Šta je novo?

Xbox Series X / S

• Začetnik teme Začetnik teme Gdin_M
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pisah nedavno. Imao sam GPU preko Turske koji mi se redovno obnavljao, ali sam ga otkazao nakon što je poskupeo i izabrao opciju da mi istekne do kraja plaćenog perioda, pa da ga onda ugase. Nakon nekoliko dana, skontao da bih mogao da nastavim, samo da prebacim na Premium koji je otprilike ista cena kao GPU pre poskupljenja. Sve preko konzole, otišao u podešavanja pretplata, izabrao da promenim plan, tražio mi opet podatke kartice, adresu u Turskoj zapamtio od ranije. Sve prošlo iz prve. Čekam sada 23. da vidim da li će se automatski obnoviti i preći na Premium, javljam svakako...

Trazis na bilo kom drugom regionu. Kada kliknes na igricu u delu Price in Other Regions povuces onaj slajder negde na polovinu i tu ti je zastava Koreje sa cenom igre na tom regionu, a i generalno tu su cene za sve regione na jednom mestu.

meni juzna korea deluje jeftinija od cilea, ali je malo nezgoda za pretragu na xbdeals.net jer vecinu igrica vode na svom jeziku/karakterima...
Jeftinije su EA igre u J. Koreji, ostale tu i tamo. Čile je (uglavnom) jeftiniji barem koliko sam ispratio.

gamepass essential za 6 meseci (Europe & UK) na loaded trenutno 19,50$

Vidim da je tamo GP Ultimate na Colombia regionu 24.09e trenutno za 3 meseca. Sto je 8e mesecno i recimo ok cena.
Znam da mi mozemo da kupujemo na Kolumbijskom regionu ali da li bi se mogao na istom aktivirati taj kod preko konzole?

Ja sam ovaj aktivirao kod nas na konzoli bez problema ali je za EU & UK

jel zna neko da li je moguce imati reccuring subscripciju ali novu preko turske? kupovina preko gift kartica i vpn-a radi normalno

Znači US (srpski) GPU je 30+6$
Apsolutno ludilo mozga
432$ godišnje 😂
RIP konzole
Ovo nece plaćati vise ni ameri

Znači US (srpski) GPU je 30+6$
Apsolutno ludilo mozga
432$ godišnje 😂
RIP konzole
Ovo nece plaćati vise ni ameri
145 eura ti je GPU za 12 meseci (EU&UK) na Loaded bez sniženja. Essential 45 eura.

145 eura ti je GPU za 12 meseci (EU&UK) na Loaded bez sniženja.
Šta je loaded?
I zašto bi u toliko dao?
Zadnje što sam plaćao na TR 6.5 / 2 kum I ja lapo lapo.
Sve preko toga me vraća na PC i pirate.
Ne razumem jel to Microsoft odluka da unište skroz Xbox? Nisu izbacili dobru igru 5g

Loaded je bivši CD Keys

Šta je loaded?
I zašto bi u toliko dao?
Zadnje što sam plaćao na TR 6.5 / 2 kum I ja lapo lapo.
Sve preko toga me vraća na PC i pirate.
Ne razumem jel to Microsoft odluka da unište skroz Xbox? Nisu izbacili dobru igru 5g
Pa spomenuo si 400+ dolara godišnje i RIP konzole, ovo je 3x manje što sam naveo.

Na KP je 8000 din 13m kaže kum
Kako I šta ne kontam šta rade?
Uglavnom pregledao GPU catalog ono je tuga
Uzeli mi 1$ prvih mesec dana, da odigram Claire Obscur Expedition 33 i gasim
Tj mozda odigram ako ne izgleda grafika krš kao sve sto sam igrao zadnjih godinu dve na konzolama.

Na KP je 8000 din 13m kaže kum
Kako I šta ne kontam šta rade?
Uglavnom pregledao GPU catalog ono je tuga
Uzeli mi 1$ prvih mesec dana, da odigram Claire Obscur Expedition 33 i gasim
Tj mozda odigram ako ne izgleda grafika krš kao sve sto sam igrao zadnjih godinu dve na konzolama.
jeftinije ti je da kupis e33 nego GPU da placas lol1000006510.jpg
656 lira je nekih 16 USD lol. odes ovde https://www.oyunfor.com/xbox-microsoft/xbox-hediye-karti-tl kupis gift kartice BEZ VPN.

