Šta je novo?

Xiaomi 11T / 11T Pro

Pa normalno da imam problem, ja sam mislio da su se ljudi pomirili sa tim kad su odlucili da kupe Caomi 😂 Salu na stranu, telefon ima nedostataka softverske prirode i odlucio sam da cu bez razmisljanja uzeti iphone 13 vec sledeci mesec, ne vredi se zamlacivati sa ovim kinezima. Gotivio sam Vanced, romove, root, *******cije itd.. sve se polako gasi sto je free tako da nema druge nego biti u fulu deo kapitalistickog sistema i uzeti jabuku
Ako želiš 120Hz, treba ti 13 pro :)

Pitao sam vec ali niko nije odgovoprio pa da probam ponovo, da li ste skidali zaštitnu foliju koja dodje defaultno na telefonu ? I ako da, da li je zeznuto ili.. folija ko folija?

Ја скинуо пре 3 дана и ставио стакло са Али експреса, никакав проблем са скидањем, буквално ноктом подвукао (одигао) и скинуо.

Kod sestre na Redmi 9 se ne moze skinuti. Pocelo se guliti na jednom cosku ali ne mozes foliji nista. Jako ruzno.

Zato pitam. Na 11T je bas ona basic zastitna folija u koju bude umotan mobitel. Ja sam mislio da nije neki glass. Hvala.

Kod sestre na Redmi 9 se ne moze skinuti. Pocelo se guliti na jednom cosku ali ne mozes foliji nista. Jako ruzno.

Zato pitam. Na 11T je bas ona basic zastitna folija u koju bude umotan mobitel. Ja sam mislio da nije neki glass. Hvala.
Ma na svakom Xiaomi telefonu je klasicna folija.
Podvuci nesto tipa kao licnu kartu ( samo navodim primer) na jednu ivicu i sama ce se odlepiti. Noktom nekada ne moze jer su fabricki lepljene.

Stigao 13.0.3, individual apps i dalje broken.

Ali je baterija daleko bolja nego u prethodnoj verziji. Barem meni.

Kako ste zadovoljni kamerom na 11T? Moze li neko da okaci neke fotografije sa nekom od poslednjih verzija softvera?

Ja nisam zadovoljan. Preeksponirane boje i nekako pojacan kontrast., Prejake boje overall i baca dosta na žutu.

Preprocessing je grozan. Bio sam puno vise zadovoljan sa mi note 10 lite.

Kada vidis 108MP kameru, kontas da ce da te oduva. Ja sam poprilicno razocaran daleko od toga da je losa. Ali ako mi je stari telefon koji skoro duplo manje kosta, pravi bolje slike i ima duplo manju rez slika (vjerovatno isti senzor), onda ti nije nije pravo. Overall nista posebno koliko se prica.

A kakva li je na Pro, jel ima neko Pro ovde?
Pitam, jer bih produzio ugovor u A1 a jedino mi se svidjaju 11T i Pro u cenovnom rangu koji mi odgovara.
Cudi me malo da to kazes za 11T, Peca Benchmark je ocenio u testu kameru kao vrlo dobru.

Sve je to na testovima vrlo dobro i onda podjes koristiti i moram neke nocne ponavljati jer su mutne itd. Na testovima boja i ostrine PRO je imala slabiju kameru.

Pitam, jer bih produzio ugovor u A1 a jedino mi se svidjaju 11T i Pro u cenovnom rangu koji mi odgovara.
Cudi me malo da to kazes za 11T, Peca Benchmark je ocenio u testu kameru kao vrlo dobru.
Imam ja Pro već cca 6 meseci i sasvim sam zadovoljan kvalitetom fotografija. Treba napomenuti da sam vrlo nezahtevan korisnik što se tiče kamere. Uglavnom snimam porodične fotografije i video po danu i uopšte se ne brinem o detaljima (tipa da li su boje prezasićene, vuku tamo ili vamo itd.). Makro režim je odličan, probao sam ga nekoliko puta (po dobrom svetlu), kao i režim za portrete. Video snimam u 4K pri 30 fps i kvalitet je takođe odličan (još jednom, nemam iskustva sa snimanjem pri lošem osvetljenju).

