Šta je novo?

Xiaomi 11T / 11T Pro

Obzirom na brikovanje drugih modela uzrokovano MIUI 13 apdejtom, bolje neka prvo ispeglaju greške pa apdejt kad stigne.

Zdravo. Kupio sam skoro Xiaomi 11T 8/128gb. Imam jedan problem pa ako je neko imao isti, molim da napiše kako da ga rešim...? Naime, instalirao sam dvojnu aplikaciju za Viber i WhatsApp, ali kad na tim dvojnim aplikacijama razgovaram, neće uopšte da radi bluetooth. Piše da je povezan, ali neće da radi, dok na primarnom Viberu i WhatsApp-u radi normalno... Hvala. 🙂

Well.. 13 is here (11T).

Jel nasao neko dobru Gcam za 11T da radi normalno za sve kamere i modove?

Da li je neko pokupio MIUI 13? Imam onaj problem da dark mod nece da se aplicira na aplikacije. Nemam nista na listi. Pretpostavljam da ga trebam resetovati ali nema 5 dana kak osam uzeo telefon i sve zivo podesio pa da ne radim opet:

image.png

Писао сам о томе у теми за mi note 10 lite пре годину можда и јаче. Ту где ти пише individual apps пипни и повуци прстом на горе и појавиће се.

Prilozi

• Screenrecorder-2022-03-24-18-19-58-158.mp4
    4.6 MB
Hvala ali se nista ne desi kada uradim.

image.png

I ja sam presao sa mi note 10 lite i tamo mi je lista bila automatski kada otvorim, bez povlacenja. Na 11T ne ide nikako. Ima aplikacija koje nemaju dark teme i izbi mi oci. Ocito cu morati hard reset raditi.

Sorry na duplom postu ali nisam jedini:

Pokusao sam prijatelju deset minuta tako povlaciti gore dole. NE ide nista ne izbacuje. Tamo ga vamo ga u stranu malo drzi nedaj nema nista.

Kolko vam traje baterija na 11T na 60 hz sad na Miui13 i jel drzala vise na 12ici?Jeste ki generalno zadovoljni baterijom?

Da li ste dobili usb-c - 3.5mm adapter za slušalice uz telefon? Ako ne, koji uzeti da radi normalno. Imam kod kuće jedan stariji adapter sa Alija, ali sluške šušte i imaju neku distorziju.

Ne dodje adapter. Ja uzeo SAMSUNG-ov, 5€ u prodavnici zajedno sa telefonom.

Radi super.

image

sylverside

Koristim samo 120Hz pa ti ne mogu reci a preko noci upalim AOD radi sata pa on nejvise trosi bateriju. Punim svaki dan. Upravo deinstalirao AOD aplikaciju da vidim koliko ce trajati sa 120 i sa 60.

A ovo gore je definitvno MIUI 13 bug samo mi nije jasno kako kod Željka radi, ima srece.

Мени је још увек miui 12, односно 12.5, тај баг ми је био и код прошлог (mi note 10 lite) телефона на 12 и 12.5.

Onda ok, meni je radilo sa 12.5. Stigao MIUI 13 i nestalo.

Trenutno je 13.0.2.0

Uzeo sam 11t u tehnomaniji za 40k na akciji,
Ok upgrade sa 10t, fluidniji, bolji ekran I kamera sto je meni bilo presudno a i za ovu lovu je fina prica.
Da li sam jedini koji nije dobio miui 13?

Da ti nije EU verzija? Ja sam dobio 20tog Marta.

Није, глобална верзија.

Prilozi

• IMG_20220331_000756.jpg
    IMG_20220331_000756.jpg
    110 KB · Pregleda: 26
Kod mene je Golbal SKWMIXM.

Da li je neko primetio slabiji touch responsive na 11t uz koriscenje nilkin stakla? Normalno, nemam ispod foliju fabricku. Cesto mi se desava da masim slova, da ne otkuca nesto ponekad itd, moguce i da nije do stakla, da moram opet da se naviknem na amoled. Imam osecaj da je na 10t responzivnost dosta veca. Nemam problem kad skrolujem i svajpujem i slicno.

Promenio sam region u podesavanjima na US i dobio apdejt odmah nakon toga, tako da verovatno je to. Inace update radi sasvim solidno.
Da li imas isti problem kao i mi sa dark temom i individual apps?

kiaTech

"Normalno, nemam ispod foliju fabricku." Je li tesko da se skine? Kod sestre na Redmi 9 ili koji je vec bio je bilo nemoguce skinuti foliju pa ne bi da zeznem.

Da li imas isti problem kao i mi sa dark temom i individual apps?

kiaTech

"Normalno, nemam ispod foliju fabricku." Je li tesko da se skine? Kod sestre na Redmi 9 ili koji je vec bio je bilo nemoguce skinuti foliju pa ne bi da zeznem.
Pa normalno da imam problem, ja sam mislio da su se ljudi pomirili sa tim kad su odlucili da kupe Caomi 😂 Salu na stranu, telefon ima nedostataka softverske prirode i odlucio sam da cu bez razmisljanja uzeti iphone 13 vec sledeci mesec, ne vredi se zamlacivati sa ovim kinezima. Gotivio sam Vanced, romove, root, *******cije itd.. sve se polako gasi sto je free tako da nema druge nego biti u fulu deo kapitalistickog sistema i uzeti jabuku

Meni je sekunda falila da uzmem iPhone ali ne mogu ja njihov limitirani sistem. Pokajao sam se sto sma uzeo 11T nakon Mi Note 10 Lite koji ima bolju kameru i zanimljiviji dizajn, ali morao sam promjeniti.

Da, Xiaomi je bugfest.

Nazad
Vrh Dno