onda uključiš VPN da reedem i kupiš (sve preko browsera). i igraš

Pisah nedavno. Imao sam GPU preko Turske koji mi se redovno obnavljao, ali sam ga otkazao nakon što je poskupeo i izabrao opciju da mi istekne do kraja plaćenog perioda, pa da ga onda ugase. Nakon nekoliko dana, skontao da bih mogao da nastavim, samo da prebacim na Premium koji je otprilike ista cena kao GPU pre poskupljenja. Sve preko konzole, otišao u podešavanja pretplata, izabrao da promenim plan, tražio mi opet podatke kartice, adresu u Turskoj zapamtio od ranije. Sve prošlo iz prve. Čekam sada 23. da vidim da li će se automatski obnoviti i preći na Premium, javljam svakako...
Samo da se nadovežem na ovaj svoj post, danas bez ikakvih problema skinuto 409 TRL (8 €) za GP Premium, večeras proverim šta se na konzoli promenilo što se tiče dostupnosti igara i da li mi neke igre koje sam imao skinute kao deo GPU više nisu dostupne.

xbox je postao cigla i na EU regionu konzole mi kaže da promenim region i odbija karticu. nek se nose u *****

chile radi bez problema sa karticama

xbox je postao cigla i na EU regionu konzole mi kaže da promenim region i odbija karticu. nek se nose u *****
Kada hoćeš da se igraš štap kanap metode sa Erdoganom. Pošto si naveo EU, koje si sve EU regione probao, a da ti ne rade (promenio region konzole, dodao karticu sa adresom, poštanskim brojem iz dotične države itd)?

Kada hoćeš da se igraš štap kanap metode sa Erdoganom. Pošto si naveo EU, koje si sve EU regione probao, a da ti ne rade (promenio region konzole, dodao karticu sa adresom, poštanskim brojem iz dotične države itd)?
Slovakia u kojoj sam trenutno i fizički i sad razmišljam možda je u tome i problem i da moram da čekam da se vratim kući za mesec dana i da ponovo imam srpski IP i da onda probam ponovo sa našom karticom. (SK karticu nemam otkuda mi)

od regiona koji mi rade kod kuće ali trenutno isto ne su Australia, Novi Zeland, Canada, USA čak mi je i Slovačka radila kod kuće. (u određenim slučajevima NZ je jeftiniji od TR ali jako jako retko)

Ali da, u 90% slučajeva idem preko turske, gift kartice sa oyunfor i aktivacija/kupivina preko VPN-a.

Šta se trenutno dešava: na svemu sem Slovačke odbija broj kartice kaže adresa nije tačna. A ako izaberem slovačku onda mi prihvati ali ja kraju kaže (na slovačkom) da promenim region. A i imam "pravu" adresu jer mi se neko od rodbine preselio ovde pa mogu za praznike tako da dođem, pa čak ne moram ni da lažem adresom hotela. Juče sam nešto bio ljut. Pretpostavljam sad da je glavni problem baš to što bar trenutno nisam u banana republici. A neću da smaram moje da mi daju karticu. Tako da čekam da pođem kući pa probam opet

Slovakia u kojoj sam trenutno i fizički i sad razmišljam možda je u tome i problem
Ne možda nego jeste do toga problem. Nalaziš se u zemlji koja IMA svoj Xbox region. Oni ne mogu da švrljaju kao mi third world zemlje bez svog regiona.

3 igre za nekih 900din... stray je 330 lire i ovde dve starije igre su bolesno jeftine

turska i dalje top

Prilozi

• IMG_20251226_034550.jpg
    IMG_20251226_034550.jpg
    72.4 KB · Pregleda: 39
  • IMG_20251226_034615.jpg
    IMG_20251226_034615.jpg
    65.9 KB · Pregleda: 39
Kako uzimaš preko Turske? Meni odbija karticu, jer se ne poklapa region.

Kako uzimaš preko Turske? Meni odbija karticu, jer se ne poklapa region.
nikako direktno sa konzole.
uzmes kredi preko nekog od sajtova (bez vpn)
aktiviras gift cards sa VPNom iz browsera i kupujes sa VPNom. na konzoli samo normalno instaliras

Hvala. Kupio sam već Forza 5 ali probaću i tu metodu.

Mislim da sam ja barem 10ak puta, ako ne i više, pisao da je "najbezbednije" kupovati sredstvima iz wallet-a preko web-a. U većini slučajeva gde je bilo kupovine preko konzole usledio je "change store region".
Ja, od kad je TR "ugašena" isključivo kupujem preko web-a, za sad bez problema. A konzola je podešena na USA region.

Nazad
Vrh Dno