
Koristio sam Xiaomi od 2011, od Mi 1 pa Mi 1S tako da dobro znam o čemu debatujem...
To je OIS.Jedinu zamerku koju imam je kada protresem telefon nesto se cuje i mislim da su to tasteri za pojacivanje i smanjivanje zvuka.
Naravno da treba, da se ne čuje bio bi to mnogo jeftiniji telefon 😀To treba tako?😅
Probao sam AA ali je bio povezan preko kabla , nije bilo problema u radu , sve je pokazivao što treba . BT sam probao u razgovoru, učitao je kontakte bez probleme i zadnje pozive sa telefona . Nisam probao muziku da pušta , nisam siguran da li moj auto ima tu opciju ( Astra K ) .Da li je neko probao integraciju sa kolima? Android auto radi ocekivano ali preko BT prenos baguje strasno. Prvo nece kontakte da ucita, pa onda posle 3-4 puta manualnog downloada na konzoli kola krene kao da ucitava ali mega sporo fazon po 20 kontakata broji do kraja (~550) i onda javi failed. BT muziku pusta ali se "zaglupi" svaki drugi put kad upalim auto moram na telefonu u aplikaciji da pustim play jer sa konzole nece. Na starom telefonu 0 problema, sve seamless.
To je do auta , moja Astra nema opciju da se AA poveže preko BT ali ima da se kupi dodatak koji i nije baš jeftin .Hvala na info, sve se ustvari resilo samo od sebe kad sam seo sledeci put a u medjuvremenu restartovao telefon i kao optimizovao neke permissione. Jedino sto je ostalo od bagova jeste da moram na aplikaciji na telefonu da pustim muziku preko BT, sa konzole nece. Samo prvi put tog dana kad sednem u auto, posle radi, boga pitaj o cemu je rec.
Inace, totalni je fail sto AA mora preko USB, ja primarno uzeo 13 jer u kolima imam bezicni punjac a sad ispade da moram svakako da kacim usb za AA... sedi, 1.
Za Viber idi u njegove dozvole, pa tamo podesi.Ima li neko problema sa notifikacijama? Notifikacije su namestene da ne pale lock screen sto vecinski i ne rade ali recimo viber pali ekran za svaku ~20 notifikaciju i obavezno pali ekran kad neko "reactuje" na poruku, like, smajli i to uvek pali ekran. Pogledao sam i nista specificno za Viber u notifikacijama nemam.
Isto tako onaj notification indicator (pulse, galaksija, itd.) ne radi pa nikako na lock screenu, sve probao, ne pojavljuje se. Enablovao i lock screen notifikacije, isto. Ideja je da ne pali ekran na svaku mogucu notifikaciju cuz amoled i baterija, a pulse na lock screenu ne bi bio na odmet mozda, kad bi video kako zaista i radi.
Primetio sam kada recimo pokušam pogrešnim prstom da otključam telefon, zablinka senzor na kratko i AOD se pojavi aktivan i bude tu dok ponovo ne zaključam telefon.Da imam otisak, sasvim vrv je do toga. Meh, ne kapiram zasto je to iskljucivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari