Šta je novo?

Xiaomi 11T / 11T Pro

11T verzija sa 8/256 je na akciji za 45.000 din. Vidim da su ga neki članovi za te pare kupovali pre skoro godinu dana tako da pitanje koliko je to dobra cena :unsure:
Vredi li kupovine ili je bolje sačekati 12T ?
Ne vredi. Imas ga polovnog I za oko 200e Ali ni to ne vredi... Realno imas bolji izbor.

11T verzija sa 8/256 je na akciji za 45.000 din. Vidim da su ga neki članovi za te pare kupovali pre skoro godinu dana tako da pitanje koliko je to dobra cena :unsure:
Vredi li kupovine ili je bolje sačekati 12T ?
to ti je kod mene u kunama 2.900,to je kod vas isto,ja sam unatrag 7 mjeseci ga platio 3.500 kn ili po vašim 54.400 dinara,mobitel je svake kune,eura,dinara itd vrijedan toga
Ne vredi. Imas ga polovnog I za oko 200e Ali ni to ne vredi... Realno imas bolji izbor.
jesi ga kad imo i služio se njime,vjerujem da nisi

to ti je kod mene u kunama 2.900,to je kod vas isto,ja sam unatrag 7 mjeseci ga platio 3.500 kn ili po vašim 54.400 dinara,mobitel je svake kune,eura,dinara itd vrijedan toga

jesi ga kad imo i služio se njime,vjerujem da nisi
Imao, 3 komada. Sta te jos zanima, slobodno pitaj.
A da pitam ja tebe. Imao li si ti nesto drugo osim Xiaomi Telefona poslednjih godina? Imas li nekog iskustva, korisnickog iskustva?

A da pitam ja tebe. Imao li si ti nesto drugo osim Xiaomi Telefona poslednjih godina? Imas li nekog iskustva, korisnickog iskustva?
jesam,puno mobitela prošo,motorolu razr preklopni,još ima mjesec dana garanciju,realme x3 superzoom,izvanredan,dao ga sestri i trenutno imam iphone 13,ove sve što sam nabrojao super jedino mi nije dobro izdržao motorola jer se odljepio displej i javno sam rekao da to ljudi ne uzimaju,atraktivan je,malen za đep je super ali ona folija je čisti promašaj,ovaj iphone mi je još nauka jer nije lako sa androida na ios ali se učim

Da li je nekom stigao MIUI 14, i da li je uopšte planiran za 11T, 11T Pro?

Ja sam na 11t pro već na 14.

Kod mene je još uvek 13.0.16. Telefon kupljen u Mađarskoj, a koristi se sa A1 prepaid karticom.

Probaj da promenis region mozda ti ponudi update. I moj je kupljen u Madjarskoj, mislim da to nema veze...

Misliš da ne bude Srbija, već na primer Nemačka?
Koji je tvoj region? Moj je Srbija.

imao sam ih puno,od huawei,realme,nokia,sonya,alcatena i trenutno sam se maknuo sa androida i sad sam na iphone 13,a za 200 eura nečeš kupiti xaomi 11 t,što se njega tiče izvrstan je,moje iskustvo je s njim super ali sam htio vidjeti iskustvo na IOS

Probao da promenim region na Nemačku, pa na Indiju i nema ažuriranja. Vratio na Srbiju.

Jel neko kupio 11t pro sa 12gb rama?Gde i koliko je platio?

Zašto ikome treba 12GB rama na telefonu? Ja sa 8GB leti sve multitasking, i 6 je dovoljno

Ne verujem da neko koristi isti Xiaomi npr 6,7 godina da baš bude dovoljno 12GB čak i tad. Napreduje tehnologija ali toliko da će nam trebati baš toliko za koju godinu

Da li se jos nekom auto-restartuje telefon posle restarta? To se desava posle par sekundi od ponovnog startovanja sistema. Da li je problem do sistema ili do hardvera?

Slazem se da je 8 rama i vise nego dovoljno.
Moje iskustvo sa 11T pro, ok telefon, ali nista spec, koristim ga vec godinu ipo i onako, kao prethodni korisnik huawei p30 telefona, mogu da kazem da je huawei nepogresiv, zato su ga i sj*bali.
11 T Pro, s vremena na vreme izbaguje, pocne da divlja display, ponekad zabode, ali radi. Uz redovni reboot, radi ok.

Slazem se da je 8 rama i vise nego dovoljno.
Moje iskustvo sa 11T pro, ok telefon, ali nista spec, koristim ga vec godinu ipo i onako, kao prethodni korisnik huawei p30 telefona, mogu da kazem da je huawei nepogresiv, zato su ga i sj*bali.
11 T Pro, s vremena na vreme izbaguje, pocne da divlja display, ponekad zabode, ali radi. Uz redovni reboot, radi ok.
Hvala na komentaru!

Pa to se desilo za godinu ipo mozda 5 puta da zabode touch, pa gasenje i paljenje display-a reava to. najveci smor je proximity sensor koji ne registruje da je tel u dzepu pa nekad pozove iz dzepa, ako ostane upaljen display

Pa to se desilo za godinu ipo mozda 5 puta da zabode touch, pa gasenje i paljenje display-a reava to. najveci smor je proximity sensor koji ne registruje da je tel u dzepu pa nekad pozove iz dzepa, ako ostane upaljen display
A gde si kupio telefon..Srbija, Mađarska, radnja, KP?!

Drugar ima problem da mu se 11t pro ne konektuje na android auto dok drugi telefoni rade najnormalnije.
Ono sto smo primetili je da on i dalje nema noviju verziju androida nego je na 12. dok je MIUI verzija 13.0.20.0 bez da ima ikakvu opciju da updateuje telefon. Da li je neko imao slicnih problema? Pokusao je da menja region da bi dobio update ali neuspesno

Drugar ima problem da mu se 11t pro ne konektuje na android auto dok drugi telefoni rade najnormalnije.
Ono sto smo primetili je da on i dalje nema noviju verziju androida nego je na 12. dok je MIUI verzija 13.0.20.0 bez da ima ikakvu opciju da updateuje telefon. Da li je neko imao slicnih problema? Pokusao je da menja region da bi dobio update ali neuspesno
Imam MIUI 14 na Xiaomi 11T Pro

Nazad
Vrh Dno