Znaci, kameraje iznad vecine telefona. Sve to stoji ali se plasim da su razvukli i ovako mali senzor da su pogorsali situaciju. Npr gledaj kolik oje mutna slika i koliko su se izgubil idetalji. Žuta jedina nijansa na slici:

Na ovoj je kontrast jednostavno pretjeran:

Ovo je prfedvece (crop) i gledaj kolik odominira ljubičasta. Jednostavno nerealno.

Ima ovako momenata kada su boje spot on.

Na ovoj gori sve od crvene, totalno spaljeno a iza sve žuto kao da sam u Meksiku.

Uzeo sam ovaj 11T ženi i njoj je super. :) ali ima problem sa VAS sms-om. jednostavno telefon neće da pošalje sms za parking. Na 4G je, VOLTE joj je aktivan. Neko rešenje?

I mene interesuje ja imam model 11 T kupljen Nov pre par dana interesuje me Jel ima neko pro bi zamjenio ovaj uz doplatu Ako je bas Velika razlika Ako su slicni da ne mjenjam

ja takođe razmišljam da pređem sa poco x3 pro na ovaj model, obzirom da mu je cena sada sasvim realna, kao i zbog činjenice da ima amoled sa dc dimming opcijom.

Da li se nekom desilo da se telefon sam isključi? Bio mi je na stolu i skoro sam siguran da ga nisam ugasio slučajno kad sam ga spustio. Telefon je nov, ni 7 dana kako ga koristim.

Jeste meni preko noci ali je baterija bila problem. Bio je na 35-40% i u jutro ugasen. Iz nekog razloga mi nesto pojelo bateriju. Predpostavljam da je tebi nesto drugo problem.

11T

Baš nemam pojma šta se desilo, baterija je preko 90%. Rekoh daj da držim power dugme da vidim posle koliko će se ugasiti ako ja to hoću, ponudi one opcije (restart, shut down etc) i ako nastavim da držim on se restartuje tako da kontam da malopre nisam mogao ja da ga ugasim nikako.

Da li postoji neka opcija da vidim da li je telefon uključivan i korišćen pre mene?

Vidm da je bilo sličnih problema sa mi 11t,naime ugasi mi se sam i onda ga jedva upalim,čak jednom uz zajedničko +on.Ima li tko kakvu ideju?

Vidm da je bilo sličnih problema sa mi 11t,naime ugasi mi se sam i onda ga jedva upalim,čak jednom uz zajedničko +on.Ima li tko kakvu ideju?
Kasno videh reply na thread, telefon je preporucljivo manuelno restartovati svakih 1-2 dana kako bi se procesi koji ga guse ponovo pokrenuli, desava se i na mnogo skupljim modelima.

Kasno videh reply na thread, telefon je preporucljivo manuelno restartovati svakih 1-2 dana kako bi se procesi koji ga guse ponovo pokrenuli, desava se i na mnogo skupljim modelima.
Ne, to se ne radi. Možda s vremena na vreme ali svakako ne svaka 2 dana.

Коначно су убацили фонт у теме и у подешавањима. Што је најбитније, не рестартује телефон приликом промене фонта.

Prilozi

• IMG_20220620_100649.jpg
    IMG_20220620_100649.jpg
    87.2 KB · Pregleda: 39
  • IMG_20220620_101106.jpg
    IMG_20220620_101106.jpg
    50.6 KB · Pregleda: 39
Poslednja izmena:
Kakva je kamera na xioami 11t pro modelu? Da li je neko upoređivao možda telefon sa Motorola edge 30 pro ili sa xiaomi mi note 10 pro kamere ?
Ima li još negde tema za ovaj telefon?

Pozdrav, zanima me kakva je baterija na 11T Pro, pa ako neko ko koristi tel može da napiše koliko mu je sot, koliko ostane baterije itd..

Nazad
Vrh Dno